Green Gift

donderdag 7 mei 2015

Ik ga een plantje versturen! Het begon hier...


Ik haakte twee planthangers voor mijn swapmaatje. Omdat ik toen ziek in bed zat had ik tijd over en haakte er ook een voor eigen gebruik :)


Daar bleef het niet bij, dat zijn van die bevliegingen van mij....ik haak en haak en haak.....maar wat moet ik met al die dingen? Dus stuurde ik er een paar naar deze en gene.......maar ik bleef ook nieuwe kleurtjes katoen kopen. :)

Ineens viel het kwartje......ken je de Urban Jungle Bloggers? Een green & growing community die ik al een hele tijd met plezier volg. Nou heb ik vorig jaar een mini vetplantje van Judith gekregen en ben daarna zelf ook gaan "kweken". 1+1=2 en dus besloot ik gisteren dat ik een van mijn vetplantbabies naar iemand ga versturen, a green gift! De hangers die ik al gehaakt heb zijn twaalf maten te groot dus er moest een kleinere hanger komen. Eitje.....het resultaat is te schattig en moet ik snel versturen (you know why).








Het hangertje zit om een cupje van een theelichtje heen. Hopelijk komt het heel aan ;). Bekijk de website van de UJB, wie weet krijg je ook de "groene" smaak te pakken.

Because it's an international community I will translate todays blogpost about my Green Gift. 

It all started with the present I had to make for my swapbuddy at the instaswap. I crocheted(is that a word? ) two planthangers but couldn't stop at that! To make a long story short, I made some more, sent them to several people just because but it didn't felt complete. Yesterday I decided to go for the Green Gift from the UJB. I want to sent a selfgrown succulent to someone. The hangers I had ready were WAY to big so I made a xxs one. It fits a cup from a tealight and did I say it's too cute? Have to sent it asap otherwise.... ;).

Visit the urban jungle bloggers website for more green and growing inspiration!

Now let's see how I can make sure this baby will survive it's trip :).

Leave a Comment

Passione Helena zei

Wat leuk zeg! Dat babystekje ziet er ook zo schattig uit in het roze hangertje. Jouw haakverslaving bracht je op een prachtig idee en zal dankbaar in ontvangst worden genomen.

Fijne avond en alvast een fijn weekend!

Liefs Helena

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Geweldig zijn ze en je hebt ook heel mooie kleuren er voor uitgezocht.
En die kleine is echt uber schattig...
Liefs,
Mirjam

A fresh start of me zei

Ze zijn te cute Lynda..niet echt mijn kleurtje maar zo cute..
Lieve groetjes chris

Fuchsiaantje zei

Hallo Lynda, wat heb je schattige hangers gemaakt, ik kan zelf niet haken vanwege dat ik reuma heb, gelukkig nog wel breien.Ik vind dat je ze leuk op je foto`s gezet heb, en ja die kleurtjes zijn heel lief. Ik wens je alvast een fijn weekend en groetjes van mij, Riet.

Crafts 'n' Skills zei

Oohh.. té lief voor woorden.. wat een luk idee!

Unknown zei

Wat leuk zeg!!
Zou willen dat ik kon haken (heb al diverse pogingen gedaan), want ik vind het echt super tof!
Zou ze gaan verkopen haha, dan ben ik de eerste die koopt!