Boekvouwen - het eindresultaat en een Give away!

donderdag 19 september 2013

Mijn moeder zou zuchten, boeken zijn om te lezen, die "verkwansel"je niet! :)

Na heel wat lezen, meten en strepen kon ik dan eindelijk aan het vouwen beginnen. Het vouwen ging een stuk sneller dan het meten en strepen overigens maar ik had geen haast. Het is eigenlijk wel een leuke bezigheid zo op een regenachtige herfstavond ;).

Een tijdje terug ontving ik een mailtje van boekvouwen.nl , of ik het leuk zou vinden om een boek te vouwen en het resultaat met jullie te delen. Als leuk extraatje zou ik aan één van jullie een patroon mogen weggeven om zelf ook een boek te gaan vouwen! Je snapt, voor jullie doe ik alles (uhuh) dus ik vroeg om een ster en ben aan de slag gegaan...boeken genoeg!

Op hun website kun je kiezen uit al gevouwen boeken of een patroon om zelf aan de slag te gaan. Leuk cadeautje misschien voor een boekenwurm of een creatieveling. Omdat woorden in je interieur tegenwoordig helemaal hip zijn is dit wel weer een leuke manier op een persoonlijke stempel op je interieur te drukken. Je kunt het natuurlijk ook eerst zelf vouwen en dán aan iemand schenken, heb je een homemade cadeau ;).

Mijn eindresultaat ziet eruit als dat van een beginner, en niets is natuurlijk minder waar. Niet alle vouwen eindigen even strak in het rijtje maar dat heeft natuurlijk alles met precisie te maken. Even ervoor gaan zitten en secuur meten is het halve werk.


 Nu het leuke gedeelte voor jullie! Boekvouwen.nl geeft een patroon naar keuze weg aan één van mijn lezers! Alles wat je moet doen is een reactie achterlaten bij dit bericht met vermelding van het patroon van jouw voorkeur, de Facebookpagina van Boekvouwen.nl gaan liken én als je een leuk idee hebt voor een ontwerp dat erbij vermelden. De winnaar trekken we dan op 10 oktober! Heb je géén Facebookpagina dat mag je natuurlijk ook meedoen maar wil je dan bovenstaande foto op je eigen blog plaatsen. Meer niet, that's all!

Ik vond het erg leuk om te doen en ik denk dat het resultaat erg grappig zal staan in de boekenkast.

liefs,
Lynda

Leave a Comment

Anna Marie zei

Hahahahaha! Je bent een stralende ster zullen we maar zeggen. Als je het niet erg vind, blijven mijn boeken verschoond van sterren en hoeken.

Anna Marie.

lia zei

Ik wist het!!
Had er ook een mail over gekregen, anders had ik het niet begrepen hoor....
Maar die ster heb jij mooi gemaakt.

Anoniem zei

Jeemig de peemig zeg.

een kunstwerk op zich is het gewoon.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik de ster pas zag nadat ik de reactie van Lia las.

Maar ik zou niet weten waar ik zo'n gevouwen boek zou moeten neerzetten..

Groetjes Pieternel

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Mooi hoor die ster! Maar volgens mij ben je daar wel heel lang mee bezig geweest...
Ik wens je alvast een heel fijn weekend,
Lieve groet,
Mirjam

Alexandra zei

Wat ziet het er leuk uit, en wat een werk al dat precisie gebeuren. Maar zou idd. niet weten waar ik mijn boek dan neer zou moeten zetten!
Voor diegene die mee doen veel succes ;)

Lieve groetjes

Suus zei

Wauw Lynda, Super gaaf!!

Heb net gelijk mijn moeder (boekenwurm) gebeld, of ze nog een oud boek voor me heeft.
Ze was gelijk nieuwsgierig wat ik er mee moest. Maar dat heb ik haar nog niet verteld.

Ik heb helaas geen Facebook, maar doe graag mee met de Give a Way, dus zal de foto met een mooi verhaal op mijn Blog posten.

Hopelijk mag ik mijn moeder verrassen met een mooi vouwwerk voor in haar mooie boekenkast.

Liefs,

Suus