SPOTLIGHT!..met korting!!!

maandag 15 november 2010


*Wil je jezelf en je winkel even voorstellen?


Mijn naam is Ilona de Jong, 39 jaar jong en moeder van 2 jongens. Robin van 14 en Arnout van 12 jaar. Samen met hond Odi en poes Pollie wonen we nu bijna 2 jaar in een jaren 30 woning die we flink onder handen hebben genomen.



 
*Wanneer en waarom heb je besloten je eigen (web)winkel te beginnen?
Dik 4 jaar geleden zijn mijn vriendin Carin en ik samen Tierlantijn begonnen. Eerst alleen brocante en later ook nieuwe woonaccessoires & lifestyleartikelen. Beide hebben we en grote passie voor brocante, wonen en alles wat daar bij komt kijken (Ook de werkzaamheden die vóór het inrichten komen vind ik helemaal niet vervelend; Slopen, bouwen, tegelen, verven, enz...) Helaas kon Carin de winkel en haar gezin niet meer combineren en moest ze stoppen. Gelukkig is ze op de achtergrond nog altijd bij Tierlantijn betrokken. Ze doet veel van de brocante inkoop en op drukke dagen kan ik altijd een beroep op haar doen! Sinds 2 jaar run ik de winkel alleen. Nog altijd met evenveel enthousiastme als dag 1!




*Wat is het leukste aan het hebben van een (web)winkel als die van jou?

Positieve reacties en tevreden klanten! Het contact met mensen in het algemeen..! Het werken vanuit huis.


Daaraan vooraf gaat natuurlijk onderandere de inkoop. Dat is toch echt wel super om te doen. Een mooie collectie uitzoeken is altijd weer heerlijk! Ook met zorg de pakketjes klaar maken is erg leuk!



*Koop je in vanuit je eigen hart of ook op verzoek/volgens de trend?
Ik koop altijd vanuit mijn hart. Vind ik iets niet mooi dan koop ik het niet in. Wel volg ik de trends en spreekt die trends mij aan dan voeg ik het toe aan de collectie.


*Wat is je mooiste vondst, en zeg eens eerlijk, heb je ‘m zelf gehouden?;)

Pfff...er zijn zo veel mooie spulletjes voorbij gekomen de afgelopen jaren waarvan ik toch wel met een lichte snik afscheid genomen heb. Eigenlijk alle spulletjes die ik cadeau heb gekregen en familiestukken verkoop ik niet. En ik heb de kids beloofd de bank niet meer te verkopen nadat we eens een week op de grond hebben gezeten...;)



*Waar wordt JIJ blij van?

Lekker eten, kinderen in het algemeen (de mijne in het bijzonder;)), schone was, een warm bad, een feel good movie, de geur van het voorjaar maar ook een frisse neus van de vrieskou, kaartjes, muziek, zondagen, lieve mensen...Gewoon als m'n leven, en dat van iedereen die me lief is, goed loopt! Eigenlijk word ik van heel veel dingen blij!




*Wil je nog een "collega"in het zonnetje zetten?
Er zijn natuurlijk al veel collega's voorbij gekomen die ik bewonder maar ik zou graag Anja van Brocante "De Drôme" uit het groningse Zevenhuizen in het zonnetje zetten. Een lieve, sociale vrouw met hart voor brocante & sfeer! Anja woont in een prachtige boerderij van waar uit ze ook haar winkeltje runt. Ook verkoop ze haar spulletjes via Markplaats.nl


Nu hoor ik jullie denken...uhm..hallo??, korting....je zei korting.....




!!!! Iedereen die tijdens het Winter Open Huis wat koopt krijgt maar liefst 20% korting! Geen nood, is Groningen écht te ver voor je om zelf te gaan kijken, de aktie geldt óók op alle bestellingen die tijdens deze avond in de webshop geplaatst worden!

Dit soort akties hebben we graag, en zéker met de feestdagen voor de deur!
Dankjewel Ilona!



Groetjes,
Lynda









Leave a Comment

Home and Lifestyle zei

Het blijft leuk om achtergronden te lezen van iemand die een (web)winkel heeft. Dus ook deze keer heel geslaagd!

Lieve groet, Ingrid

Bij Guusje Thuis zei

Leuke blog weer Lynda, super!

Bonjade zei

Super leuk om deze van Ilona te lezen......
Leuk, leuk.....!!!
Pompompom.....*** ja wij wachten geduldig af..?
Zijn de pijnstillers al uitgewerkt?
Liefs

Yvonne - Frl. Klein zei

Was sind das für wunderschöne Kissen!!!!! Toll!
Ganz viele liebe Grüße, Yvonne

jolanda zei

Heel leuk om te lezen.. tis ook zo'n leuke winkel!!
En Lynda... *bloos*... volgens mij heb ik niet eens een reaktie geplaatst bij je bericht over je val. Pffff, ik schaam me dood!!! Had het wel gelezen, maar was zeker zo geschrokken dat ik vergat je héél veel beterschap te wensen (en... hoe red ik me hieruit?)
Nou bij deze dan alsnog veel beterschap hoor. Gaat het weer wat beter inmiddels? De *piep* is inmiddels op de bus hoor! ;-))
liefs, jolanda

Karin zei

*zet nu in de agenda 19/11 www-kortingshoppen bij Ilona" Bedankt! Ik weet uit ervaring dat ze hele leuke spulletjes heeft, bijvoorbeeld een schattig lampje wat vol trots op mijn blog pronkt!

Marieke Reintjes zei

Wat een erg leuk idee, om een winkel in the spotlights zetten..
Vrijdag ga ik samen met mijn vriendin naar Ilona toe, ben erg benieuwd en heb er veel zin in..
Leuk blog heb je ga je volgen!!
Hartelijke groet, Marieke

Anoniem zei

Wat gaaf om te lezen,oww ja ik wil haar winkel ook nog bezoeken,maar er zijn er zoveel,maar eens ben ik er haha,wens je een fijne avond,babbel babbel babbel babbel,lieve groet Joke.

Servies en Brocante zei

zoveel te doen, ik heb nog zoveel te doen..lalala .. daar wil ik ook nog heen :( pff druk druk druk

It's me zei

Twee posten op een dag???? je lijkt wel of je je verveelt........hahahahhaha!! leuk Ilona haar shoppie......gaan wij elkaar bellen vrijdagavond...gaan we toch samen shoppen elke categorie langs !!! leuk leuk hebbe hebbe....liefs knuffel een zachte hoor van mij......

Jeanette zei

Wat een leuke extra info over Irma. Wat jammer dat zij zo ver van mij af zit. Ff naar het noorden van het land zit er niet in.

Groet,
Jeanette

Mayflower zei

Wat een heerlijk intervieuw met Ilona. Ze heeft een prachtige webwinkel.
En lees ik in alle reacties ook iets over een val..........snel even teruglezen.......tot zo.

Tierlantijn zei

Super trots om bij jou in de spotlight te staan Lynda!!!

Wat heb je er een leuke post van gemaakt!

Beterschap!

Liefs, Ilona

Nicole Claudia zei

Ik ga weer even bij haar op bezoek!!! De 19e staat genoteerd in mijn agenda!

Gaat het al weer een stukje beter?? Ik hoop het!!

Groetjes, Collie

Judith zei

Tierlantijn... daar heb ik ook weleens wat gekocht járen geleden (ik koop eerlijk gezegd zelden tot nooit bij webwinkels, want ik vind struinen op markten gewoon té leuk:-)), dus dat zullen we de beginjaren geweest zijn en ik wist ook helemaal niet wie Ilona was... maar nu wel en wat leuk om te lezen dat de webwinkel en passie nog altijd een supersucces zijn! Mooi stuk je heb je ervan gemaakt hoor!!! Groetjes Judith

Unknown zei

Is that your home? It is so gorgeous! You Scandinavian girls are sooo nice and have the BEST design sense! XX!

Home and Lifestyle zei

Hoi Lynda!

Ik zag je vraag bij Corine...ik heb gisteren gemaild met Lia en zij is haar blog mogelijk kwijt! Ze wilde een wijziging in haar e-mail adres maken en dat is fout gegaan. Ze probeert vandaag de boel weer aan de gang te krijgen, anders start ze zo spoedig mogelijk een nieuwe blog! Vreselijk balen....je moet er toch niet aan denken om zo'n mooie blog kwijt te raken!!!

Lieve groet, Ingrid