vloeibaar goud, argan olie

zondag 10 augustus 2014

Al n tijdje gebruik ik shampoo met arganolie (organix,  de blauwe lijn)  en daar ben ik ontzettend tevreden mee. Nu liep ik in ons dorpje petit tegen een nieuw product in hun assortiment aan namelijk pure arganolie.  

Er zijn beslist meer merken die pure arganolie verkopen maar deze heeft twee voordelen: verkrijgbaar "gewoon " bij de drogist en betaalbaar! Dit flesje kost 19,95 maar is uiterst zuinig in gebruik

Op de foto hierboven zie je als je goed kijkt rechts naast t flesje 1 druppel olie. Dit is 1 " pompje" zeg maar. Zuinig dus, het smeert namelijk heel goed uit. 

Je kunt het voor haar, gezicht en lichaam gebruiken. Voor je haar zijn er twee manieren,  voor t wassen wat olie door je haar wrijven en een half uur laten intrekken,  dan wassen. Je kunt ook een klein beetje na het wassen door je haar verdelen. Het versterkt je haar, geeft het glans, voeding en flexibiliteit.  Nou heb ik melkboerenhondenhaar en ik ben er tevreden over ;). Het voelt prettig aan en verzwaard niet. Haar met een gezonde blos zeg maar. 

Voor je huid doet het ook wonderen, zeker zo in/na de zomer. De olie hydrateert en geeft elasticiteit....zeggen ze. Ik gebruik het regelmatig als nachtcrème.  Ik heb een normale tot gemengde huid en ik vind het niet te vet. Ook je ellebogen,  knieën,  evt striae,  acne en eczeem zijn er bij gebaat.  Gewoon dun insmeren tot de olie helemaal door je huid is opgenomen.  Niet vet, geen geur. 

Arganolie van Arganlife is de eerste koude persing van Arcadia Spinosa,  de argannoten dus. Geen toevoegingen en onbewerkt.  Én...niet op dieren getest.


100 % natuurlijk,  net als wij #naturalbeauty.... :D. Het proberen zeker waard.

Liefs,  💋 

Leave a Comment

Tante Pollemop zei

Fijn spul, trekt zo lekker snel in. Ik doe het ook in de droge haarpuntjes.

Marjon zei


Bedankt Lynda voor de tip...is dit spul ook geschikt voor dik, droog en krullend haar?...groetjes Marjon

Unknown zei

Zeker weten! Het is puur olie dus dat doet t altijd goed. Wel zuinig beginnen met gebruik hoor. Doen!

Bianca zei

Ik ga ook maar eens kijken. Klinkt goed.
Groetjes Bianca xx