Flink smeren!

maandag 24 juni 2013

Zou zo graag smeren tegen de zonnebrand...maar goed, geen woord over het weer(hier niet ;)) het is wat het is (prut) and we move on....soort van, de puubsters hier hebben "de jurk" ontdekt en kochten er een stuk of wat. Elke morgen vol verwachting, kan er vandaag dan misschien een jurkje aan? HM HM...met vest ;).

Smeren dus....ik ben dol op smeerseltjes en nóg doller op alles wat lekker ruikt! Ik denk dat ik (net als de meeste van jullie) kapitalen heb uitgegeven aan scrubs, butters, lotions, creme's etc. Lekker na het zonnebaden(die schoot er zomaar uit) en het douchen een flinke laag smeersel....welriekend smeersel natuurlijk. Nou smeren de dames hier ook gaarne mee en een dure pot moet worden verstopt ;). Maar jong geleerd is oud gedaan, dus besloten...lekker blijven smeren dames...maar we gaan 'm zelf maken! Heeft deze mama gezien, bij Nelleke  zij maakte het zelf, liet het kinderlijk eenvoudig lijken en dus gaan wij dat ook doen! Nelleke maakte overigens ook lippenbalsem(staat nog op de to-dolist, maar de dame bij het kruidenwinkeltje wilde me bijenBOENwas meegeven toen ik naar bijenwas vroeg voor de lipbalm....die moet ik dus nog even ergens bestellen) én gezonde Stroopwafeltaart....u fronst?? Dát deed ik ook, gezond...taart..yeah right! SERIEUS....stroopwafeltaart zonder toevoeging van zuivel én suiker!(ook die staat nog op de to-dolist, maar in dit pitoreske dorp ontbreekt het aan van die fijne winkeltjes waar je bijvoorbeeld pure Stevia kunt kopen..hele onderneming, ik voorspel in de vakantie...)

Genoeg leuke dingen om nog te doen dus....stél dat die zomervakantie in het spreekwoordelijke water valt, dan kan ik mijn meiden vermaken....
Lijkt het je wat? Klik je door naar Aesthetic you, blog van Nelleke! Thanks Nelleke, keep them coming en HOEZEE voor Instagram! ;)





Ik koos voor de "Smaken" Vanille/kokos(zomerse geur...) en Passievrucht/rode grapefruit. Dát is het leuke eraan, je kunt lekker je eigen "smaakjes" maken, alles is los verkrijgbaar en alles is 100% natuurlijk. Géén kunstmatige toevoegingen dus veilig voor de jonge huidjes van m'n meiden!

liefs,
Lynda
 

Leave a Comment

Anna Marie zei

Het vervelende is altijd dat wanneer je jowu blog leest, je een andere gaat lezen en weer een andere en voor je het weet zit je met je handen in de boter. Poef. Ik voorspel heel veel zon. Gewoon heel veel zon. Dan bestel ik bij jou een potje met Stevia zalf. Zonder suiker. ;)

lia zei

Ik hou ook zo van smeerseltjes, alleen kan mijn huid niet alles verdragen. Dus ik hou het maar bij datgene waarvan ik weet dat ik er geen last van krijg.

Heb je de leeslijst weer?

Nelleke zei

Je bent een schat! En wat schrijf je leuk! Ik ga nu broeden op zonnebrand en spul om in je haar te smeren. xx

More Than Living zei

Het lijkt mee heerlijk! Ik ga meteen even op haar blog kijken:).
Liefs Cindy

Life With Faye Blog zei

Oeh leuk!! Ik wil die lippenbalsem wel proberen, ik ben een lippenbalsem-addict :)
Thnx for the tip!! xo

Abacaxi & Hortelã zei

Hee Lynda,

Wat ziet je blog er prachtig uit! Well done (en een beetje jaloers!)!!!
Echt SUPERleuk en mooi!

XX Chantal