Winnaar en een spontane oproep

woensdag 13 augustus 2014

Éindelijk is het dan woensdag, ik weet zeker dat ruim 60 van jullie vroeg op zijn gestaan om te komen kijken of zij die toffe stoffen tas van Wit Lof hebben gewonnen! Ik kan al verklappen dat deze(zie onder) het geworden is...



Dus koos jij voor deze uitvoering, blijf lezen, en koos jij deze niet...blijf dan óók even lezen want ik heb weer wat bedacht. :)

We weten allemaal van de boycot door Rusland, een groot deel van onze overheerlijke groenten en fruit kan nu niet naar Rusland worden geexporteerd en dat gaat heel wat boeren een flinke duw geven. Dát laten wij natuurlijk niet gebeuren, want net als bij winst voor Oranje, de ramp met de MH17, kunnen wij ook nú toch zeker één front vormen en dat leed "verzachten"?

Ik daag jullie uit, vul je eigen tas(hoe toepasselijk) deze week met Nederlandse groenten en fruit, stuur me de foto en ding mee naar een tas.....een tas van....uhm...ik ga op zoek naar een tas, geef me een week, ik regel een tas voor je! Komt goed!** Dus jouw tas vol met NEDERLANDSE groenten en fruit om onze eigen boeren een hart onder de riem te steken en jíj wint misschien alsnog een tas!

Hoe klinkt dat? dus, foto's op je blog, facebook, instagram, én in een mail naar moi!

De winnaar van de tas van Wit Lof is Melissa Korderijnk! Melissa jij kunt deze tas al vullen met "Hollands Welvaren";). Gefeliciteerd, jij mag je adres meteen naar Eva sturen, komt de tas zsm naar je toe!

Alle anderen...let's shop



NOTE: er wordt speciaal voor deze aktie een tas gemaakt  door het toffe organic label Studio Blomm! Handgemaakt van vilt! (ik zei toch dat het goed zou komen ;))


Leave a Comment

Nelleke zei

Doen! Goed idee!

Anna Marie zei

Super idee! Maar dan zullen we de groentes en fruit waarschijnlijk wel bij de boeren zelf moeten kopen. Anders hebben de supermarkten alleen iets aan deze actie.

Unknown zei

Gefeliciteerd! En wat een super leuk idee!

no matter zei

Dat wordt een bezoekje brengen aan de Landwinkel!

Unknown zei

Leuk uitje meteen!

Unknown zei

Dat zijn toch eigenlijk de leukste uitjes?

Unknown zei

Aaaaah! Ik ben helemaal door het dollen heen! :D Ik las dat ik de winnaar was en begon spontaan te springen en te juichen, terwijl mijn vriend nietsvermoedend en mij heel raar aan stond te kijken.;) Ik ben dus onwijs blij met de tas, echt een Melissa tas! Echt super bedankt Lynda en Eva! :)

Lynda wat een goed idee van het Nederlandse groente en fruit, ik ga hier zeker opletten en als ik me tas binnen heb word de Nederlandse groenteboer de eerst anywhere waar ik de tas mee naar toe zal nemen. :D

Many thanks! Liefs x Melis

Rensina Steursma zei

Echt geweldig hoe jij al die spontane acties bedenkt!
Deze is zeker heel leuk. Ik ga gauw boodschappen doen hoor ;)
Oja en ik moet opzoek naar zo'n mooie fairtrade stoffen tas.
Liefs, Rensina