Zomers genot met Belvoir

zondag 28 juni 2015

De regen van vorige week heeft de natuur goed gedaan. Alles is flink gegroeid en lekker groen. Ik knip bloemetjes uit de tuin om de flesjes en vaasjes op het terras onder ons afdak weer te vullen. Een paar bloempjes brengen al heel veel gezelligheid, soms wel meer dan een groot boeket! Ik liet je eerder al zien hoe gezellig dat eruit kan zien, een stel lege flessen gevuld met bloemen uit de tuin. Vooral de Belvoir flessen met hun gekleurde etiketten zijn favoriet. Je kunt ze kopen bij o.a. AH en JUMBO. Ik kan me zo voorstellen dat je niet kunt wachten totdat de flessen leeg zijn, ook daar heb ik wel een tip voor! Hier vind je heel veel lekkere en zomerse recepten die je kunt maken met Belvoir! Dubbel genieten want je fles zal zo lekker snel leeg zijn en klaar voor gebruik!
Zomers genot, klein geluk!


Onderstaande koekjes bijvoorbeeld, gemaakt met de vlierbessensiroop:


of een rabarbarcrumble (het is rabarbertijd!) met de frambozen/rabarbersiroop


Maar natuurlijk ook lekkere cocktails!



Leave a Comment

Ingrid Orens zei

Ze zijn echt mooi hé, die flessen ! Heb er onlangs ook eentje gekocht, enkel omdat de fles zo mooi is... Maar de vlierbessensiroop is nog lekker ook, dus de fles zal hier snel genoeg leeg zijn ;-) !

Mirjam zei

Ik weet gelijk wat ik op mijn boodschappenlijstje moet zetten... wat een prachtige flessen zijn dat...
Fijne zonnige nieuwe week,
Liefs,
Mirjam

Indruk zei

Ik vind de vlierbessenversie heerlijk, de siroop minder. Ik gaf mijn dochtertjes een glaasje en die dachten dat ik ze een glaasje wijn gaf haha. Pascale X