Waar worden we nou blij van?

dinsdag 23 maart 2010

De zon, wapperende witte was aan je waslijn buiten, ramen open, bloemetjes die hun kopje opsteken, de geur van aankomende lente, het geluid van kwetterend vogelvolk, de kat die loom ligt te soezen in de zon.....en zo kan ik een waslijst aan blijmakers hier opsommen. En toch dekt het dan niet de lading, en zeker niet voor iedereen hetzelfde.
Waarvan ik zéker weet dat álle dames blij worden....GOODIEBAGS!!!!:)
Ga eens langs bij Desiree van Vosges Paris....zij heeft wat te vieren en heeft een Give Away!!!! Lees overigens ook eens al har vorige posts(als je dat niet al deed, ze is al twee jaar aktief in blogland), doorspekt met mooie en stoere foto's van vanalles en nog wat. Desiree ziet overal wel wat moois is!
Ga kijken, en laat even een reactie achter, vindt ze leuk ;)!!!!


O ja, dames ariadnelezers......Ja deze dame staat in de laatste nieuwe uitgave, met natuurlijk een blog!!!!

Groetjes
Geniet van de zon!
Lynda

Leave a Comment

alma zei

Hoi Lynda,

Wat leuk dat je aan het speuren bent naar leuke blogs. Weer handig voor mij!

Groetjes
Almay

Margriet zei

Van dit weer wordt je ook zomaar blij! Geniet er maar even lekker van. Nog wat blijmakers: een warm bad, een net afgemaakte creatie, de geur van verse appeltaart, roze en zachtgroen, kaarsjes, vrije tijd, liefde, mooie bloemen, een 'vers' tijdschrift...

Margriet

Loveforpiemonte zei

Ik werd erg blij van het bosje rozen dat ik vanochtend heb gekocht, het werken in mijn tuintje vandaag en te ontdekken dat er ongelovelijk veel lieveheersbeestjes in mijn tuin aanwezig waren. De zon op mijn gezicht en mijn katten die me overal achtervolgden.
Groetjes Madelon geniet maar lekker

Room Seventeen zei

Ha die Lyn, natuurlijk kom ik even kijken! Zal wat vaker bij je binnenwippen hoor :-) .

Groetjes Hennie.

vosgesparis zei

Beetje late reaktie maar een leuke post hihi ;P