Fotografie

zaterdag 12 september 2015

Eigenlijk zou ik moeten zeggen, fotograwie? Met andere woorden, mij totaal vreemd. Ik klik heel wat weg met mijn mobiele telefoon maar dat lijkt natuurlijk in de verste verte niet op mooie foto's. Nou zag ik een mooie gelegenheid om me daar toch eens in te gaan verdiepen. Al een hele tijd roep ik dat ik een spiegelreflexcamera zou willen maar ja, het is er nog steeds niet van gekomen. MAAR.....M1 kreeg afgelopen week haar nieuwe Canon (voor school!) en ik heb 't ding natuurlijk al een paar keer in handen gehad (als zij weg was :P) en de drang naar een eigen toestel wordt nu echt wel groter hoor! DIT is toch een mooi moment om met de puubster mee te leren zeg maar? Zij op school, en als ze haar informatie met mij wil delen is dat natuurlijk extra gezellig maar (alweer een maar)....ik heb het nieuwe boek "SHOOT , fotograferen met je hart" van Ankie Wijnen een tijdje geleden al "gepre-ordered" met de bedoeling dáár mijn kennis (welke kennis?) wat mee bij te spijkeren want ze heeft de lezers beloofd dat het begrijpbaar zou zijn :). Het boek komt op 21 september uit en tot die tijd doe ik nog maar even gewoon wat.....de onderstaande foto's laten zien dat er werkelijk niks klopt van focus en licht etc maar hee,.....ik was even lekker bezig! 





 






Het boek van Ankie kun je reserveren bij Zilverblauw en bij Bol.com....

Shoot! Fotograferen met je hart – Anki Wijnen, Zilverblauw

Leave a Comment

lia zei

Fotografie is momenteel heel hot. Maar jij maakt met je mobiel hele mooie foto's.
Ze kunnen van kwaliteit minder zijn. Maar als je kwaliteit hebt, en geen inzicht in de styling dan heb je nog niets.
En dat inzicht zit bij jou wel goed.
Zal ook eens NAR dat boek kijken, want blijf graag op de hoogte. En leuk dat je dochter dat gaat doen. Mazzelaar dat je dan mee kunt leren.

Jolanda zei

Niks mis met je foto's Lynda al is het altijd leuk om iets bij te leren. Ik ben benieuwd naar het boek!

Anneke zei

Wat een prachtige foto's laat je zien. Ik doe het je niet na hoor. En ook ik ben benieuwd naar het boek
groetjes Anneke

Rensina Steursma zei

Wat een mooie foto's heb je al gemaakt!
Volgens mij kun je het al goed hoor ;)
Ben zelf ook heel benieuwd naar het boek.
Fijne zondag

Fuchsiaantje zei

Hallo Lynda, nou ik vind dat je prachtige foto`s maakt met je toestel, daar is niks mis mee, en wie weet wat je nog gaat doen als je het boek hebt. Nog een fijne week en groetjes van mij Riet.

Judith zei

Haha herkenbaar!
Ik heb ook jarenlang een spiegelreflexcamera gewild en was dan ook dolblij dat ik er eentje kreeg van hub in maart... Inmiddels zijn we al in september en qua techniek ben ik ook nog steeds absoluut een fotograwie... Maar ik heb er wel lol in en dat is toch het allerbelangrijkste? Ik denk dat ik na de drukte van de bouw eens een cursus ga volgen ofzo voor dat techniekgedeelte;-)

En als leek zeg ik: Niks mis met deze foto's hoor!!!