Nieuwe ronde....nieuwe kansen...

woensdag 17 maart 2010


Hallllllootjes!!!!!!!!!! Het voordeel van zo'n verplicht stilzitperiode is natuurlijk dat je tijd genoeg hebt om eens wat dingen te overdenken. Zo ook hier!
Wat heb ik bedacht??? Nou, gewoon....dat ik vandaag eens heerlijk in de tuin ga werken, (lees: ik heb rondgelopen om aanwijzingen te geven...neeeeeeee stukje naar links en zij hebben het werk verricht!)
HA! Zal me daar nog een dag verprutsen met sip zijn, nee hoor, vandaag niet! Vanmorgen met manlief in mn kielzog(achter het karretje .....vanzelf) door Intratuin geraced!!!!! Op zoek naar wat voorjaar en kleur voor binnen én buiten waren we binnen no-time bij de kassa(schaaaaaat, betaal jij even

Bosjes tulpen mee voor naast mn "verplicht-stilzit-plekje"...mama helemaal blij.
Drie keer lopend tussen auto en huis heeft manlief al mn pracht en praal naar binnengesleept(had natuurlijk ook 4 zakken zand nodig, dat snap je, je doet het goed of je doet het niet). Broodje eten en aan de slag, althans.....ZIJ aan de slag!!!!
Ik zeg je met het poten van elk plantje verbeterde mijn humeur meer en meer!!!!
"zo mam/schat?"...."mwah, denk toch dat het leuker staat als je......". Zo gezegd zo gedaan, alles voor een goed gehumeurde mama toch??;)
Waarna NATUURLIJK bleek dat optie 1 toch de beste was*kuch*......geen KIK gehoort! Echt niet! Alleen meisje 1 heeft de benen genomen nadat ze me gisteren fijntjes meedeelde dat ik NIET moest denken dat omdat ik nou toevallig even niks kon ik de hele dag maar op de bank kon vertoeven en hen rond kon commanderen en ALLES kon laten doen....met een FIKSE nadruk op AAAAAAAAAAAAAAAAAAALLES!!!!!! Je snapt, ik vond het niet zo erg dat ze er vanmiddag éven niet was.....;).
Om een lang verhaal kort te houden(ben ik te laat??)...al mn plantjes buiten staan er keurig bij, al moet ik zeggen........in mn gedachte(en na het screenen van de kassabon) dacht ik toch meer te hebben maar goed.....ik mopper vandaag niet....ik geniet....binnen EN buiten kleur en geur....zeg nou zelf!!! TOPDAG toch???

Ik laat je buiten even spieken.....binnen heb ik nu geen tijd voor, moet wat mensen aansporen tot vegen!!!!!!:D

Geniet van het mooie weer allemaal, dat doe ik ook!!!!!

Liefs,
Lynda

p.s.;)).

heb ook nog een verrassing voor manlief voor morgen, nah....zeg nou zelf...;)

Leave a Comment

Anoniem zei

haha, jij despoot!!! volgens mij geniet jij er stiekem van enne lijkt dochter 1 een beetje op je:-) go girl! meisje met pit mag ik wel, laat ze maar eens lekker aan mama vertellen waar het op staat.
hahahahahahahaha!!!!

Anoniem zei

haha, er zijn ook mensen die niet heel de dag op hun derrière zitten hoor!hahaha ben druk bezig met verven en leuke hoekjes maken en....... haha allemaal dingen die jij lekker niet kunt(lekker puh!)nee tuurlijk laat je dat niet lezen aan meisje nr 1 want stel je voor dat ze je gaat ondermijnen:-) haha.

grapje

Splashes of Pink and Mint zei

Woehhahahahah!!! Weet je schatje al dat er nog een klusje op 'em staat te wachten????? Nou, ik moet zeggen, complimenten aan je hulptroepen, het is een supergezellige boel bij je!!!

Irma zei

ohhhhh waar heb je hem gevonden die schat van jouw?????heeft hij nog een vrijgezellen broer;-)
leuk die gevulde potten ja een blommetje doet wonderen.

Lieve groetjes Irma

Loveforpiemonte zei

Hoi,
Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Nee natuurlijk vind ik dat niet erg, ben ook teruggekomen! Wat een gezellig blog heb je, vervelend om te lezen van je schouder maar zo heb je wel wat tijd om al die leuke blogs hier te lezen. Hoop dat je het volhoudt rustig aan te doen!
Groetjes Madelon

Inge zei

Hey sissie...
Je hebt een PRACHTkado voor manlief gekocht!!
Heeft ie mooi wat te doen...
Mijn lief is ook in de tuin aan de slag geweest en heeft radicaal korte metten gemaakt met mn hortensia's...TSJAK!!! Koppie kleiner...snif...

Morgen es ff inspecteren...GRMPF
Enniewee, hef a naais weekend..
XXX van je Zus

Unknown zei

Nou je bloemetjes zijn schattig hoor!!
Ene nu je man nog enthousiast maken....

Rumour has it zei

Jij verzorgt je bloemetjes erg goed, ze zien er prachtig uit! Mooi plaatje dat eerste, vooral die bloempot en dan die paarsen kleuren erbij, super!

Margriet zei

Ik word helemaal vrolijk van al die gezellige bloemetjes, krijg ook zin om lekker aan de slag te gaan! (en laat het nou net vandaag heerlijk weer zijn, ik ben vrij, dus ik denk dat ik straks nog wel even lekker de tuin in ga!!). En wat lief ook, dat kado voor je man
;-) hij is er vast heel blij mee (en jij ook, haha). Geniet maar lekker van het heerlijke weer in je mooie tuintje!
Groetjes,
Margriet