Remember? Angelique Weijers?

vrijdag 11 oktober 2013



Misschien weet je het nog, vorig jaar de veiling die ik organiseerde voor het Glazen Huis? Een van de gulle sponsoren was Angelique, zij schilderde een schattig doekje dat geveild mocht worden én ze stelde enkele sets van haar kunstkaarten beschikbaar. Als ik me niet vergis zijn er hier wel volgers die haar kaarten gekocht hebben.

Mocht je dat gemist hebben, Angelique schildert de meest práchtige (mijn mening) schilderijen. Zoals ze zelf zegt Sober en Sfeervol. Olieverfschilderijen op royale doeken en haar inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven en de dingen om haar heen. Gisteren nog memoreerde ze aan de tour van uren die ze op uitnodiging van een vrijwilliger maakte aan het begin van dit jaar door de Oostvaardersplassen. Naar aanleiding daarvan ging ze aan de slag met een doek van een Edelhert. Dit doek staat nog niet op haar website dus ik heb *kuchttrots* iets exclusiefs te laten zien.



Eenmaal lekker aan de babbel vertelde ze ook over een werk in opdracht, de Haas. Ze stuurde me die foto ook en gaf me de vrijheid te kiezen wat ik het leukste vond om te laten zien....dus....laat ik óók de Haas zien (kiezen, come on!!!)


 Heb ik teveel gezegd? Dit zijn toch kunstwerken die tot de verbeelding spreken? Ik ben zwaar onder de indruk en soort van "hysterische"fan. Ook die Koe uit haar collectie zou passen in mijn beeld van een gezellige stoere woonkeuken(als ik toch ooit eens een royale keuken zou hebben), een enorme eethoek en die koe aan de muur. Maar ook het doek met de Rode pepers, "Pittig"zou absoluut een smaakmaker zijn in een stoere keuken. Benieuwd over welke koe en pepers ik het heb? Ga dan naar haar website www.angeliqueweijers.nl en bewonder ál haar werken.

Weggevertje....als je zo naar haar website gaat zul je zien dat ze ook kunstkaarten verkoopt. Nu zijn we allemaal druk met alle social media maar stiekem vinden we een kaartje in onze brievenbus net dat beetje leuker. Nu mag ik twee sets van die superleuke kunstkaarten wegggeven! Wil je daarvoor in aanmerking komen laat je een reactie onder deze blogpost achter. Vermeldt daarin ook even aan wie je een kaartje uit deze set zou willen sturen én natuurlijk waarom :)....vinden wij leuk! Uit alle deelnemers laat ik Angelique twee "winnaars"kiezen (daar waar ik keuzes kan afschuiven ...;))
Duidelijke? Vragen? Geen vragen? Dan op naar haar website maar éérst natuurlijk een poging wagen, geloof me....de moeite waard!!!!

Uittip! Mocht je het werk van Angelique in het echt willen zien....dan kan dat volgende maand bij een leuk evenement waar je je ogen uit zult kijken.

 Goed gelezen? Toegang GRATIS! www.deverbeeldingzeewolde.nl/agenda
voor meer informatie.


*Het patroon van het Boekvouwen gaat naar Suus van Leeffstijl , zij zit al klaar met boek en potlood, veel plezier Suus!

Heb een heerlijke vrijdag!


liefs,
Lynda







Leave a Comment

Judith zei

Dit zijn idd mooie schilderijen... mooie primeur!

Suus zei

Thanks lieve Lynda!
De meneer heeft al contact met me opgenomen over welk figuur ik mooi vind! Tipje van de sluier, ik heb gekozen voor het woord "Love" ! Ben benieuwd of het me gaat lukken!

Dit is trouwens een erg gave give away! Het doek van dat hert! Lovely!

Good luck voor iedereen!

Liefs,

Suus

faire un songe zei

Super aardig mens.. ik stond een keertje naast haar op een fair..en ze maakt de prachtigste dingen.
Die haas is echt een toppertje....
Leuk..!!

Anoniem zei

Wauw, wat een schitterende schilderijen. Als ik mocht kiezen uit de kunstkaarten dan zou ik voor de dambok gaan. Deze zou ik naar mijn man sturen. Hij is binnenkort jarig. Tevens hebben we onlangs een stacaravan in de bossen gekocht. In de stacarava hangen nog niet gevulde fotolijsten. Aangezien we net een paar maanden ouders zijn, zijn we te druk om de lijsten te vullen. De kunstkaart van de dambok zou schitterend in 1 van de fotolijsten staan. Hartelijke groet, Tamara

Anoniem zei

Wauw wat een geweldige kunst, ik ben er opslag verliefd op.
Ik zou graag een kaart willen winnen, niet voor mezelf maar voor mijn dochter. Haar beste vriend (17 jaar) heeft deze week gehoord dat hij kanker heeft, ik denk dat mijn dochter graag zo'n mooie kaart naar hem toe wil sturen om hem te steunen als hij zijn eerste chemo heeft gehad.
Groetjes Esmee

Mirjam zei

Prachtig!! Om de een of andere reden moet ik aan Rien Poortvliet denken, terwijl hij toch echt anders schilderde. Heel erg mooi!

Bij Guusje Thuis zei

Stoer, sober, landelijk ... gewoon heel gaaf dus!

Mirjam zei

Ik doe ook nog even mee met de Give Away! Ik wil graag een din van mij een kaart sturen omdat zij nu in een moeilijke periode zit met instanties die niet mee willen werken, ze niet lekker in haar lijf zit en dat terwijl ze zelf erg attent is.... Kortom: een opkikkertje kan ze zeker gebruiken!

Anoniem zei

Kan ik nog mee doen of ben ik zoals meestal met dit soort acties te laat?
Zou t super vinden om een set kaarten te winnen gewoon omdat ik ze mooi vind!
Dan stuur ik er 1 met een rendier naar Lynda omdat zij zich zo inzet voor van alles en nog wat! #regelneef grote groet jook :-)