zomerse winaktie

vrijdag 18 juli 2014

Omdat we het leven zelf mooi(er) moeten maken. 

Zomerzon daar ben je dan! We hebben op je gewacht en gaan van je genieten. Luchtige jurkjes, zomerse topjes en een paar hippe slippertjes. Niet klaar! Je accessoires maken je outfit af en zijn natúúrlijk ook zomers en vrolijk! "Zomers en vrolijk " slaat absoluut op de collectie van het label NORR!
Sprankelende kleurtjes, kettingen, armbanden, oorbellen en zelfs schoenen en andere accessoires. Marjolein en Annelies zijn samen eigenaar van het leuke merk. Ze maken de sieraden zelf en uit collecties met namen als 
Long Island, Bon Bini, Ibiza Chic, Blessed Winter, Chunky Leather, Pastel Power, Sweets for my Sweet, zit er zéker iets voor jou bij!
Ook voor betaalbare hippe horloge's en accessoires van nu kun je bij de dames terecht.

Waarom vertel ik dit? Simpel, we gaan weer wat weggeven! 






Één van jullie kan haar zomerse outfits compleet maken met een superleuke sieradenset van eigen label! De set bestaat maar liefst uit een zachtroze(! ;)) wikkelarmband met drie chuncks naar eigen keuze en een paar oorbellen met de matte cabochons in een pastelkleur naar keuze! De chunks zijn er in zilver en roségoud en de settings van de oorbellen zijn er in goud(kleur) of zilver. Alle materialen zijn overigens nikkelvrij dus dragen zonder zorgen!

Wil je kans maken op deze mooie zomerse set dan "moet" je twee dingen doen:
1. laat een reactie achter onder deze post met de mededeling dat je meedoet
2. like de Facebookpagina van NORR. Let op, heb je géén facebook plaats dan een van bovenstaande foto's op je blog in de sitebar.

3. geef in je reactie antwoord op de volgende vraag: "waar staat de naam NORR voor". Het antwoord vind je natuurlijk op hun website :).

De winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt hier op mijn blog! (ik laat net als altijd de gulle gever kiezen dus ik ben niet omkoopbaar en niet aansprakelijk ;P).

Lieve dames van NORR, alvast heel erg hartelijk dank voor deze te gekke set sieraden. Ik wens jullie een fijne zomer, als je weggaat, een veilige reis en een onvergetelijke vakantie. Het adres van de winnaar zal ik jullie mailen.

Voor  wie die meedoet, succes! En voor iedereen een heerlijk zomers weekend!




Leave a Comment

Unknown zei

Ik doe graag mee. Norr betekent noord in het zweeds het is een ode aan de plek waar ze zijn opgegroeid.

Vicky - Stijl Habitat zei

Waaw! Ik doe graag mee :-))
Norr betekent Noord in het Zweeds en het is een ode aan de plek waar Marjolein en Annelies zijn opgegroeid!

Corine zei

Nou ik doe ook graag mee. En Noo betekend Noord in het Zweeds. Een ode aan de plek waar de dames zijn opgegroeid.

Roos zei

Ik doe natuurlijk ook mee, wat een leuke sieraden!

Roos zei

Moet ik wel het antwoord vermelden, duh! Norr is noord in het Zweeds en is een ode aan de plaats waar de dames van Norr zijn opgegroeid!

Anoniem zei

Whoooohooo wat een leuke give-away! I'm in!!
Norr is Zweeds voor Noord; een mooie ode aan het Noorden :) Ik heb Norr geliked op FB én natuurlijk even een linkje in m'n sidebar gezet. Duimennnn!

x Femke

Martine zei

Lang leve het Internet, zo kun je vanaf je bank in het Zuiden van het Limburg dit soort mooie dingen ontdekken. NORR staat voor (A'dam-)Noord! Heerlijk al die pasteltinten.

Karlijn zei

Oh man, ik zit al zolang te slijmen boven hun mooie instagramfoto's! En nu gewoon een give-away, waar ik dus super graag aan meedoe :)
NORR staat voor Noord (zweeds) en verwijst naar de plek waar ze zijn opgegroeid. Wat een mooie verwijzing!

Anne Marije zei

Jaaa! Heerlijk, een give-away! Onlangs al mooie chuncks besteld voor een vriendinnetje van mij en nu zou ik graag zelf ook met deze mooie items rondlopen! Geliked en: "De naam NORR (‘noord’ in het Zweeds) is een ode aan de plek waar ze beiden zijn opgegroeid."

Unknown zei

Woeeeeh, leuke winactie! I'm in! De naam NORR is Zweeds en betekent 'noord’. Het is een ode aan de plek (Amsterdam-Noord) waar Marjolein en Annelies zijn opgegroeid.

Eefje Gerritsen zei

Ik doe graag mee!! Norr is Zweeds voor Noord. Hiermee brengen de dames een ode aan de plaats waar ze zijn opgegroeid ( Amsterdam Noord ).

Rensina Steursma zei

Wat een gave winactie!!
Vooral de armband vind ik erg mooi.
Norr betekent Noord in het Zweeds en hiermee brengen ze een ode aan de plek waar beide dames zijn opgegroeid.

Anita H. zei

Ik doe mee! Antwoord op de vraag: Norr betekent Noord in het Zweeds en het is een ode aan de plek waar Marjolein en Annelies zijn opgegroeid!
sepia [at] home . nl

Janny zei

Ik doe ook graag mee. Wat een leuke sieraden.
De naam is gekozen omdat Norr in het Zweeds Noord betekent. Het is dus tevens een eerbetoon aan de plek waar de dames van Norr zijn opgegroeid!
Ik zal ze zeker liken op FB.
Dank voor de leuke actie.
Liefs,
Janny