Hotspot

zondag 7 juni 2015

Hier spuit elf.

Gisteren "ontdekten" wij dan eindelijk ook dé hotspot in Venlo, het Scheuten terras. Het Scheuten terras is volgens kenners het mooiste dakterras van Nederland en is sinds mei 2014 open. Het dakterras is gelegen boven het theater de Maaspoort en je kunt uitkijken over de haven en de Maas.

Na een paar drukke dagen waren we wel toe aan een zonnetje, een briesje, een hapje en een drankje en dus besloten we de trappen naar boven te nemen en te kijken of de "verhalen" klopten.



Om een beeld te krijgen, hierboven zie (als je met je rug naar het uitzicht staat) op de eerste foto (dat is dan aan je rechterhand) het eetgedeelte dat uitzicht biedt op het plein voor de Maaspoort. De twee foto ligt dan aan je linkerhand en om de hoek het loungegedeelte met uitzicht over de Maas en de haven. Er zijn zoals je ziet hele sfeervolle "kamers" gemaakt zodat je er ook lekker wat privacy hebt. Veel groen en genoeg beschutting tegen de zon als je dat zou willen. Het eetdeelte is voorzien van een dak.





 Een ware hotspot, een stukje Ibizagevoel midden in de stad. Het was er heerlijk zitten en de kaart biedt genoeg lekkernijen voor een hele middag ;). 

Even getwijfeld of ik het wel wilde delen, is er straks geen plaatsje meer vrij voor mij :P.

Voor de dames, Primark ligt pal onder het terras. Voor de heren, het terras ligt pal boven Primark . :)




Leave a Comment

Ingrid Orens zei

Hihi dat laatste vond ik super gevonden, de link met de Primark ;-)))

Home and Lifestyle zei

Een prachtig plekje, ook voor de heren. Hier in de naastgelegen stad staan de heren vaak buiten te wachten, gelukkig onder een soort overkapping dus ook bij regen niet verkeerd. Maar zo'n mooi terras klinkt/is vele malen beter.

Liefs, Ingrid

Ilse den Besten zei

Ik moest hard lachen over dat stukje over de Primark! XD

Unknown zei

Prachtig plekje 😄
Wil je ff wat vragen maar zie je email niet of heb ik mijn bril niet goed op haha

Unknown zei

Karin, dat is lyndahovens@home.nl, het staat..... ergens hier ;)