Het eenzame boeketje...

maandag 27 mei 2013

"er was eens een eenzaam boeketje. Het boeketje stond in haar beste jurk op een bankje midden in de stad...te wachten. Te wachten totdat íemand haar zou meenemen, iemand die het kaartje zou lezen dat om haar middel gebonden zat met een kleurige strik. Op dat kaartje stond namelijk te lezen dat ze een leuk/goed thuis zocht, dat ze gemaakt was door iemand die iets goeds voor een (vreemde) ander wilde doen...om het even wie. Iemand die zomaar een lach op iemands gezicht wilde toveren, iemand die iemand anders een warm gevoel wilde bezorgen....om het even wie! Een stoere knaap toonde (nieuwsgierigheid;)) interesse en liep naar het boeketje toe, keek om zich heen of iemand het misschien vergeten was en begon toen het kaartje te lezen..hij grijnzde...keek nog eens om zich heen en besloot te doen wat er op dat kaartje stond namelijk mee naar huis te nemen. Thuis gaf hij het aan zijn moeder....gewoon....zomaar. Moeder heeft er de hele week een bijzonder gevoel aan over gehouden, zoonlief was trots en het boeketje blij...." 

The Lonely Bouquet day

Je denkt dat ik dit zit te verzinnen? klik dan vooral op de link!
Op 30 juni a.s. zal The Lonely bouquet day plaatsvinden, internationaal als het zou kunnen! De bedoeling is simpel, boeketje met een kaartje eraan plaatsen op een plek waar veel mensen komen...klaar! Boeketje hoeft niet groot te zijn, niet duur of luxe...het gaat om het idéé! Dus een fleurig boeketje uit je zomertuin, of een veldboeketje mag ook. Zelfs één enkele tak of bloem is al goed! 
Lees alle details op de website. We delen hier altijd zoveel bloemen met elkaar....laten we dat eens in het écht doen! I'm in! En jij?




30 juni dus, bloemen genoeg in je tuin tegen die tijd ;)

liefs,
Lynda  
 

Leave a Comment

Marijn zei

Hi Lynda,
Wat een leuk initiatief! Love it!
Groetjes Marijn.

Mirjam zei

ah, lief... mooi beschreven!

Judith Spaai zei

Wat een leuk idee zeg!

elv's zei

Wat een mooi idee... dit zijn toch de speciale dingen die het zo leuk maken ;-)) Fijne avond!

Anna Marie zei

Ja! Gaan we doen!!! Wat ontzettend leuk! Ik heb wel eens een zwervend boek gevonden, was ook al zo leuk en op Moederdag een bos pioenen op het fietspad. Die staan nog prachtig op tafel. Gaan we ze nu weggeven. Leuk, leuk!!

Emily zei

Super mooi, Lynda! Prachtig geschreven :) Hartelijk bedankt voor het delen van het Lonely Bouquet initiatief. Wat geweldig dat jij en zo veel van je leuke lezers gaan meedoen! :D
xx Emily

Bij Guusje Thuis zei

Een adoptie-boeketje ... dat is weer eens wat anders dan een zwervend boek, maar leuk idee!

Karin zei

Ik ga eems kijken.
O en hallo weer ;-)

lia zei

Wel een heel leuk idee.

Corine(THUIS) zei

Kijk, dáár hou ik van.. zulke acties!

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Wat een geweldig initiatief. Ik ben gek op dit soort acties...
Ik wens je een heel mooie dag,
Lieve groet,
Mirjam

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

goed idee .... fijne week lieve groet rosita