Kaartje sturen

zondag 14 juli 2013

Kaartjes sturen blijft ondanks alle digitale snufjes zó leuk, en kaartjes ontvángen voelt elke keer weer als jarig zijn. Gisteren kreeg ik per post :) een setje kaarten van Martine . Zij is een blogger, een twitteraar en een instagrammer maar bovenal misschien wel een "mooie-plaatjes-lover"! Zelf kiekt ze ook de mooiste plaatjes die ze met de wereld deelt op instagram en blog. 
Instagram is een soort "prikbord", iedereen prikt er zijn foto's op en je volgers kunnen ze zien, soort samen fotoalbum bekijken zeg maar. Daily moments en gewoon mooie plaatjes. Ik waarschuw je, het werkt soort van verslavend. :)
Het is ook mogelijk je instagramfoto's te laten afdrukken en dan krijg je van die superleuke vierkante prints van je eigen foto's. Leuk om een collage mee te maken of om als mapje te bewaren. Martine koos ervoor er kaarten van de laten maken. Ansichtkaarten die je in haar "soon to be opened" webshop kunt gaan kopen!
Wil je weten wanneer, dan volg haar gewoon op haar blog, daar lees je als eerste alle informatie.

Het leuke van dit soort creatieve akties van mensen zoals jij en ik is voor mij het herkenbare. Kaarten zijn er in de winkels natuurlijk genoeg! De meest luxe exemplaren kun je er kopen maar collecties zoals deze ook weer van Martine is voor mij het persoonlijke aspect.

Ik ben blij dat ik na de kaarten van bloggers Jeanette, Patricia, Tjits nu ook een setje van Martine in m'n bezit heb! Dankjewel Martine, veel succes met je nieuwe shop!

 
 zó grappig, de "stip" op de foto linksboven....is een bijtje..


liefs,
Lynda






Leave a Comment

Ger zei

Leuke kaarten van mooie foto's!!!

Groet,
Ger

Madelief zei

Wat zijn ze prachtig he?! Ik heb onlangs ook een setje van haar gekregen. Zo mooi!

Fijne week Lynda!

Madelief x

Mirjam zei

Hartstikke mooi en het mooiste is dat ze uniek zijn. Niemand stuurt ditzelfde kaartje...
Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
Lieve groet,
Mirjam

Miranda zei

Leuk dat je een stukje over haar schrijft :)
Ik heb de kaarten ook en ze zijn super mooi!

XX

elv's zei

Wat heb je dat mooi neergezet... ook ik was één van gelukkige ontvangers van deze prachtige kaarten van Martine en ben er ook ontzettend blij mee... inspiratie... in je brievenbus.. geweldig!

Marit zei

je ziet het, ik ben nog steeds blogs aan het bijlezen ;-)
Wat een mooie kaartjes zeg, geweldig!