Geen tijd?!

zondag 27 september 2015

Ken je dat? Je koopt iets nieuws en je zou er het liefste meteen mee aan de slag gaan, de hele middag ermee spelen! Zo steek ík in elk geval wel in elkaar. Nieuwe kleren wil ik ook het liefste meteen aan, kerstspullen zal ik nooit in de sale kopen voor het volgende jaar.....enzo :).

Ik zag en kocht meteen een superleuk dienblaadje op pootjes....en toen...moest ik onderstaand voor ShowHome.nl schrijven: 

houten tray

"Als er één accessoire is dat de laatste jaren een vogelvlucht in populariteit heeft genomen dan is het wel het dienblad, de tray. We gebruiken ze werkelijk o.ve.ral voor. Groot, klein, gekleurd, van metaal, riet, kunststof, you name…..we kunnen er wel wat mee! Een dienblad is natuurlijk hartstikke handig om veel koffie van A naar B te krijgen maar je kunt er zoveel meer leuke dingen mee doen. En wij houden van die leuke dingen toch? Daarom hebben de meeste mensen ook wel meer dan één dienblad in huis. Ik in elk geval….en toch kwam er nog eentje bij gisteren. Hm hm, had ik ‘m nodig? Uh nee! Had ik een beeld voor ogen wat ik ermee wilde doen? Jazeker…..alleen toen hij bezorgd werd bleek hij nog schattiger dan op de foto en toen begon het…..wát is de beste plek voor dit plaatje! Een houten tray/display/ mini tafeltje die/dat eigenlijk overal in huis kan staan…..

houten display


tray voor toilettafel

houten dienblad decoreren

Je ziet, ik ben er nog niet uit. Sterker nog, ik heb nu even geen tijd om ermee te “spelen” en ‘m optimaal te stylen op dé plek. Hij moet nog even wachten tot het weekend…..heb ik nog even om te dubben waar ik ‘m het allerleukste vindt. (waarschijnlijk midden in woonkamer zodat ik ‘m vanuit elke hoek kan zien)."

Er horen nog meer beelden bij het artikel, die zijn niet van mij maar wél heel mooi en inspirerend om te zien. Dus wil je ze allemaal zien moet je even klikken.

Inmiddels heeft hij wel al een plekje gekregen maar ben ik dáár ook nog niet zo zeker van (hahaha) dus tegen de tijd dat hij een "definitieve" plek heeft zie je het vanzelf!

Fijne zondag!

Leave a Comment

Petra zei

Ja hij is echt SUPER leuk, en zo handig ook om koffie van a naar b te krijgen. Maar daar heb jij hem vast niet voor gekocht. Hij is gewoon leuk. Groetjes Petra