pioenen per post

zondag 14 juni 2015

De postbode gaf een plat doosje af. Mijn verbazing was groot want besteld had ik niks. De sticker op de doos gaf meteen duidelijkheid, de afzender was 24flower.nl. Niet dat ik dáár wat besteld had maar ik wist wel wat erin zou zitten! 
Ik was namelijk één van de winnaars van een boeket pioenen bij Jorian! Zij mocht namens 24flower twee mensen blij maken met een bos pioenen. Happy me, pioenen per post!


De verpakking is geweldig leuk! In een mooi papiertje met allemaal informatie lagen de pioenen keurig naast elkaar. Meteen schuin afgesneden en in het water gezet natuurlijk. Later op de dag waren ze al helemaal open!



Een explosie in felroze! Jullie begrijpen dat ik blijer dan blij ben! Misschien vinden jullie het ook leuk om zo'n doosje geluk te ontvangen of aan iemand cadeau te geven.

Hoe werkt het?

             
Het is heel eenvoudig! Op de website wordt aangegeven uit welke bloemen je kunt kiezen. Is de afbeelding vervaagd dan zijn ze er dus gewoon nu niet. Je kunt ook de kleur(en) kiezen.

                     
Dan kies je het aantal bloemen dat je wilt ontvangen/versturen en of je er een cadeaukaartje met een boodschap aan wilt laten hangen. Bestel je voor 17.30 uur dan zullen de bloemen de volgende dag meteen bezorgd worden. Je kunt ook kiezen voor een andere bezorgdatum natuurlijk maar dit is een superhandig idee als je bijvoorbeeld op het laatste moment erachter komt dat je een verjaardag of ander heuglijk feit vergeten bent. :)

Leuk? Superleuk!

Nogmaals dank Jorian en 24flowers!


Leave a Comment

Mirjam zei

Ze zijn prachtig Lynda, de andere winnaar zag ik ook al op IG voorbijkomen...
Fijne zondag,
Liefs,
Mirjam

Rensina Steursma zei

Wauw wat een mooie pioenen zeg!
Heel leuk concept en ook nog eens leuk ingepakt.
Groetjes, Rensina
mydailyteacup.wordpress.com

Anneke zei

Wat en mooi boeket. Geniet er maar van.
Liefs Anneke

Unknown zei

Heel mooi, ook de verpakking is erg leuk! Geniet van de pioenrozen! Eva