Loop je even mee?

woensdag 14 oktober 2015


Afgelopen zondag was het prachtig mooi weer! De zon scheen en met een dik vest en een sjaal was het ideaal weer om buiten te zijn. Wij bezochten weer eens een mooi stukje Nationaal Park De Maasduinen, om preciezer te zijn het Reindersmeer. Als je ooit eens in de buurt bent en je bent liefhebber van dit soort plekken dan mag 't eigenlijk niet missen! Met een eigen bosbrasserie, een speelbos, fiets- en wandelroutes, een trekpont, een vogelhut en natuurlijk die prachtige vergezichten is dit een héle fijne plek om op welk moment dan ook eens even flink op te laden.



















Je kunt er als je wilt om het hele Reindersmeer lopen, dat levert je 8 km op de teller op. Je kunt de route ook halverwege inkorten door gebruik te maken van het trekpontje en loop je dus de helft. Na afloop een heerlijke kop koffie met wat lekkers of zelfs een welverdiende maaltijd in de bosbrasserie maakt het uitje compleet. Voor de kinderen zijn er allerlei dingen te ontdekken in de brasserie zoals bijvoorbeeld het tegeltje waar op staat dat haringen met elkaar communiceren door windjes te laten. :) Gaan ze niet meer vergeten!

Een week eerder was ik dus aanwezig tijdens het Meet the Blogger event en tijdens één van de workshops die ik gekozen had kwamen er 4 woorden naar voren die ik meteen heb opgeschreven...



Tijdens de mooie wandeling van afgelopen zondag kregen die woorden meer ruimte om ook echt in te dalen zeg maar :).....ze zouden ons allen denk ik kunnen helpen! Een klein stukje "bezinning", hier op "Een klein stukje van mij".....da's ook het leven toch? ;)

Fijne woensdag!








Leave a Comment

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Mooi, Lynda! Prachtige foto`s..

Lieve-Groetjes,
Verie

Unknown zei

Ziet er inderdaad prachtig uit. Ik ga daar zeker eens kijken. Kom jij dan maar eens bij mij kijken in het Mastbos. Ook nier verkeerd, met een aantal leuke restaurants voor een kop koffie of een lunch, een speelbos, een kabouterpad voor de kleintjes, speeltuin, prachtige wandelpaden. Zeker de moeite waard.