Verrassende Vrijdag...

vrijdag 2 augustus 2013

Vanmorgen om 9.00 uur tikte de temperatuur hier in het zuiden al 29 graden aan, dat beloofd een tropisch dagje te worden. Heerlijke dag voor het strand, al moeten wij dat even uitstellen tot zondag (iemand tips?? leuk strandje, schoon, gezellig en niet helemaal in de kop van Noord Holland svp ;)).
Voor wie wél gaat, veel plezier aan en in het water. Voor wie(nog) niet gaat lees even mee want we hebben een winnaar van die heerlijke hamamhanddoek.

Voordat de naam van de winnaar de spanning wegneemt ;)....een leuke mededeling voor íedereen die hier meeleest: de Olijverie  vond al die enthousiaste reacties op de aktie zó leuk dat ze iederéén een cadeautje geven.....de hele maand augustus krijg je 10% korting op het gehele assortiment(dus ook die hamamdoek als je 'm nu niet wint;)) als je de code LYNDA gebruikt! Dankjulliewel Olijverie voor dit hele leuke gebaar! 

*ienemienemutte*....ik heb mijn dochter 4 dobbelstenen gegeven (22 deelnemers) er rolden twee zessen, een één en een drie....maakt samen 16!(sorry geen foto, andere dochter wilde ook gooien en graaide de dobbelstenen weg voordat ik er een kiek van kon maken :)) Nummer 16 in de lijst met reacties is Martine !! Gefeliciteerd Martine, we wensen je er nog vele zomerse uurtjes plezier mee!(stuur even je adresgegevens zodat hij zsm in je strandtas mee kan)
              
 Heet jij niet Martine en won je dus niet...denk aan de kortingscode!

ik ga op zoek naar een lekker strandje voor zondag, fijne dag allemaal!

liefs,
Lynda 

Leave a Comment

Bij Guusje Thuis zei

Neem aan dat je zondag dan wel al om uurtje of zeven in je auto zit :), want rond 8 uur is het op de Brabantse wegen al file rijden naar de kust. Zo jammer en vooral niet mijn ding dus geen zee dit weekend, snik!

Mirjam zei

Van harte Martine! Voor mij ook geen strand, vind het te druk en te warm. Bloemendaal schijnt leuk te zijn.. Veel plezier alvast!

Martine zei

oooooooooooooooooooooooH !!

Ik heb wel drie keer het lijstje bekeken of er toch niet nog een martine had meegedaan, maar ik geloof toch echt dat ik gewonnen heb!!
Super zeg!
Echt helemaal te gek!
Ben er dan ook super blij mee.
Dank je wel!
Ik ga mijn adres naar je mailen.
Gr. Martine

Daydream Living zei

Hi lieve Lynda, thanks voor je reactie op mn blog, weet niet waarom mn commentaar systeem zo doet, krijg wel reacties, maar op mn telefoon werkt het maar op ipad niet, echt vreemd. Anyhoo, fijn weekend!
Maureen

Indruk zei

Gefeliciteerd Marit en jij bedankt voor het organiseren van deze give away! Pascale X

sillie zei

Hm ik zou toch voor die Noordhollandse stranden gaan ;-) die zijn nu eenmaal het mooist :-D
Plak er dan eenovernachting aan vooraf als het t ver is?