Gemak dient de mens

woensdag 7 mei 2014

Buiten eten, wij houden er zó van. Of het nou ons ontbijt is of een warme maaltijd, als het even kan nuttigen wij het buiten. Ook picknicken doen we graag, zelfs de meiden vinden het nog steeds leuk dus blijven we het nog wel doen aankomende zomer. Alleen was ik toe aan wat handige kommen om mee te nemen en om buiten te gebruiken. Iets wat niet breekt en er toch heel leuk uitziet. Iets wat het me in de lome zomer wat gemakkelijker maakt. Ik heb ze gevonden, de leuke maaltijdkommen Loomm!



Ik heb een hele tijd gewacht om wat leuke foto's te kunnen maken maar dat lukte de afgelopen dagen niet met de zon die kwam en ging. Hierboven eet ik mijn ontbijt lopend door mijn tuin, vaste prik 's morgens. Een handige "grip" waar je je duim overheen legt waardoor de kom heel stabiel in je hand rust.

    
ik....niet kunnende kiezen...koos twee roze met een kunststof (uitneembare)binnenkom voor bijvoorbeeld een fruitsalade, yoghurt etc.(ook warme maaltijden)

  


en ik koos er twee in wit met een porseleinen (uitneembare) binnenkom én deksel. Deze kom gaat vaak van pas komen nu dat manlief verder van huis werkt en pas rond 19.00 thuis zal zijn. Als wij dan niet willen wachten kan zijn eten daarin en later zo de magnetron in. De buitenkant blijft koud dus hij kan er ook meteen uit eten. Scheelt weer vaat ;)...die ik overigens nog steeds met de hand doe maar de kommen kunnen dus in de vaatwasser!


er zijn verschillende hele vrolijke zomerse kleuren en de Outdoorkommen zijn licht van gewicht dus zijn ook erg handig om mee te nemen als je gaat kamperen.
De Outdoorkommen kunnen niét in de vriezer of magnetron, de maaltijdkommen met de porseleinen binnenkom dus wel. Vriezer in, vriezer uit, magnetron in, eten, vaatwasser in......allemaal in één kom.
Alle kommen zijn groot genoeg voor een eenpersoonsportie(grote eter).



Misschien een leuke tip voor Moederdag? Hier kocht ik ze en kun je kiezen uit alle beschikbare kleuren én de informatie nog een rustig nalezen.





Leave a Comment

Karin zei

Laat nu de zomer maar komen!
Ze zijn leuk ik denk dat ik eens even ga kijken.

Mirjam zei

Leuke kom, en heel erg handig...
Ik wens je een heel fijne avond,
Lieve groet,
Mirjam

Passione Helena zei

Wat leen leuke kommen. En zo te lezen zeer handig en functioneel in gebruik. Wens je veel zonnestraaltjes om s'morgens je rondje te kunnen maken. Wat heerlijk om je dag op die manier te starten!

Lieve groet, Helena

Rensina Steursma zei

Superleuke kommen heb je gekocht zeg. Nu kun je heerlijk genieten van al die buiten eet momentjes.
Lieve groet, Rensina