use what you have

zondag 19 juli 2015

Al die social media kanalen, zijn ze nou goed of niet? Toegegeven, ze zijn voor sommige doeleinden verdraaid handig maar soms kom je gewoon teveel leuke dingen tegen.....die je dan weer allemaal zou willen hebben! Maar bovenal inspireert het en zet het aan tot creativiteit want....






zonder het te kopen probeerde ik tóch dezelfde sfeer te creëren. Afgelopen vrijdag was het prima weer om weer lekker buiten te eten. Het was de laatste werkdag van de heer des huizes en dus leek het me leuk wat éxtra aandacht aan de tafel te besteden. Ik dook de zolder op en grasduinde wat in een grote mand met Frans en Maastrichts aardewerk. Een beetje van toen en een beetje van nu zeg maar. Ik combineerde het servies met de broodplanken van HK living en deed de sesamolie in een klein laboratoriumflesje van Xenos. (de prijs van dat kleine ding was overigens hetzelfde als die van de grote die ik onlangs in de sale bij V&D kocht, ik zeg...doe er je voordeel mee ;)).

Wat aten we? Homemade burgers en een flinke salade, niet zo culinair (wel heel lekker ;))  maar door de tafelstyling oogde het toch heel bijzonder.

Waar ik door getriggerd werd de zolder op te gaan? Door het mooie servies van Royal Copenhagen. Achteraf......vind ik dat mengelmoesje van mezelf toch net wat charmanter! HA! Use what you have en ben er achteraf stiktevreden mee ook nog! Wat een topdag!

Trouwens, de foodcover kocht ik bij Xenos. Er zijn twee maten verkrijgbaar maar de bodem is dus rietkleur met een roze of groen accent. Ik smeerde er wat witte latex over :).

Leave a Comment

Esther zei

Leuk. Erg geslaagd. Ik vind het ook juist leuk om wat verschillende motieven te combineren. En van een mooie tafel eet het toch net wat feestelijker. En dus lekkerder.

Rensina Steursma zei

Heel leuk!
Mooie (foto) styling.
Geniet van je vakantie.
Groetjes, Rensina

Crafts 'n' Skills zei

Ik zeg: aanschuiven! Ziet er hartstikke mooi en uitnodigend uit. We hebben veel meer dan we denken!

Corine(THUIS) zei

Aan een mooi gedekte tafel smaakt het eten nog lekkerder :-)

colinda zei

Leuke mengelmoes Lynda. Veel leuker dan een standaard servies.