In September...

maandag 1 september 2014

Er zal ook in september weer veel leuks gebeuren, er zullen weer genoeg mooie dagen zijn. Ondanks het tegenvallende weer was augustus een mooie maand.


Zo zag dat eruit.

In September zal de inschrijving openen voor de instaswap die ik alweer voor de derde keer organiseer. Zou je zeggen dat het animo zou dalen omdat het inmiddels wel bekend is, niks is minder waar! Zelfs voordat zich überhaupt iemand heeft ingeschreven (omdat ze nog niet mogen ;)) hebben we al ruim 20 sponsoren en 4 adverteerders!

Omdat ik genomineerd werd door Anna Marie voor de IceBucketChallenge heb ik besloten deze keer geen investering te doen in een betere website maar alle opbrengsten uit de advertenties net als vorig jaar weer aan een goed doel te doneren en, timing is everything, dat is dit keer dus de stichting ALS!


Hierboven zie de nieuwe banner voor de herfsteditie, speciaal gemaakt voor ons dus hartstikke uniek! Gemaakt op verzoek(ik had niet veel wensen ;)) door www.vivifier.nl.

Swap, vraag je je nu af wat dat is? Iedereen die zich inschrijft krijgt van mij het adres van een andere deelnemer. De bedoeling is dat daar wat leuks voor gemaakt/gekocht wordt en dat dat een beetje knap ingepakt wordt en dat alles tegelijk verstuurd wordt. Niemand weet vooraf wie de afzender zal zijn. Elke swap wordt op instagram geplaatst dus tegen die tijd zullen alle tijdlijnen weer ontploffen met lieve, mooie, leuke en originele cadeautjes. We deden zoiets ook al vaker hier op blogspot! Zit je op instagram dan kun je je voor de aankomende editie dus aanmelden (vanaf het startschot...nu nog niet). Hou de website in de gaten of volg mij op instagram. Mij vind je onder @lyndahome(zo simpel kan het zijn ;)).

Heel veel werk maar zó ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast iedereen aan de slag gaat voor een ander/vreemde. Bezorg iemand een glimlach, gewoon omdat het kan! Een Feel-Good event dat zijn grenzen nog niet bereikt heeft als je het mij vraagt ;).(niet geheel objectief).
Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is om te sponsoren of adverteren dan mail mij gerust!

hmm hmmm...september wordt ook op dat vlak een mooie maand! Dat wens ik jullie ook!


ps: vergeet je niet te kiezen uit al die mooie kussens die je kunt winnen? De winnaar maak ik vrijdag bekend.

Leave a Comment

Rensina Steursma zei

Echt leuk joh de nieuwe banner!
Vind je nieuwe doel ook te gek. Hopelijk haal je weer ongeveer net zoveel geld op als bij mij.
Succes met alle voorbereidingen en ja hoor ook ik zal me weer aanmelden :)
Liefs, Rensina

A fresh start of me zei

Wow wat een super gave banner,denk dat ik maar eens in de leer moet gaan bij Karlijn hahaha..
Gaat helemaal goedkomen met je nieuwe doel..
Ik blijf je in de gaten houden..
Liefs Chris

Mirjam zei

Heel mooie collage van je maand augustus...
Ik wens je een heerlijke nieuwe maand,
Lieve groet,
Mirjam

Anneke zei

Mooie collage heb je gemaakt.
Een fijne week, liefs Anneke

Judith zei

Goed bezig met je schenking aan ALS... Beter dan een emmer ijswater over je hoofd gooien;-)