het gewone leven...

zondag 18 mei 2014

Ik moest laatst een artikel schrijven en daarin werd gesproken over "huisje-boompje-beestje". Natuurlijk weten we allemaal wel wat ermee bedoeld wordt maar ik zocht het voor alle duidelijkheid even op : "het gewone burgerleven".  Dat klinkt misschien voor sommige wat denegrerend maar zo is dat toch helemaal niet bedoeld! "gewoon" is voor eeniedereen heel wat anders en waarom zou "gewoon" niet goed genoeg zijn?

*Afgelopen week begon mijn oudste dochter gewoon aan haar eindexamens, wij zijn er zenuwachtiger over dan de dame zelf.(wat overigens niet wil zeggen dat slagen een vanzelfsprekendheid is)



* afgelopen week vierden we gewoon de 16e verjaardag van diezelfde dochter. 16, de zoete 16 ;). Gepaste versiering moest er natuurlijk komen en hier kwamen mijn stapels kleurstalen weer eens goed van pas.



* ook ging afgelopen week dan toch eindelijk gewoon het zonnetje weer schijnen. Na al die regen was dat wel iets waar we met z'n allen reikhalzend naar uitkeken toch? En dus sloeg de afstofwoede in het buitengedeelte toe.




* ook gingen we gewoon heel burgerlijk een stukje fietsen en namen we het ervan op een terras bij ons in het dorp. Een heel bijzonder stukje dorp mag ik wel zeggen. Mocht je er meer van willen weten of willen logeren: www.kaldenbroeck.nl. Je waant je misschien in het buitenland maar het is toch gewoon Nederland.




En nu? Nu ga ik gewoon een website updaten. Een website waar vanalles te lezen én te zien over de op handen zijnde instaswap. Jullie weten natuurlijk alles over swappen, we doen het in blogland ook elk jaar. De instaswap is gewoon een beetje uit de hand gelopen: 263 deelnemers, meer dan 25 sponsors die allemaal iets beschikbaar stellen dat aan het einde van de SWAP verloot gaat worden. 25 mensen boffen dus enorm! Ook hebben we een klein bedragje opgehaald voor het goede doel van een van de deelneemsters, zij gaat in de herfst met de Stichting Edukans naar Ethiopië waar naar school gaan niet gewoon is maar natuurlijk wel héél belangrijk. Je leest er meer over op haar website.





doe maar GEWOON nog zo'n week!


Leave a Comment

Anoniem zei

Dat hele 'enjoy the little things' heb jij wel begrepen :) Fijn zeg, het mooiste geluk vinden in de gewoonste dingen. Geniet van de zonnestralen de komende dagen (inderdaad, érg welkom na al die regen!)

x Femke

Karin zei

Vandaag was iok zo'n dag om door een ringetje te halen. Heerlijk gewoon. En weet je wat, morgen gewiin weer zo'n dag!☀

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Heerlijk al die gewone dingen en ik hoop dat je dochter 'gewoon' slaagt voor haar eindexamen...
Fijne dag,
Lieve groet,
Mirjam

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Hhii..leuke post, doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Ik heb je website even opgeslagen over de swap, ga ik deze week nog rustig lezen! Geniet van het mooie weer.

Lieve-Groetjes, Verie

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Hhii..leuke post, doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Ik heb je website even opgeslagen over de swap, ga ik deze week nog rustig lezen! Geniet van het mooie weer.

Lieve-Groetjes, Verie

Unknown zei

Alsnog gefeliciteerd met je dochter. En voor haar succes met aar examen.
Het stukje dorp bij jullie ziet er aantrekkelijk uit om neer te strijken.
Geniet van deze zonnige dagen, groetjes, Ingrid.

Rensina Steursma zei

Wat een leuke update heb je geplaatst. Prachtige foto's met een leuk verhaal erbij. Ga gelijk even kijken bij de update van de instaswap. Heel erg leuk al die sneakpeaks, moet nodig aan de slag.
Lieve groet, Rensina