Zweeds design, made in Melbourne

woensdag 27 augustus 2014

Dan ga je op wereldreis met je lief en één van je stops is Australië. Dat bevalt zó goed dat je er eigenlijk niet meer weg wilt en dat doe je dan ook niet. Sinds 2005 woont de Zweedse Linnea Axelsson met haar partner dus in Melbourne.


CTC022LPP CTC011NW

CC14015BW CC14010OW CC14006CW CC029GPCC14022CY


Je kunt het meisje wel uit Zweden halen maar Zweden blijft toch altijd een beetje in het meisje zitten. Na een tijdje haar oude beroep als onderwijzeres te hebben uitgeoefend is ze haar hart gaan volgen en heeft ze alle energie en tijd gestopt in het tot leven brengen van haar eigen label. Het stond haar tegen dat er zoveel woonaccessoires in massa’s werden gemaakt en wilde haar creativiteit gebruiken om daar een uitzondering in te zijn.
Handgemaakte kussens, zelf geprint, zelf ontworpen, alles in eigen studio! Sinds 2009 groeit haar label, Linnea Swedish Design en de “Aussies” zijn zeer gecharmeerd van haar kleurige en “simpele” ontwerpen.

CC13018EW  CC14014WOP

Haar inspiratie haalt ze voor een groot deel door het blijven lezen van een aantal Zweedse blogs zoals husligheter.se trendenser.selittlemissfixit.blogg.se en fixaodona.se. Zweeds design uit Australië dus :)

Linnea verstuurt wereldwijd…en gratis! Ook naar Nederland, dat maakt het een stuk aantrekkelijker om zo’n bijzonder kussen in huis te halen. Ga eens kijken op haar website, ze maakt niet alleen kussens maar ook artprints , theedoeken en kaarten.
CC14V21WY XCC14002G


Laat me weten welke “cushion cover” jij het allerleukste vindt. Doe dat nou, want over een dikke week mag één van jullie blij maken met een kussensloop naar keuze! Kleur en patroon, je kunt het zelf gaan uitzoeken, kom je dan hier terug en laat je in je reactie achter welke je graag op je bank zou willen zien liggen dit najaar! Volgende week vrijdag maak ik de winnaar bekend! 

Met kussens kun je zo lekker even je interieur een opkikker geven. Succes allemaal!


Leave a Comment

Anna Marie zei

Veldig, veldig Brå! Het dalarna paardjes uiteraard. In het grijs.

Hele mooie kussens!!

Kram, Anna Marie

Unknown zei

Leuke give-away! Ik zou het liefste het wit/zwarte ( natuurlijk ;-) hello kussen willen winnen! Past mooi bij de rest zwart-witters op de bank....

Liefs, Alet

Arja zei

Als ik zou mogen kiezen: de gele, bon jour!!

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Ze zijn stuk voor stuk heel mooi, maar de mooiste vind ik die met het dala-paardje erop... zo Zweeds...!
Ik wens je een heerlijke avond,
Liefs,
Mirjam

Unknown zei

Oh wat een leuke giveaway, ik doe graag mee want kussens kun je nooit genoeg hebben toch? Ik zou gaan voor het grijze kussen met het dalapaardje erop, mooi met dat neonroze! Succes met het kiezen en een fijne avond nog!

Marlie zei

Mooi!!!het zwarte met de witte pijlen wil ik wel ;)

Cistitine zei

Leuk! Ik zou ze allemaal wel willen, haha. Twijfel tussen de oranje met wit boompje en de zwarte met de witte pijlen.... ehm...denk... okay de zwarte met witte pijlen dan. :-)

iniemini.com zei

I'm in love with that swedisch dala horse pastel...

Anoniem zei

Het gele &-kussen! Geweldig!
(IG Westenstad 😃)

Mirjam zei

oooooooooooooooooo, wat leuk! het aller, allerleukst vind ik het kussen met Bon Jour! Door mijn kleine Francaise ben ik dol la douce France en alles wat daarbij hoort... Je l'aime beaucoup! :)

rinkster zei

Oooo geweldig leuk! Die met die pijlen zou super staan op onze grijze bank :D

groetjes Marinka

Evie Nagelkerke zei

Leuk leuk! Lastig kiezen, maar het wordt de grijze met witte zwaluwen. Heel mooi!

Rensina Steursma zei

Oh wat een gave giveaway!!
Als ik zou winnen wordt het nog lastig kiezen, maar ik ga dan toch voor de roze/oranje knopen omdat het zo goed bij mn andere kussens past. Of de wolk met goodmorning sunshine om iedere morgen vrolijk mee wakker te worden.
Liefs, Rensina

Mike zei

Tussen alle dames doe ik ook lekker mee, ik ga voor de fiets!

Manon zei

Fabulös!!
Ik zou graag het grijze kussen met het het roze Dala paard op onze bank willen hebben! Zweedse invloeden vanuit Melbourne in ons Hollandse huisje;)

Jeanette Renting zei

Geweldige kussens.
Love Birds Kurbits is mijn favoriet.
Leuk dat je ons deze webshop laat zien.
Fijne dag.

Anoniem zei

De zwarte met witte pijlen!! Super tof en past heel goed in mijn huis.

Huis in de Provence zei

Via via hier gekomen, zag je andere post vd swap en kwam zo bij je kussens terecht. Wat zijn ze gaaf! Die van Bonjour vind ik super cool, omdat we in Frankrijk wonen maar niet voor altijd, dus als we hier weg gaan heb ik een blijvende herinnering, maar ook die van good morning Sunshine.
Ze zijn eigenlijk allemaal erg leuk. ik waag een gokje wie weet en ga je volgen!

groetjes Mirjam