Nieuw in mijn boekenkast....

dinsdag 20 november 2012

of liever gezegd...op tafel, want NIEUW dus moet eerst geaaid en bekeken worden, dán pas "in de kast"....ook weer niet eigenlijk want de kast is soort van VOL(we zoeken nog naar een leuke oplossing voor mn bundles of joy)

Anyway, Fraeulein Klein, er zijn weinig bloggers die haar blog niet kennen! Haar foto's en decoraties, haar bakresultaten en stylingsideetjes deelt ze met de hele wereld op haar blog. Maar als je regelmatig bij haar meeleest heb je dus ook gezien dat ze druk was met het schrijven van een boek: lang verhaal kort....TADAAAAAA...het boek!














 Zomaar even wat willekeurige foto's uit het boek! Voor elk jaargetijde zijn er heerlijke recepten en leuke decoratietips met beschrijving hoe je dat allemaal zelf kunt doen. Achterin het boek deelt ze ook haar favorieten winkels, waar zij haar spulletjes dus graag koopt, maar ook, haar favoriete café's in München en Berlijn. Een heel vermakelijk boek, met vrolijke kleuren, gezelllige sfeervolle plaatjes en voor diegene die graag bakt, of graag knutselt, of allebei, eigenlijk wel een musthave...zeg maar ....voor de Schoen?;). 
Ik moet er wél bij zeggen...het is allemaal in het Duits...dat je het weet.

Liefs,
Lynda 
te bestellen bij bol.com 

Leave a Comment

Home and Lifestyle zei

Het boek heb ik niet in huis, maar haar blog vind ik prachtig...ze maakt elke keer ook weer de mooiste foto's! De komende maanden heb jij genoeg inspiratie voor in de keuken!

Lieve groet, Ingrid

Petra zei

Zeker een prachtig blog! mooie boek ook...

Liefs Petra

Abacaxi & Hortelã zei

En toch hè... Zou zij wél 48 uur in haar dag hebben???
XX
Chantal

It's me zei

Ik vind haar blog super !!...maar ik ken echt geen duits...en kan ook niet koken of bakken...hihihi...proesttt...kan wel plaatjes kijken.....hihihihi....en die zijn mooi !!!...liefs van mij...xxx...

The Pinkhouseladies zei

Wat een leuk boek :)! Leuk ook om steeds weer door te bladeren :)!

Yvonne - Frl. Klein zei

Liebe Lynda,

oh, wie toll, Du hast mein Buch :-)))!
Und so ein schöner Post. Jetzt muss ich mir nur noch alles übersetzen, weil leider mein niederländisch nicht ganz ausreicht ;-)!
Danke Dir!!!! So lieb!
Alles liebe
Yvonne

Home is where the heart is zei

Leuke aanwinst :))
Fijn weekend
grtzzz Brigitte