herfsthuis...

woensdag 4 september 2013

Soort van genietende van deze toegift van de zomer('s morgens vind ik het fijn en 's avonds idem maar midden op de dag blijf ik binnen...too much heat for me on september 3.) spiek ik met een half oog ook wel naar de herfstinspiratie overal. De kleuren en geuren veranderen en ongemerkt kom je ook zelf in een andere flow. Ik roep al jaren dat ik een strandhuisje wil maar een boshuisje lijkt me in de herfst ook wel leuk! onderstaand een vakantiehuisje in het bos, zie je jezelf al zitten op die bank richting die grote pui? De kleuren zien veranderen en eekhoorns druk zien zijn....

Moen Huset Remodelista Living Room WIndow 
moen huset house exterior remodelista 
 
moen huset house interior remodelista
ook zin gekregen in zo'n huisje dat binnen 6 maanden geleverd kan worden? Dit huisje werd gemaakt door de Deense Lykke & Nielsen
Waar zou jij het laten plaatsen??
Moen Huset Remodelista Window Deck

Leave a Comment

Stephanie Koster zei

Love this beauty! niet zo mooi als die van ons (grapje!)
Wie weet komen je dromen eens uit?

Groetjes,

Stephanie

Nermina zei

Oh wat is dit mooi Lynda!
Ik snap wat je bedoelt...ik zou graag ook zo'n huisje willen hebben aan een meer....ik zou het heel simpel en sober houden; veel wit en hout, natuurlijke materialen, heerlijk grote bank en een openhaardje. En dan een terras voor heerlijke avonden buiten. Oeps, ik ben een beetje te veel aan het dromen :))

Carla zei

Ik ben hier van de week in een huis geweest op Paris mountain(south carolina)....dat is pas uitzicht...wel van god en goed verlaten...maar mooi!!!!

Carla zei

Ik ben hier van de week in een huis geweest op Paris mountain(south carolina)....dat is pas uitzicht...wel van god en goed verlaten...maar mooi!!!!

Unknown zei

Wat een droom van een huisje Lynda... Ik zou wel graag dicht bij zee willen... X Margreet

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Dat is echt helemaal niet verkeerd. Wat een prachtig huisje!
Daar zul je zeker van het wisselen van de seizoenen kunnen genieten. Van elk seizoen. Enne...je weet maar nooit natuurlijk. Wat is een mens zonder dromen...?
Ik wens je een heel fijne dag,
Lieve groet,
Mirjam

SOYZ zei

wat een gaaf huisje!