Loslaten

woensdag 3 juni 2015

Woensdag 3 juni, de deelnemers aan de give away van de kunstkaarten van Angelique Weijers gaan nu horen naar wie die schattige kaarten gaan!

Natuurlijk niét zonder het even te rekken :)....vanavond is het schoolgala voor eindexamenkandidaten. Zoals jullie wel weten "deden" we dat vorig jaar al maar soms zit het tegen en mag je het nog eens proberen. Dat dus. Daar waar M1 vorig jaar vooral niet op wilde vallen, een korte zwarte jurk wilde en vooral zelf haar haar en make up wilde doen zodat het niet TE zou worden........zal ze dit jaar in een lange groene jurk op de rode loper verschijnen. Vanmiddag gaat ze met nog twee meiden naar de kapper voor een GALAbehandeling, haar en make up worden verzorgd! Ze wil meedingen naar de prijs voor "mooiste gala-outfit".....wat er in een jaar kan gebeuren he? Als het mag, deel ik nog wel een foto van de dame (in de dop). Iets met loslaten mam...hmhm....I know.....doe m'n best :).



De andere vogeltjes die ik los mag laten staan al klaar! Je ziet de foto van Angelique,ik liet haar kiezen. Een complete set van deze übercute gevederde vrienden gaat naar.....Janke! Janke gefeliciteerd, je mag me je adresgegevens sturen zodat Angelique het pakketje zsm naar je kan versturen!
Iedereen die niet gewonnen heeft, je kunt ze bestellen in haar webshop! Los of als setje van 8.

Ik ga galanagels lakken ;).

Leave a Comment

Unknown zei

Tot mijn verrassing heb ik de bijzondere Give away gewonnen, ben ik blij mee, Angelique maakt prachtig werk!
Lynda, ik heb je mijn adres gestuurd per mail,hoor;
Bedankt allebei!
groetjes, Janke

Mirjam zei

Janke, gefeliciteerd met deze prachtige kaarten...
Fijne dag vandaag Lynda
,
Liefs,
Mirjam

lia zei

En wat zag ze er prachtig uit in haar groene jurk.