Update "groenteaktie"

woensdag 13 augustus 2014

Twee blogjes op één dag, het moet niet gekker worden. Maar ik wilde jullie toch even dé tas laten zien! Vanmorgen aan Marscha gevraagd of ze voor deze aktie een tas wilde maken et voilá....haar dotjes van kinderen hebben het zonder eten en aandacht moeten stellen want ze ging meteen aan de slag! ;).
Met als resultaat een prachtige tas t.w.v 69,95 gemaakt van stoer en stevig vilt, dubbel en met een hart van echt leer. Het hart staat symbool voor de aktie, we hebben immers HART voor elkaar!


De binnenkant van de tas is donkerbruin vilt. Je kunt hem dus ook binnenstebuiten dragen. De tas is zó stevig dat je 'm ook als opberger zou kunnen gebruiken in je huis. Maar stop 'm voorlopig gewoon lekker vol met Hollandse Groente en Fruit.


Dus, wil je in aanmerking komen voor déze toffe tas van vilt van Studio Blomm, stuur me dan je foto van je "tas"vol aankopen van Hollandse bodem! Volgende week woensdag zullen we de winnaar weer bekend maken.

Wil je meer lezen over de Nederlandse telers en glastuinbouwsector ga dan naar Samen Sterk. Er staan op die website ook heerlijke recepten voor maaltijden gemaakt met Hollandse Groente en Fruit.

succes en eet smakelijk allemaal!


Leave a Comment

Rensina Steursma zei

Geweldig hoe snel je al een tas hebt weten te vinden. Hij is leuk zeg!
Groetjes, Rensina

Unknown zei

Doe je mee?😇

Anna Marie zei

We staan in de startblokken om fruit en groentes te halen bij de boer. Zin in. Mijn opa deed dat tot aan zijn dood overigens. (93 geworden) Langs de boerenerven in Noord-Holland om verse producten te kopen langs de weg.