199+1...

zondag 21 november 2010

Hoe het allemaal begon, op 28 februari 2010...mijn eerste bijdrage aan Blogland!

This is how it all started on February 28th 2010...my first "donation"to Blogland!

Even een rekensommetje.....28-2 tot nu...dat is pak 'm beet negen maanden, negen keer 30 dagen(ongeveer) is 270 dagen......200 postjes in 270 dagen........ik heb m'n best gedaan kun je wel zeggen ;)!
En hoe léuk en gezellig het is hoef ik jullie niet meer tot in detail uit te leggen he! Dat weten jullie wel, dat ervaren jullie zelf ook elke dag.
Het jaar is nog niet om maar 'k heb nog geen writersblock moeten onderdrukken;), en moet me soms inhouden om ook echt maar 1 berichtje per dag te doen;)!
Maar goed...post nummer 200 dus......(het wordt een lange, dus ga lekker zitten of kom terug als je wél tijd hebt;)). Het moest een "speciale"worden, daar was ik wel al over uit, dus ik heb mijn "huiswerk"gedaan , wat fotootjes geleend en bewerkt, informatie opgevraagd, gastvrijheid gecheckt en jawel.....alles kwam tot "elkaar"en nu mogen jullie 'm zien;)!

Geniet(hoop ik) van post nummer 200!

Just the math ..... 28-2  till now... that's so let's say nine months, nine times 30 days (approximately)  is 270 days  .....200 posts in 270 days .... .... you can sau I did my best ;)!


And how nice and cozy it is,  I do not have to explain in detail huh! You guys know that already, you are experiencing that every day.


The year is not over yet, but I didn't have ONE  writer's block k should to overcome;)), and sometimes I need to actually contain only one message per day !!
Anyway ... so post number 200...( it's a long, so sit back or come back if you do have time;)). It had  to be a "special", that much I knew, so I got my homework done, borrowed and modified some pictures,  checked for information , checked hospitality and yes ..... all came to "one another" and you may have a look at IT;)!


Enjoy (I hope)  post number 200!


***********************************************************************
Het spotlight is alweer heel wat edities oud, en vele nieuwe en bekende gezichten hebben wij beter mogen leren kennen. Dit keer heb ik niet zomaar een spotlight...nee...ik heb een uhm.....hoe zal ik het eens noemen....een gezin met een "levenswijze"....
Ik ken ze(nog niet) persoonlijk, maar de uitstraling en de communicatie zijn van dien aard dat ik dénk dat ik er niet ver naast zit;).
Iedereen in het gezin werkt mee aan dat "sfeertje"(behalve de puber gok ik zo, kijkende naar mijn eigen puubster;)).....en alles wat ze naar buiten toe laten zien is af....tot in detail.....Dit keer dus niet alleen een spotlight, maar ook de vrouw achter(of misschien wel vóór) de man(ik vond er weer 1!!!;)).
Lees en oordeel zelf, dit IS brocante, zo lééf je brocante.....kan me niet voorstellen dat er veel bloggers zijn die haar(en hem ) nog niet kennen, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vinden.

**    **                   **    **                   **   **                   **   **                 

Allereerst wil ik je heel erg bedanken voor je uitnodiging om bij je in de spotlight te mogen staan.


Over mezelf:
Ik ben 42 jaar en deel samen met Bonnie een passie voor Brocante. Tevens zijn wij groot liefhebber van het Deense merk Jeanne d`Arc Living. De stijl, de sfeer, de prachtige woonitems en niet te vergeten het heerlijke magazine. Wij hebben een zeer grote collectie in onze webshop van dit prachtmerk.


Ooit ben ik zelf begonnen met spullen te verzamelen vanaf het Belgische platteland maar langzamerhand kwamen we voller en voller te zitten en zo is uiteindelijk het idee geboren om een eigen webwinkel te beginnen. Mensen blij maken met bijzondere en mooie vondsten.




Leukste aan het hebben van een webwinkel als die van jou
Veel reizen en speuren en uiteindelijk met super leuke vondsten thuis komen. Dit geeft een geweldig gevoel. En als je daarnaast ook nog leuke reacties krijgt van de klanten die je spullen net zo waarderen dan is het wat mij betreft helemaal compleet.


Koop je in vanuit je hart of volgens trend ?
Altijd met hart en ziel. Dit geldt voor brocante maar ook voor het merk van Jeanne d`Arc Living. Het enige merk wat wij verkopen en hier staan wij dan ook zelf compleet achter.
We vinden alle items die we ervan in de webshop verkopen stuk voor stuk prachtig.


Wat is mooiste vondst en gehouden?
Mijn mooiste aankoop zijn de originele victoriaanse laarsjes die in de Jeanne d`Arc Living hebben gestaan een tijdje terug. Ik moest en zou ze hebben.
Na veel speur- en belwerk staan ze nu bij ons in huis te pronken. Deze gaan dan ook nooit meer weg. Zo af en toe zijn te zien op het blog van Bonjade


http://www.bonjade.blogspot.com/


Waar wordt je blij van?
Van mijn gezin. Mooie brocante markten bezoeken en dan net dat ene speciale vinden.
Op zijn tijd een heerlijke port en een fijne sigaar.


Leuk om eens in de spotlight te staan en als je zin hebt kom gezellig eens bij ons in onze webshop kijken:


http://www.brocantewebshop.nl
Iemand in het zonnetje


Yvonne van http://www.detweedelente.nl/

**     **      **     **      **     **     **     **     **     **     **     **     **     **     
Kijk, nou wisten wij natuurlijk wel al dat Bonnie veel van haar schatten die zij ons telkens laat zien uit hun winkeltje hield!;) Alleen heeft Bonnie het flink in de vingers om er een sfeervolle post van te maken, mooie foto's te bewerken en er precies dát sfeertje aan te geven zodat je het bijna zelf vóelt!
Mocht je haar nog niet kennen......hier komt een korte sfeerimpressie van haar blog. Waarom? Gewoon, daarom! Ik vindt het een heerlijke blog om te lezen en te bekijken, ook al zijn onze stijlen héél verschillend, toch is het altijd genieten! EN omdat Bonnie gewoon *piep** is.....MIJN *piep** welteverstaan;)))(inside joke;)).






* En omdat ik al meteen weer VOEL dat er hier en daar wenkbrauwen omhoog gaan(zijn jullie nou nog niet gewend aan een warrig blogje van mij??)
De *piep*jes....staan voor een naam...de bijnaam die ik altijd voor haar heb.
Omdat dit mijn 200ste is, heb ik wat leuks......
LET OP!

De aankomende 3 weekenden(updateje: alleen het eerste en het derde weekend staan ze er, en aankomend weekend is het eerste dus vogel even zelf uit wanneer het derde is ;)) staat de Brocante Webshop op de Christmas Fairs "Saints & Angels in Meeden.
De eerste 3 bloglezers die zich bij háár(op de fair bedoel ik dan) melden met haar bijnaam(de *piep* dus) krijgen een aardige attentie!
Ik ben héél benieuwd wat dat voor situaties op gaat leveren ;))).


Het was een lange post dit keer, maar ik vond het zelf wel een leuke(duhhhhh).
Ik wil jullie nog wel even wijzen op de groepsknuffel.....het deelnemersaantal loopt lekker op!
Wel wil ik verschillende dames (zij weten zelf wie ik bedoel) die het nog niet hebben gedaan, verzoeken mij hun adres te sturen. Ook als je denkt dat ik het al ergens heb(dat zal ook best wel;))..ik wil het graag simpel houden voor mezelf en alle mailtjes die ik binnenkrijg in een map mikken! Hoef ik daar niet meer naar op zoek. Dankjulliewel!

Dan wil ik jullie ook nog even wijzen op nóg een "kerstfeestje"maar dan in het zuiden van Limburg.
....voor het geval Groningen totaal de verkeerde kant op is voor je ;)!


Zo nu ga ik even het verzoeknummer van René opsnorren en afsluiten.....nadenken over post 201!!!!!


Dankjullievanganserhartewel dat jullie steeds weer even bij me komen buurten! Zin of onzin, ik vindt het vreselijk gezellig! Ik hoop ook nog vele posten te mogen bijdragen, de ene keer wat meer van mezelf tonende dan de andere keer;).
Ik wens jullie een heerlijk (frisse...het wordt koud YESSSS) week!!!

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Bonjade zei

Ah ben ik de eerste....???
Zo lief deze post.... Één ding: post 201 pas over een paar dagen hoor.....;)
Je bent een lieverd.
LET OP: WIJ STAAN ALLEEN HET 1E WEEKEND EN HET 3E WEEKEND IN MEEDEN!!!! dus kom niet voor niets....
Lieve knuf van
* PIEP*

natuurlijk groen en doen zei

GEFELICITEERD met de 200 !!!
Op naar de 400 (hoeft niet meer dit jaar hoor)

groetjes Bep

Nieneke zei

200???????!!!!!!
Wauw!!! 200.......
En begonnen op een fantastische dag, zag ik; mijn verjaardag!
Ga (rustig!) door...ik geniet van je reacties en posten. (en inderdaad regelmatig vliegt er hier een wenkbrauw omhoog en staan er van die vraagtekens boven het hoofd...niks erg hoor!)

Anoniem zei

haha, gefeliciteerd! op naar de 1000? :-)
zou je gelijk de livingfairy willen verwijderen en mn andere blog kunnen toevoegen:-)dan ga je gelijk weer up to date naar nr 201
groetjesss

lia zei

Oh, wat was dat nou ook alweer?????? Denk, denk...
Maar leuke post, op naar 201..

liefs Lia

Zawadi-Atelier zei

SUPERRR lange VERRUKKELIJKE blog die 200ste!!! Wauw Lynda! Want ik ben ook een grote fan van Bonjade's blog, zoooow inspirerend! En jouw blogjes, ook al zijn ze af en toe lekker van de chaos soort, zijn ook heerlijk om te lezen! Ik geniet er in elk geval van! Dus op naar die 201!
Een knus avondje toegewenst, liefs van Doortje!

p.s. Dat heb je als je eiland bewoner bent, dan ga je niet zo gauw effe naar huppeldepup voor een kerstfair ... maar hier is een mooi tuincentrum dus ga ik mezelf daar maar lekker verwennen!

Anoniem zei

Gave post Lynda enne ja hun webwinkel is geweldig,ben er de laaste maanden failliet op gegaan whahahhaha,prachtige spulletjes en ze zijn zo lief en ze verpakken het zo goed en toch heel sierlijk,nou enne ik hoop dat je nog lang in het bloggerslandje bent,want ik lig bij regelmaat in een deuk om je,om een post of een reactie die ik ergens tegen kom,super!jij ook een fijne loopneus week whahaha,liefs Joke.

Pieternel zei

Nou jouw 200ste is top hoor. En ik heb er pas 3 gelezen.. Ben benieuwd naar de volgende 100.

Groetjes P.ieternel

Merel zei

Gefeliciteerd Lynda!
Ga vooral door....

It's me zei

Wat een verwarring...warrig......tjeeee....Lynnnnnnn.......wat ben je allemaal aan het doen......ZEN !!!.....200....nou van mij mogen het er 2000 worden en meer......ik geniet elke keer weer van je warrigheid.......en van jouw natuurlijk........je bent een topwijf !!! fijne avond liefs van mij en Hemmes !!

En Bonnie heeft de leukste webwinkel van het land !!! echt !!......ik heb genoten hier !! liefs van mij........

Nicole Claudia zei

Hahaha, mooi in het zonnetje hoor. Ik vind Bonjade (PIEP) ook ontzettend heerlijk om te lezen en vooral te kijken, ik geniet er heel erg van... verbaas me ook geregeld... hoe krijgt ze die sfeerplaatjes toch voor elkaar??? Maar geweldig 200ste bericht, op naar de 300 hè!!

Ik stuur je even een mailtje over groepsknuffel??? mij ben je kwijt wat dat precies is, maar ik meld me gewillig aan hoor!!!

Groetjes, Collie

alma zei

200 posten....proficiat! Ik doe het je niet na.... Ben blij als ik er één per week uitgooi!

Je bent een aanwinst in blogland met al je reacties en verhaaltjes!!

Groetjes en op naar de 300!

Leuk verhaal over Bonnie ....piep (raadsel voor mij!)

Alma

Theemuts Rommelhoekje. zei

Wat een heerlijke post !!
Op naar de volgende 200.
En ik ben van plan om die allemaal te gaan volgen.

Gezellige avond ,groetjes Romkje.

Ps ,misschien ligt het aan mij ...ik kan je email niet ontdekken.....

Elisabeth zei

Gefeliciteerd met de 200e en lekker door typelen hoor!! Ik kijk regelmatig even op het blog van Bonjade en het is altijd genieten van haar mooie foto's.Fijne week.
Liefs Elisabeth

Home and Lifestyle zei

Helemaal verdient dat de Brocante Webshop in de belangstelling staat! Errug leuk om te lezen...net als jouw posten Lynda...al ben ik blij dat niet iedereen er zo'n vaart in heeft ha ha...dan kom ik helemaal niet meer achter mijn pc vandaan...dan zet ik hier zelfs mijn bed neer :-)

Ga lekker door...als ik het kan vertalen, geniet ik er absoluut van :-)

Lieve groetjes, Ingrid

Bij Guusje Thuis zei

Pff ... vandaag kwam ik niet helemaal door je blogtekst heen, maar ligt aan mij hoor :-)

Continue ... continue ... en doe er een paar honderd van die heerlijke blogjes bij!

In den Uylenbal zei

H die Lynda, allereerst bedankt voor de 200-ste bijdrage in bloggerland ! Was erg moe van vandaag door drukte in 2 winkels, maar jouw blogposten ademen altijd zoveel energie uit dat ik hier weer stuiterend achter de peecee zit ! BOING BOING BOING . . . . Mooie spotlight weer, ik bedenk net weer dat ik foto's zou mailen, maar ik denk dat ik niet bestand ben tegen zoveel aandacht. Dus ik geef iemand anders gaarne mijne spot in da lights ! Ik mail je z.s.m. even voor mijn gegevens voor de group-give-away... liefs & greetz Lejo

Tierlantijn zei

200!!! Berichten! Lynda jij hebt echt goed je best gedaan. En leuk! Lees altijd met heel veel plezier je berichtjes. Je schrijft erg leuk! Zo ook weer dit bericht! Super! Op naar de volgende 200!!!

Fijne avond! Ilona

Pierelantijntjes zei

Wat heb je al veel posten geschreven Lynda. Ook deze post was weer genieten. Erg leuk om te lezen over de brocante webshop.
En inderdaad: Bonnie heeft ook een prachtige Blog. Altijd weer genieten van die prachtige sfeervolle foto's.
Een fijne week toegewenst,
liefs Ester

Tuur zei

life is short ....
gaaf zoveel posten en ik deel helemaal ...dat je vooral moet dooooorrrr gaan (barrystevens :))
Wanneer ga je echt een blog bij een woonblad doen...dat kun je mijn gevoel echt super goed!!!?

Jolanda zei

Super, 200!!! En zo gezellig altijd, van de hak op de tak, maar wel vol warmte en creativiteit!!! Genoeg veren toch:)
Lieve Lynda, ik hoop dat er nog heeeeel veel posten gaan volgen, lieve groet Jolanda

Karin zei

Laat ik beginnen met je te feliciteren met nr 200!!!! Keep up the good work meid.
En wat leuk, de man van ons aller *piep* (ben bang dat vanaf vandaag dat haar nieuwe bijnaam is)wordt eens in het zonnetje gezet! Leuk gedaan weer hoor Lyn. Hij was lang, warrig, grappig, maw helemaal zoals ik het van je verwacht en waarom ik zo graag bij je langs kom en nog vaak mag komen hoop ik.
En ja , ik voel me aangesproken dus ga je van de week nog even mijn NAW gegevens mailen. Omdat je het zo lief vraagt ;)

G-STYLE zei

Heerlijke lekker lange soms wat warrige met piepjes overladen post is dit van je maar weer helemaal jou en daarom altijd leuk.

Wordt echt jouw handelsmerk hoor: "Lynda van Spotlight"
Nou ga vooral door met gezellig bloggen en hou je vooral niet in.....

Fijne week , hoop dat je schouder beter gaat ..
lieve groet Gea

Ambiente-nostalgia zei

Nou Lynda, je bent een echt toppertje in blogland.Ga zo door, je maakt er veel mensen blij mee.

Ik wens je een lekker koude gezellige week toe.

Groetjes Dorine

THE BLACK BARN zei

VAN HARTE HOOR!!!!!
MET JE 200STE POST.

LIEVE GROET,
MIRANDA

Anoniem zei

Preficiattt Lyn!!!!

Nog 200 erbij!!!!!!

Groetjes oet et sjoane Zostere!!
Desiree

jolanda zei

Gefeliciteerd!!!! Zóveel posten al gedaan... maar je hebt dan ook altijd wel iets te vertellen hihihi.
Leuk om Bonnie in het spotlight te zien deze keer... haar webwinkel is erg mooi, net als haar bloggie natuurlijk met die prachtige foto's iedere keer weer.
fijne dag, liefs jolanda

Margot zei

Van Harte gefeliciteerd, maar we hebben nog lang niet genoeg van je, dus op naar de 2000.
Wel errug veel, maar in jouw tempo lukt dat wel. Zijn ook wij de komende jaren van de straat, is iedereen weer blij.
Groepshug??? even bijlezen en daarna de opdracht natuurlijk nakomen, zoals altijd hè...volgzaam...
Een kille groet terug, bij jou sneeuwt het ook al zie ik. (hier gelukkig nog niet hoor)
Margot

Door Jolanda zei

Wat een geweldige 200-ste post! Lekker brocant, warrig en vooral als jezelf want dat vind ik nou zo leuk onder alle bloggers, retro, oudbollig, hipperdepip, gewoon, met veel of weinig woorden ze zijn volgens mij helemaal hunzelf!
Soms heb je helemaal geen echte raakvlakken maar geniet je gewoon mee..pik je een tipje of zienswijze op...nou je begrijpt het wel:_)

Margot zei

Hé zeurpiet, als jij een week offline bent, weet je ook niet meer waar je moet beginnen...en eindigen.
Op foto klik...en groot worden ze...of toch brilletje...
ajuukus (raar woord, ander woord voor afscheids kus???) terug.

Bonjade zei

Hai lYn......WAt knap toch van je......Nog helemaal niet geblogd vandaag....SMAK
EEn vrouw naar mijn hart ;)
Is het afkicken zo'n dagje? Of wordt manlief nu overspoeld met aandacht.....?
Nu, morgen ga je maar lekker weer hoor, zo zielig....en mis je dagelijkse postje wel ;)
LIefs

Judith zei

Hey Lynda...en ikke maar denken dat ik soms ellelange verhalen maak over... niks...... whoehahaha!!!
Blog ze:-) Liefs Juth

Jeanette zei

Gefeliciteerd met je 200e blogitem. En blijf vooral bloggen, ik geniet van je bijdragen / vraagtekens / puntjes en af en toe kan ik het niet helemaal bijbenen maar dat is nou juist jouw charme. Ik heb trouwens ook nog een leuk idee nav jouw groeps give away. Ik mail je daar binnenkort over.

Groet,
Jeanette

Mayflower zei

Ik denk dat ik de hekkensluiter van deze leuke 200ste post ben hihi.....altijd weer laat pfff. Wat een leuk intervieuw met Renee van Bonnie. Ze hebben een mooie webwinkel en Bonnie heeft een prachtige Blog. Ik volg haar nu al bijna 2 jaar en in het begin postte zij veel over rozen, zij maakte daar de prachtigste foto's van.

Lieve groet, Mea

Ger zei

Nee, lieve Mea nu ben ik de lantarendrager in de rij;-)??

Hoi lieve Lynda,

Wat een berg posten....200 al, proficiat daarmee!!!
Hoop dat er nog veel gaan volgen van die unieke ''Lynda stijl'' blogjes!!!

Ik keek eens even hoeveel ik er inmiddels heb(moet eerlijk zeggen ik let daar eigenlijk nooit op)
maar ik zit op dit moment aan de 185 in 13 maanden.
Maar ik ben van mening dat jij met je altijd temperamentvolle,leuke,lieve,soms droevige,bezorgde,hartelijke,meelevende,meedenkende,gastvrije,humoristische,chaotische,drukke,een ander in de spotlight zettende berichten....enz. een vele,vele malen bekendere blogger bent in blogland dan ik zei de gek;-)
Ik gun het jou van HARTE!!!
(ik ben en blijf liever het typetje op de achtergrond;-)

Leuk dat Bonnie deze keer in de spotlight staat!
Bij de vraag:
>Waar wordt je blij van?
Van mijn gezin. Mooie brocante markten bezoeken en dan net dat ene speciale vinden.
Op zijn tijd een heerlijke port en een fijne sigaar.<

En weet je waar ik nou nog altijd blij van kan zijn: de dag toen ik kennismaakten met *Bonjade* altijd die sfeervolle foto's en mooie woorden erbij!!!
En vooral niet te vergeten de altijd lieve,aardige reacties van haar kant ook op mijn blog.

Enneh.......zag ik nog ergens mijn naam voorbij komen met 'n vraagje(waarom ik...er zijn nog zoveel anderen;-)
Zal ff kijken wat ik voor je doen kan, Lynda.

Hoop dat het een beetje de goede kant op gaat met je schoudertje!!!
Liefs,Ger