Dagen met een gouden randje...

maandag 29 maart 2010

afgelopen zaterdag was er zo eentje....ik was met drie van mn woonvriendinnetjes op stap. We kennen elkaar via het woonforum(picasa hotforum) waar we al jaren onze neus in "andermans zaken"steken(superleuke binnenkijkers...komt dat zien komt dat zien).
We plannen regelmatig dagjes uit, en sjouwen dan diverse leuke winkeltjes af op zoek naar net dat ene......waarvan je pas weet dat je het hebben MOET als je het ziet;).
En het leuke van afgelopen zaterdag was dat we ook nog eens kennis hebben mogen maken met hele lieve bijzondere mensen! Zeg nou zelf, kan het leuker?
We zijn begonnen(na een autoritje van ruim een uur, maar tijd VLIEGT met 4 dames in 1 auto;), geloof me, no problemo) bij de Achterkamer in Udenhout. Eigenaresse Anke(ook een picasadame) kwam ons al breedlachend tegemoet gelopen. Wat een warm welkom! Voor we het wisten zaten we in de keuken aan de tafel met een lekker kopje koffie en lekkers naar keuze!Hoe leuk is het dan als je toevallig NOG een picasadame mét aanstormend Picasaheer;) treft, aan diezelfde tafel! We hebben genoten en gekletst(DUH)! En natuurlijk haar winkeltje gescreend, op jacht naar ...nou....dat ene he :D.......uiteindelijk belandde ik samen met meisje E op onze knietjes bukkend onder een bankje want áchterdoor stond nog een kist, en tja....STEL dat ie daar in zit he....die schat.....in mijn geval was dat uitsloven niet voor niks ;). Meisje E heeft ook wat buit gemaakt hoor, geen zorg! Meisje I en meisje R namen ook mooie spullen en een warm gevoel mee terug de auto in, op naar Déjavu in Oosterhout. Eigenaresse Desiree is ook al járen een zeer gewaardeerd lid van ons kippenhok *kuch* en had natuurlijk koffie én picolientjes al klaar staan. Nog net niet rennend(van opwinding) hebben we eerst een rondje linksom gemaakt, zitten, zuchten, koffiedrinken, rondgapen, toen een rondje rechtsom voor het geval dat je iets over het hoofd hebt gezien;)......en jawel, we kwamen weer allevier aan de beurt bij de kassa!*grijns*.
Hieronder laat ik je wat foto's zien van m'n aanwinsten van die dag, en misschien dat er nog wat tussenstaat dat ik al eerder ergens gekocht heb maar pas zaterdag via de "koerier"thuis kreeg(lang leve m'n zuster;)).
Kijk mee, en je begrijpt dat ik gisteren alleen maar heb lopen schuiven en aaien!

















Los van de mooie spulletjes die ik weer heb verzameld, voel ik me een "rijk"mens dat ik zoveel aardige mensen mag ontmoeten!

Fijne dag!
Liefs,
Lynda

Leave a Comment

Claudia Leertouwer zei

Wat leuk dat je vriendinnen dezelfde hobby hebben!

Groet, Claudia

It's me zei

Hoi Lynda

Nou je hebt in iedergeval een hoop plezier gehad.leuke spulletjes.............lieve groetjes van mij.

WEERspiegeling zei

Dat was vast een supergezellig dagje Lynda! En wat een prachtige nieuwe spullen allemaal. Je zult vandaag vast NOG aan het aaien zijn :-)
Groetjessss, Anita

Rumour has it zei

Ik slaak alleen maar een grote zucht en zeg AAAAh en OOOOh! Geweldig!

Een sneller kloppend hart zei

OMG!!! Die borden!! Jij hebt stevig je best gedaan hihi....geweldig dat jullie zo'n heerlijke dag gehad hebben!
Ik vind die blauwe borden (Nimy toch?) ook hartstikke mooi...
Hoop dat 't goed gaat met je schouder, tot snel he, liefs

Veronique

Roelina zei

He Lyn,

Het was echt een gezellig dagje! Mooie foto's van je nieuwe aanwinsten.

Groetjes Roelina

Margriet zei

Klinkt als een gezellig dagje! En wat heb je mooie aanwinsten gescoord! Veel plezier met je nieuwe spulletjes!!

Margriet

Room Seventeen zei

Lynda, wat gaaf dat je een post over Room 17 hebt geplaatst! Ik voel me zeer gevleid! Beetje dom dat ik het niet had gezien!
Ik ga me nu meteen aanmelden als volger!
Lieve groet, Hennie

Loveforpiemonte zei

Nou dat zal me het dagje geweest zijn, leuk hoor. Vind je foto's geweldig zitten echt mooie spullen bij.
Groetjes en een fijne week,
Madelon

Room Seventeen zei

Yep! Ik ben je volger hoor , heb je ook een klein stukje van mij ;-)

Anoniem zei

tssssssss, ik zeg het nog een keer ohhhhhhhhhh, en dan heb je die geweldige bakken er nog niet eens bij staan, Ik vind er echt geen bal aan.:-)

groetjes

ps hoe is het met je schoudertje.

vosgesparis zei

ao heee wat een mooie spulletjes heb je erbij ;) mooie flesjes en die houten haspel is ook super.. ik probeer een beetje te minderen maar aan de ander kant haal ik ook weer ander spul in huis, Ben een beetje op de witte (moderne) toer op het moment, vind de combo wel erg mooi ;)
Ik zet je even bij mijn blog lijstje want dat had ik volgens mij nog niet gedaan
x dees

JacQie zei

Via via via kom je op zoveeeeeeeeeel leuke blogs. En ook deze van jou ziet er erg gezellig uit. Ik heb me aangemeld als volger, dus ik kom zeker nog terug.
Fijne dag he, groetjes jacqie

Anoniem zei

Hoi, volgens mij op een marktje in belgie 2 jaar geleden of zo. weet het niet meer precies:-(

ik heb ook een hoop troep op zolder hoor, maar dat gaat nu rigoureus weg. Ik hou alleen nog maar leuke dingen staan en ook niet alles.

ben de troep zat.

Kom Achterom zei

Ha Lynda
Wat een super aanwinsten zeg!!
Van dat soort woonvriendinnen zou ik er ook wel een stel van willen hebben!!!GEZELLIG!!!
en wat een super gave wekker zeg.
Nou je kan je echt heerlijk uitleven de komende
tijd
fijne dag
Yolanda

Antonia zei

Je weet altijd een lach op mijn gezicht te toveren Lynda! Wat een heerlijk dagje heb je gehad zo te horen. Mooie aanwinsten ook, vooral het blauw/witte serviesgoed :-) Ik hoop dat het goed gaat met je schouder. Jullie ook hele gezellige Paasdagen gewenst, ook niet met mate!!!! Lieve groet, Anja

Annelies zei

Hey Lynn hoi!
Bedankt voor je uitgebreide reactie op mijn blog betreft "de kast". Manlief had gisteren inmiddels de waslaag er met behulp van terpentine en schuurmachientje afgehaald. Is goed gelukt! kast staat nu in de primer.
Ik zit alleen nog vreselijk te dubben over de kleur. Ken jij toevallig PTMD? de kleur Urban Beige lijkt me wel wat. Misschien beetje Hot White erbij.(ik had wat kleine staaltjes meegenomen bij Loft en heb die op de muur gehangen) Ik ga zo nog eens snuffelen in de winkel en dan kopen!! Die kast zal af dit weekend hihi..
Meid wat een prachtige aanwinsten heb je gescoord!!
Ik wens je gezellige paasdagen.
liefs, Annelies

FEDERICA zei

Just a quick note to wish you a wonderful Easter weekend!
Federica
xoxo