Grijp je kans..

maandag 30 juli 2012

kijk, al die vakantiefoto's van iedereen, da's natuurlijk hartstikke leuk(en ik zal er nog wel wat laten zien..later) maar als thuisblijver heb je ook zo je voordeeltjes hoor! Half Nederland verblijft elders en dus daalt het aantal deelnemers aan diverse leuke winakties enorm! En ik hoef jullie niet te vertellen dat hoe minder deelnemers, hoe groter de kans dat JIJ iets wint! HA!

Nu weet ik dat er onder jullie heel wat creatievelingen zitten en misschien is het nu nog niet echt leuk om te doen, maar straks(heeeeeel erg straks;)) in het najaar en winter.....kriebelt het misschien wel weer wat leuks te maken voor je huis. Dus in dit geval geldt ook weer...regeren is vooruit zien! Investering zeg maar, nu even meedoen, straks lekker haken of breien aan je eigen unieke woonaccessoires!

Grijp je kans!!

Voordat je nu wegsnelt om mee te gaan doen, let nog heel even op want er loopt óók een keileuke posteraktie! Je maakt kans op een gratis poster, ingelijst, met je eigen spreuk erin! En aangezien prints en poster HE LE MAAL hot zijn momenteel, zeg ik, als je er toch bent voor het boek, "doe" je toch ook even de posters? Ik heb er al drie uitgezocht....*kuch*...drie? ja....een Lynda kan niet kiezen he;)...jij wel?


scroll even door de lijst en je komt beide akties tegen!
Succes!

Liefs,
Lynda  
  
 

Terugblikken...

zondag 29 juli 2012

 We hebben het erg leuk gehad, maar dat had alles te maken met het tweede hotel. Niet dat we er twee geboekt hadden hoor, welnee...maar het eerste was "redt mijn vakantie"waardig en dus hebben we onze hakken in het (hete) zand gezet en overplaatsing afgedwongen. 37 nederlanders togen op één dag naar een ander hotel. Complete volksverhuizing. Binnen 20 minuten alle koffers en tassen ingepakt, en bij aankomst in het tweede hotel meteen aan de cocktails. Wat wáren we blij!



Eerst nog wat mooie plaatjes, want we hebben echt wel een leuke vakantie gehad. Maar genoeg avontuur voor één keer. Let maar op, de volgende keer wat kiekjes van ons eerste onderkomen.... dat je ziet, ik overdrijf niet;)

Liefs,
Lynda 

Koffer vol indrukken...

vrijdag 27 juli 2012











Vanmorgen om 7.30 uur stapten we thuis binnen, na 8 dagen Tunesië....een reis van de ene wereld naar de andere, want dat was het. Binnen drie uur reis je letterlijk een andere wereld binnen.
Hierbij even snel wat kleurige kiekjes, van hotel en omgeving...Hammamet bij zon en zonsondergang.
Het was een avontuur, geen letter gelogen.....blijkbaar kan een reis bij ons nooit eens saai en "normaal"zijn ;)!
Eerst de was(al bijna klaar) en bijslapen(nachtvlucht) en dan hebben we alles wel een pleke gegeven denk ik!
Lekker bruin en uitgerust, thank you Tunesia.

Liefs,
Lynda 

Naar de Markt

donderdag 26 juli 2012

 
Medina

Onder water wereld

dinsdag 24 juli 2012

Pinned Image 

Camera's voor onder water mee.

Liefs,
Lynda  

Kunst

zondag 22 juli 2012

Pinned Image 
Tunesian Night
Jasmina Danowski

Travel light...

vrijdag 20 juli 2012

 Pinned Image



Yeah right....


Liefs,
Lynda 

Uit de Kast

woensdag 18 juli 2012


Pinned Image



 Mag ik je voorstellen aan Mrs.Darcy?
 Ik heb haar naam hier al eens laten vallen, en sommige van jullie hebben haar al ontmoet op Facebook. Maar omdat vandaag onderstaand bericht werd gepubliceerd, kunnen we uit de kast...

                           *******************************************************
 JOOLS BY STL. STOPT! Maar ik niet :) Vanaf 01.08.2012 loopt de e-shop via www.stellamaye.nl en het e-zine via www.mrsdarcy.nl.

De komende week ben ik druk met het afronden van Jools by Stl. maar vanaf 01.08.12 richt ik mij volledig op bovengenoemde sites! Trots ben ik op de samenwerking met Lynda Hovens. Samen zullen wij de reeds gemaakte plannen voor wat betreft Mrs. Darcy verder uitwerken. De site zal op 01.09.12 officieel geopend worden.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT!
                            ********************************************************
Naast mijn inspanningen voor ShowHome.nl het onderhouden van mijn nieuwe website Inspiratie voor je Interieur werken we nu dus samen aan een nieuwe leuke website voor vrouwen!!!!  De website is zoals je ziet nog in aanbouw, we doen het anders dan andere, je krijgt meteen een gevoel en idee van wie we zijn en wat we willen.(normaal gesproken komt een website pas online als alles af is.....die van ons dus niet :))
Kijk even lekker rond op de site, en volg ons op Facebook en Twitter(links vind je ook op de website)...enne...laat gerust een reactie achter!;)
Mrs.Darcy loves her friends---and néw friends!

Liefs,
Lynda  

ps. het tipje van de sluier betrof ook de armband op de foto....dat is onze eerste Mrs.Darcy Original! Van echt leer met hartjesbedel! Te koop nu nog via het contactformulier, later via de webshop! 

We zullen zien...

dinsdag 17 juli 2012

Soortgelijke kiekjes of/en misschien wel héle andere, binnenkort op m'n eigen cameraatje, nu nog geleend van het WWW



Meisje 2 heeft al bijna 3 weken lang een ingepakte koffer onder haar bed liggen, dus ja het wordt tijd dat we kunnen gaan. Nog even geduld!

Liefs,
Lynda  

Tipje?

zaterdag 14 juli 2012


 Afbouwen, ontladen en voorbereiden op de vakantie...hm hm...kan ik, althans...nog maar een paar dingen, dan kan ik dat ;).
Wartaal? Oud nieuws, maar allemaal zo typerend voor Lynda, I know.
Zelfkennis is het begin van veranderingen? Nope....de aard van het beestje kun je er niet helemaal uithalen, je kunt het proberen te leiden, beetje sturen hier en daar, maar de kern blijft de kern en die is "onrustig":). So be it!
Sommige van jullie volgen mij op Facebook en zien me daar ook drukkig zijn, het spijt me als er sprake is van overkill...voor jou :P.(en dit bedoel ik niet kattig:)) Er zijn een hoop leuke dingen die lopen en die nog niet helemaal zijn waar ik ze wil hebben maar met een beetje gedinges* komen "we"er wel.

Als je je nou afvraagt wat dat Tipje is? GEDINGES*......uitleg volgt....maar niet nu;P....

Liefs,
Lynda 

* geduld 

BOE..

woensdag 11 juli 2012

Weten jullie nog? DIT
Cool en schattig vonden de meiden me toen!;)

 Gelukkig heeft het ijzeren gordijn zijn werk gedaan en mocht het er vorige week uit! Het was even wennen, maar vanaf nu ben ik alleen nog schattig *kuch* zeggen de girls hier(ben op mn hoede;))

 Beugel eruit--> nieuwe coupe! Volg je me op Facebook  
dan weet je tenminste wie ik ben :P!

Liefs,
Lynda 

Op m'n sloffen

zondag 8 juli 2012

ksjmccafferty:

I love this casual look, it says “I tried, but I just look this chic on the reg.”
—KSJ
 
Nog 4 ochtenden werken voor m'n baas, nog héél veel teksten fabrieken voor m'n opdrachtgever en nog enkele stukjes maken voor Inspiratie voor je Interieur en dan heb ik officieel va.kan.tie!
Je stelt je er op in he, dus elk jaar voelt het alsof de vakantie net op tijd komt, maar dit jaar...geloof ik dat ik een miscalculatie heb gemaakt....vond het niet erg als ik nu al in vakantiemode kon schieten, maar goed, ik ga dit doen...op m'n sloffen *kuch*.

Va.kan.tie....we besloten vorige week donderdag toch maar een vakantietje te boeken. Naar een land, waar de meiden paspoorten voor nodig hebben....hm hm...op zich niks geks...maaaaaar......in december (de goedkope) IDkaarten aangeschaft voor het span...dus in een drafje naar de fotograaf en het gemeentehuis! Op maandag aangevraagd...op vrijdag opgehaald...hoezo drukte? Niet hier hoor...leve 't durpse;)!

Va.kan.tie...merk je dan meteen dat de meiden ouder worden, en zich meer en meer bewust worden van zichzelf en hun verschijning. Dus moesten er nog snel éxtra bikinis geshopt worden want hee....met één bikini....dat gaat niet lukken he ;).

Va.kan.tie.....en omdat het dan in ons Mooie Nederland nog net niet écht zomeren wil....flink wat factor 40 ingeslagen hé, melkwit is mooi...maar dat blijft nooit lang wit....zeker niet op het strand in Tunesïe(ik moet van Meisje 2 eigenlijk Afrika zeggen, want dat klinkt net even wat spannender..en er is geen letter gelogen..:))

Anyway, vakantie dus....*roltlijstjeTODOuit*
O....1 ding kan ik alvast afstrepen, wilde nog even wat delen, ik las op Facebook dat er na de zomer wat spannends staat te gebeuren, there's a new girl in town and het name is Mrs.Darcy...en ik vind haar nu al leuk!
 Mrs.Darcy
She's a bit like you, and me, en toch ook weer niet :)
Tell her I said hi!

Liefs
Lynda


't durp...

zondag 1 juli 2012

Ik ga niet zingen, dat kan Wim Sonnevelt stukken beter dan ik, alhoewel het effect gelijk zal zijn...tranen met tuiten..*kuch*;)(om verschillende redenen, dat dan weer wel), maar goed..."'t durp"dus. Een beetje gekscherend  heb ik het altijd over ons DURP, want nee...groot is het niet. In het weekend rijdt de bus maar eens per uur en na een bepaalde tijd moet je zelfs de belbus reserveren...een uur voordat je blieft te vertrekken. Zo'n DURP dus. Waar alles tijdens de kermis gesloten is, waar mensen vrije dagen opnemen om kermis te vieren, en daags na de kermis niet aanspreekbaar zijn, zo'n DURP dus. Waar altijd wel iemand van familie heeft die iemand kent met een zus van een vriend die daarmee heeft gewerkt en die een oud collega heeft die misschien weleens naast je zou kunnen wonen....zo'n DURP dus. Ik hoef niet door te gaan, u kent ze wel, die durpen...;)...want alle gekheid op een stokje, en alle TEGENS die we aan zo'n DURP verbinden....vandaag HET grote voordeel van zo'n DURP....






 Moet gezegd...het is er ook wel érg mooi! vandaag besloten we samen eens een heerlijke ochtendwandeling te ondernemen, de dames bleven thuis want hoe suf is dat....op zondagochtend met je pa en ma mee "gezellig"een stukje lopen;).
Niet erg, want geen gekrijs om vliegend of kruipend leven, geen gezucht om alles wat alleen maar in de verte lijkt op brandnetels...enzo..;) (u snapt, zo erg zijn mijn kinderen niet, ik dik het net even wat aan, maar lopen zonder einddoel...nee....daar zien ze de lol nog niet van in;))

Maar onze wandeling dus, voerde door het Sleutelbergbos ( u allen wel bekend:D) en heeft ons een overtuigend stukje práchtige natuur laten zien. En zoals jullie aan de dieren kunnen zien (verbaasd en veilig in een groep bijelkaar net zo lang blijven kijken tot we helemaal uit het zicht waren) komen er niet zo gek vaak mensen aan deze kant van het hek voorbij!
Doet u mij zo'n lapje grond, en ik zou het ook volzetten met viervoeters van welk soort dan ook! Práchtig! Eerlijk is eerlijk...dus misschien toch een stukje zingen...."soms lijkt het net een ansichtkaart...".

Ik was even druk, viel het op? Zo was er dus de laatste schooldagen, het afscheid van de basisschool, het besluit tóch op zomervakantie te gaan én een spontaan bezoek aan de Floriade, gesitueerd in onze achtertuin dus het zou bijna raar zijn als je er niet naar toe zou gaan he;).
De foto's van de Floriade zal ik de komende dagen met jullie delen, mochten er nog mensen zijn die erover denken om te gaan, mss kan ik je overtuigen of mss juist niet;).

1 juli, zondagavond, bijna half acht...wat doe ik hier nog? Ik moet strijken! En mn lesje fonetisch arabisch op mn mp4 zetten...je wil niet met je mond vol tanden staan op vakantie he;)

Fijne avond!

Liefs,
Lynda