Theetuin bij mij "om de hoek"...

zondag 11 augustus 2013

in de categorie "het komt er maar niet van"...vandaag een bezoekje aan de Theetuin Roode Vennen in Broekhuizen...echt twee dorpen verderop. Ook al tigjoen keer dat bordje zien staan en voorgenomen daar eens naartoe te gaan, maar zoals gezegd.....het kwam er maar niet van. Vandaag dus wel, zoveel moois in eigen omgeving waar we gewoon nog nooit geweest zijn! Zonde toch?
Het zonnetje liet ons in de steek, dikke wolken dreven over dus de foto's zijn wat somber misschien maar daar kijken jullie wel doorheen toch?
























 rondom de theetuin ligt een groot natuurgebied waar verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet zijn. Je kunt er zomaar 42 km ronddwalen als je dat zou willen. De theetuin is dan een welkome rustplaats. Zelfgemaakte cakes en taarten en een hele lange lijst smakelijke theetjes. Een mooie sfeervolle tuin, vriendelijk personeel en zalige cappuccino. 
Het natuurgebied is werkelijk práchtig, zelfs met wolken ;). Wat een fijne plek weer....close to home!

liefs,
Lynda

Leave a Comment

Ingrid zei

Ja, ik kijk wel door de bewolking heen hoor. Mooi zo'n natuurgebied bij je in de buurt. En een reden des te meer om het lekkere gebak te proeven.
Groetjes, Ingrid.

Corine(THUIS) zei

Je viel gelijk aan op het gebak en bedacht toen dat je er eerst een foto van wilde maken??
Altijd leuk zo'n natuurgebied in de buurt!

Sassies Home zei

Nou, dat je daar nou niet eerder geweest bent. Heerlijk gebak en mooie tuin.

Groetjes Saskia

G-STYLE zei

Wat een heerlijke omgeving daar, dat is dus eerst even heerlijk wandelen en daarna jezelf belonen met een lekker stukje gebak. Dat lijkt mij nou ook wel wat :-))

Fijne week verder ,
hartelijke groet Gea

Marit zei

wow Lynda, dat taartje was vast superlekker!