Spreken is heel wat anders dan praten natuurlijk

woensdag 23 september 2015

Ik kan praten, ik kan best lekker praten....en blijkbaar enthousiast praten (zegt men) maar dat betekent natuurlijk niet dat Spreken een eitje is. Toegegeven, ik deed een Tedtalk, kwam op tv maar toch ben ik weer soort van bibberig voor de lezing die ik vanavond mag gaan geven!



Ik zal vanavond spreken op uitnodiging tijdens het Inspire 2015 event van de Rabobank. Ik heb even nagevraagd of ik er op m'n plek zou zijn want als je de link bekijkt zie je dat het door en voor jongeren is en dat het vooral over toekomstplannen en banen gaat. Ga ik daar mijn verhaal te doen over mijn ervaringen etc met betrekking tot de Instaswap. Natuurlijk zit er een boodschap en een "les" in mijn verhaal (als ze tussen de regels door lezen tenminste) en ik hoop ook dat de "youngsters" ervoor open zullen staan. Dat ze willen "luisteren" naar hun "moeder" zeg maar ;). Gewoon in m'n moerstaal, dat scheelt en een wereldwijde livestream....ook een klein detailke dat me ietwat geruster stelt. :D
Natuurlijk zal het aan mij niet liggen, m'n tekst is klaar (ben ik ooit speachless? :P ) en het beeld staat op volgorde. Ben benieuwd wat de "jeugd" ervan vindt!

Wish me luck! 

Leave a Comment

Crafts 'n' Skills zei

Ik wens je veel succes!

Marjan zei

Wat leuk om voor zoiets gevraagd te worden! Veel succes.
Ik heb trouwens destijds je Tedtalk bekeken en dat was echt heel goed.
Dus dit zal vast goed komen!

Groet,
Marjan

Indruk zei

Leuk zeg! Gewoon jezelf blijven dan komt het helemaal goed! Toi toi toi, Pascale X

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Veel succes, Lynda! Je kan het! :)

Lieve-Groetjes,
Verie

Jolanda zei

Dat gaat je zeker lukken! Succes:)

Corine(THUIS) zei

Ik heb er alle vertrouwen in dat dit je gaat lukken. Ach en die jongelui mochten willen dat ze allemaal zo'n hippe, wereldverbeterende moeder hebben! Succes!