De VOOR foto:
En de NA foto:
Oké, mijn "drizzle" is iets meer gefreestyled dan op de foto maar daarmee kun je natuurlijk helemaal los gaan als je wilt. Je kunt bij wijze van spreken schrijven met de vloeibare caramel. Half uurtje werk, drie uurtjes koelkast en je bent klaar!
Wat ik er wel bij wil zeggen, de recepten van AH en ik komen niet altijd tot het gewenste en beoogde resultaat en zo had ik ook dit keer wat moeite met de stap waarbij je een paar eetlepels slagroommengsel bij de warme caramel moest doen. Ik kwakte ze natuurlijk hop hop hop hop erin maar , dat bleek achteraf, beter is het als je het voorzichtig doet...lepel voor lepel en blijven roeren! Omdat het slagroommengsel natuurlijk koud is en de vloeibare caramel warm stolt de caramel onmiddelijk als je het op mijn manier doet :D. Het kwam wel weer goed, gewoon veul langer roeren op een klein vuurtje (die stap staat er dus niet in ).
Hij was heerlijk en is op! Ik durf het recept dus best met jullie te delen!
Ziet er heerlijk uit Lynda! Nog van harte gefeliciteerd met jullie 23-jarig huwelijksfeest!
Ohh dat vinden ze hier vast ook lekker, dank voor het delen en de extra roertips. En van harte met jullie 23e trouwverjaardag! Wow 23! xx
Ziet er heerlijk uit!! Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag 💐
Kan je verzekeren dat ik heel blij ben met dit goed uitziende taart recept ,heb die AH recepten app op iPad staan maar kijk daar niet dagelijks naar, uit zelfbescherming;-)), zo lekker allemaal en mijn kunstknie heeft toch al moeite met mij te dragen.
Wat wordt het volgende lekkers, iets met appels?
Wanneer mijn appels nou wel of niet over jou schutting zouden hangen en de oogst was goed zou ik je als buurvrouw wel vragen of ik je blij kon maken met mand(je) appels.
Van Harte Gefeliciteerd met jullie Beryl huwelijk(belangrijke groep edelgesteente met zeer wisselende eigenschappen)
Fijne dag en lieve groet,Ger
mmmmm de foto's zien er te lekker uit hoor! Pascale x
Lijkt me werkelijk verrukkelijk Lynda en hij ziet er in mijn ogen fantastisch uit.
Fijne avond,
Liefs,
Mirjam
Ziet er erg lekker uit.
Ik maak hier de engelse variant bannoffee pie, kan niet mislukken: bodem hetzelfde, blikje gecondenseerde melk van friesche vlag 3 uur in bijna kokend water leggen (dus gesloten blikje, wel goed onder water). Blikje openen, GODDELIJKE karamel (wie kent nog de bebogeen van vroeger?), dit verdeel je over de bodem, schijfjes banaan erop, afdekken met geklopte slagroom en dan drizzle karamel of bijvoorbeeld chocoladevlokken.
Hartelijk gefeliciteerd met jullie trouwdag. En die taart HEERLIJK lijkt die me. Die ga ik zeker ook eens maken.
Lieve groet Anneke
OOhh, mmmm... dit is ook echt een taart voor mij. Ik ben gek op karamel.
En van harte met jullie trouwdag,
Barry
Een reactie posten