...en ik heb niet eens een tas!!!!!!

donderdag 4 maart 2010

................ik wacht even tot jullie uitgelachen zijn???
Luister nou...ik ben eerlijk, ik héb natuurlijk wel een tas, om NOG eerlijker te zijn, bij de laatste telling waren het er 36! uhm....wacht...ik heb er op de woonbeurs nog eentje gekregen als cadeau bij een abo op de ariadne(een mooie grijze, suede, soepel, groot van formaat, dus altijd alles kwijt, ruikt heeeeeerlijk, en past perfect bij mn grijze laarzen, maar dat terzijde)

Maar een functionele tas......die mis ik. Ik moet zaterdag naar Leiden voor een praktijkdag van mijn opleiding en ik moet wat schrijfspullen meenemen( die passen natúúrlijk niet in mijn xxlformaat handtas, laten we eerlijk zijn. Daarin heb ik al mn telefoon, sleutels, make-upjes, portemonee, deo, mp4 enzo.....)zoals een schrijfblok, etui(die MOET mee want die is zó leuk, van Catalina Estrada, had ik zelf nooit gekocht maar ja, de meidne mochten van opa een nieuwe etui uitzoeken voor het nieuwe schooljaar, dus ik ook :D)agenda, boekje voor in de trein, ennnnnnnnn, o ja....mijn lunch. Die moet daar ook in, een beetje dame(LACH NIET) frot haar lunch natuurlijk niet zomaar in haar handtas;)!
Anyway.......functionele tas dus....en een beetje stoer als het kan.
Gezocht naar de juiste materialen tussen al mijn uhm...verzamelingen;), kan ik nu aan de slag! Het gaat beslist lukken en ja ik zal 'm laten zien, maar als jullie het niet erg vinden dan excuseer ik me bij deze...heb niet veel tijd, dus hou het kort.....naaimachine here I come!!!

Toedels
Lynda
(en voor wie tóch gelachen heeft: :-P!!!!!!)

Leave a Comment

Jeanet/BM zei

He Lynda.
ik heb je gevonden. wat een leuk blog heb je
Maar wat lees ik .. je bent een opleiding aan het volgen.
nu wordt ik toch wel nieuwsgieig.
Wat ben je aan het doen??
En hoe ziet die tas er inmiddels uit?

gr Jeanet/BM

Heidi zei

hahaha, kijk hier nou...heeft die Lynda ook een blog!!!
Nou, ik ga je volgen hoor...ben benieuwd naar je verhalen, daar ligt jouw talent!

groetjes Heidi

Sandra zei

Ik ga je zeker volgen, hoe jij dagelijkse, uit het leven gegrepen gebeurtenissen kan verwoorden in een humoristisch verhaal dat wil ik niet missen! En kom op met die tas...ben benieuwd!

Jeanette zei

héé lynda, wat gaaf je eigen blog, nou alleen al om je verhalen ga ik je volgen hoor, ik mis sommige mensen wel sinds ik niet meer op picasa ben en fijn om te zien dat sommige gewoon ook gaan bloggen, leuk hoor!

Zeg ehh...ik ben toch niet degene hè waarbij je niet kan reageren, ik las zoiets op het forum:-) Tot blogs....

Groetjes,
Sjaaaaaan....

Bonjade zei

OOOhhh ben jij dus die dame van de reclame met haar gele tas, waarvan manlief ze gewoon onder de neus weg op MP zet en zomaar verkoopt?
12 euro toch was goed toch voor die gele tas?
hihi.......wat een verzameling heb je al.

Wat leuk dat je even bij me op visite was. Zo vond ik jou dus ook.
Ga je volgen hoor, fijne week