Achter de Schermen..

dinsdag 18 september 2012

Voorpret is vaak al de helft van de lol, zo ook dit keer!
De voorbereidingen voor de Swan Market in Rotterdam (23.9) en de Woonbeurs in Amsterdam (29.9) zijn in volle gang! 
Tot onze grote verbazing gingen de voorbereidingen tot nu toe eigenlijk van een leien dakje, en dát maakt ons enthousiasme nóg groter!
We hebben een leuke mix weten te maken met Interieur(wonen- woonbeurs) met een vleugje Mrs.Darcy (she loves living too!) want we staan er niet alleen als bloggers, maar mogen dus meteen ons nieuwe project "meenemen"....say no more :)

Sneak peek??





onderstaand bord is speciáál voor ons gemaakt door www.damnkunst.nl
 De merken die we meenemen laat ik nog even níet zien, dan hoef je niet meer te komen en dát zou jammer zijn want het wordt gezellig!
Stoere woonaccessoires, een prachtige verflijn, tijdloze tegels, beauty- en lifestyleproducten én onze laptops, want STEL...je kunt niet naar de woonbeurs...dat geeft niks, want wij zullen die hele dag live Bloggen vanaf de beurs, een tweetje posten en FB onveilig maken met nieuws en foto's vanaf de beurs!:)

Begint het te kriebelen? Deze week bestel je nog kaarten met korting op www.woonbeurs.nl! Gezellig naar de woonbeurs, nieuwtjes zien, en bloggers ontmoeten, want er zullen de hele week bloggers aanwezig zijn op de beurs!

Ik ga even mijn vloer "ontglitteren"......jullie kaartjes bestellen?;)

Liefs,
Lynda

Leave a Comment

lacasasullaScogliera zei

Hey, Linda, what a shame, we're going to Krakow this year, but next year with my family would like to come to Holland and see your beautiful markets!
Kisses from Sicily

Elly's kleine idylle zei

Spannnend hoor dat jullie samen op de woonbeurs staan met jullie eigen stand...dat wordt vast een groot succes en jullie naam is gelijk een begrip !!!
immers de grote bedrijven van Nederland zijn daar wel goed vertegenwoordigd...Ik wens jullie heel veel succes en dat er heel veel bezoekers in jullie huiskamer komen..Ik ben vaak naar de woonbeurs geweest en vond het meestal echt super leuk,maar dit jaar gaan wij jammer genoeg niet...
Wij horen vast wel hoe het is verlopen op de beurs en ik hoop dat jullie wat foto's maken van jullie stand.
Nog een fijne avond.ELLY

Unknown zei

Ben erg benieuwd of
ik jullie tref, heb al kaarten voor de woonbeurs! Je hebt me in ieder geval nieuwsgierig gemaakt ;-)Groetjes Greta

Room Seventeen zei

Leuk, spannend!! Succes met alle voorbereidingen!

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Zul je net zien, ben ik van 23 tot 30 september op vakantie. Ook niet rot natuurlijk, maar zo kom ik nooit eens op zo´n beurs op markt...
Ik wens jullie heeeeeeel veel plezier en succes.
Lieve groet,
Mirjam

lia zei

Het gaat er deze keer niet van komen. Jammer....

Kom Achterom zei

Wat super het klinkt allemaal wel heel goed hoor! Helaas kan niet komen !
maar wens jullie heeel heeeeeel veeeeel plezier!!
fijne dag
Yolanda