Dagen met een gouden randje...

maandag 29 maart 2010

afgelopen zaterdag was er zo eentje....ik was met drie van mn woonvriendinnetjes op stap. We kennen elkaar via het woonforum(picasa hotforum) waar we al jaren onze neus in "andermans zaken"steken(superleuke binnenkijkers...komt dat zien komt dat zien).
We plannen regelmatig dagjes uit, en sjouwen dan diverse leuke winkeltjes af op zoek naar net dat ene......waarvan je pas weet dat je het hebben MOET als je het ziet;).
En het leuke van afgelopen zaterdag was dat we ook nog eens kennis hebben mogen maken met hele lieve bijzondere mensen! Zeg nou zelf, kan het leuker?
We zijn begonnen(na een autoritje van ruim een uur, maar tijd VLIEGT met 4 dames in 1 auto;), geloof me, no problemo) bij de Achterkamer in Udenhout. Eigenaresse Anke(ook een picasadame) kwam ons al breedlachend tegemoet gelopen. Wat een warm welkom! Voor we het wisten zaten we in de keuken aan de tafel met een lekker kopje koffie en lekkers naar keuze!Hoe leuk is het dan als je toevallig NOG een picasadame mét aanstormend Picasaheer;) treft, aan diezelfde tafel! We hebben genoten en gekletst(DUH)! En natuurlijk haar winkeltje gescreend, op jacht naar ...nou....dat ene he :D.......uiteindelijk belandde ik samen met meisje E op onze knietjes bukkend onder een bankje want áchterdoor stond nog een kist, en tja....STEL dat ie daar in zit he....die schat.....in mijn geval was dat uitsloven niet voor niks ;). Meisje E heeft ook wat buit gemaakt hoor, geen zorg! Meisje I en meisje R namen ook mooie spullen en een warm gevoel mee terug de auto in, op naar Déjavu in Oosterhout. Eigenaresse Desiree is ook al járen een zeer gewaardeerd lid van ons kippenhok *kuch* en had natuurlijk koffie én picolientjes al klaar staan. Nog net niet rennend(van opwinding) hebben we eerst een rondje linksom gemaakt, zitten, zuchten, koffiedrinken, rondgapen, toen een rondje rechtsom voor het geval dat je iets over het hoofd hebt gezien;)......en jawel, we kwamen weer allevier aan de beurt bij de kassa!*grijns*.
Hieronder laat ik je wat foto's zien van m'n aanwinsten van die dag, en misschien dat er nog wat tussenstaat dat ik al eerder ergens gekocht heb maar pas zaterdag via de "koerier"thuis kreeg(lang leve m'n zuster;)).
Kijk mee, en je begrijpt dat ik gisteren alleen maar heb lopen schuiven en aaien!

















Los van de mooie spulletjes die ik weer heb verzameld, voel ik me een "rijk"mens dat ik zoveel aardige mensen mag ontmoeten!

Fijne dag!
Liefs,
Lynda

het hangt in de lucht???

woensdag 24 maart 2010




cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes...........de give-away's blijven maar komen!
Hoe tof is dat toch, dat een blogster besluit om zomaar eens iets weg te geven!
Wat een heerlijk gevoel, mensen die iemand anders belangeloos blij willen maken! Dit keer is het Hennie van Room 17! Als je die winkel NIET kent.....pfffff....dan heb je onder een steen geslapen de laatste tijd want ze hééft toch mooie spullen!! En alsof dat nog niet genoeg is, Hennie(ik ken haar niet persoonlijk maar enkel via mail en als klant;)) is een alleraardigste vrouw. Service héél hoog in het vaandel en altijd een vriendelijk woord of een geintje!
Ga beslist eens kijken, maaaaaaaaaaar begin even bij haar blog! Waag een poging, je mag zelfs je voorkeur aangeven, ik raadt je aan voor die doos te kiezen *pompompom*(ik heb voor het lijstje gekozen *kuch*);).
En mocht je geen geluk hebben dit keer, koop je gewoon wat moois in haar winkeltje, iezie!!!!:D.
Klik even op de foto rechts en je rolt bij haar binnen!!!
Kijk en geniet!!!!

Groetjes en SUCCES!

Lynda

Waar worden we nou blij van?

dinsdag 23 maart 2010

De zon, wapperende witte was aan je waslijn buiten, ramen open, bloemetjes die hun kopje opsteken, de geur van aankomende lente, het geluid van kwetterend vogelvolk, de kat die loom ligt te soezen in de zon.....en zo kan ik een waslijst aan blijmakers hier opsommen. En toch dekt het dan niet de lading, en zeker niet voor iedereen hetzelfde.
Waarvan ik zéker weet dat álle dames blij worden....GOODIEBAGS!!!!:)
Ga eens langs bij Desiree van Vosges Paris....zij heeft wat te vieren en heeft een Give Away!!!! Lees overigens ook eens al har vorige posts(als je dat niet al deed, ze is al twee jaar aktief in blogland), doorspekt met mooie en stoere foto's van vanalles en nog wat. Desiree ziet overal wel wat moois is!
Ga kijken, en laat even een reactie achter, vindt ze leuk ;)!!!!


O ja, dames ariadnelezers......Ja deze dame staat in de laatste nieuwe uitgave, met natuurlijk een blog!!!!

Groetjes
Geniet van de zon!
Lynda

Ga eens kijken bij...

zaterdag 20 maart 2010




Ik moet je toch ook wijzen op deze "give away"! Wat een prachtige kussens! Bekijk de site en vergaap je aan al het moois!
Klik op de foto rechts op de balk en je komt rechtstreeks bij haar terecht, je krijgt er geen spijt van!
Succes!

Liefs,
Lynda

voor jullie...van mij!

vrijdag 19 maart 2010




Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Lynda

Nieuwe ronde....nieuwe kansen...

woensdag 17 maart 2010


Hallllllootjes!!!!!!!!!! Het voordeel van zo'n verplicht stilzitperiode is natuurlijk dat je tijd genoeg hebt om eens wat dingen te overdenken. Zo ook hier!
Wat heb ik bedacht??? Nou, gewoon....dat ik vandaag eens heerlijk in de tuin ga werken, (lees: ik heb rondgelopen om aanwijzingen te geven...neeeeeeee stukje naar links en zij hebben het werk verricht!)
HA! Zal me daar nog een dag verprutsen met sip zijn, nee hoor, vandaag niet! Vanmorgen met manlief in mn kielzog(achter het karretje .....vanzelf) door Intratuin geraced!!!!! Op zoek naar wat voorjaar en kleur voor binnen én buiten waren we binnen no-time bij de kassa(schaaaaaat, betaal jij even

Bosjes tulpen mee voor naast mn "verplicht-stilzit-plekje"...mama helemaal blij.
Drie keer lopend tussen auto en huis heeft manlief al mn pracht en praal naar binnengesleept(had natuurlijk ook 4 zakken zand nodig, dat snap je, je doet het goed of je doet het niet). Broodje eten en aan de slag, althans.....ZIJ aan de slag!!!!
Ik zeg je met het poten van elk plantje verbeterde mijn humeur meer en meer!!!!
"zo mam/schat?"...."mwah, denk toch dat het leuker staat als je......". Zo gezegd zo gedaan, alles voor een goed gehumeurde mama toch??;)
Waarna NATUURLIJK bleek dat optie 1 toch de beste was*kuch*......geen KIK gehoort! Echt niet! Alleen meisje 1 heeft de benen genomen nadat ze me gisteren fijntjes meedeelde dat ik NIET moest denken dat omdat ik nou toevallig even niks kon ik de hele dag maar op de bank kon vertoeven en hen rond kon commanderen en ALLES kon laten doen....met een FIKSE nadruk op AAAAAAAAAAAAAAAAAAALLES!!!!!! Je snapt, ik vond het niet zo erg dat ze er vanmiddag éven niet was.....;).
Om een lang verhaal kort te houden(ben ik te laat??)...al mn plantjes buiten staan er keurig bij, al moet ik zeggen........in mn gedachte(en na het screenen van de kassabon) dacht ik toch meer te hebben maar goed.....ik mopper vandaag niet....ik geniet....binnen EN buiten kleur en geur....zeg nou zelf!!! TOPDAG toch???

Ik laat je buiten even spieken.....binnen heb ik nu geen tijd voor, moet wat mensen aansporen tot vegen!!!!!!:D

Geniet van het mooie weer allemaal, dat doe ik ook!!!!!

Liefs,
Lynda

p.s.;)).

heb ook nog een verrassing voor manlief voor morgen, nah....zeg nou zelf...;)

Ha lekker.....NIKSEN!!!.....

dinsdag 16 maart 2010

mocht je nou gedacht hebben , ach....ik ga eens kijken of Lynda iets nieuws gezelligs mede te delen heeft....daar kan ik kort over zijn...NEEN!!!*zucht*.....ik zit hier al de godsgansedag op mijn derierre, omsloten door kussens, geurkaarsjes aan, laptop op schoot, afstandsbediening onder handbereik.....normaal gesproken zouden we toch met zn allen wensen voor een dag als dit....maar ja....nou MOET ik zitten! Dat is toch weer een hele ándere gewaarwording(lees GATVERDEGAVTER).
Ben gisteren aan mijn schouder geopereerd, en nu moet ik een week met een mitella om, RUSTIG AAN doen...kan IEMAND mij de defenitie van "rustig aan doen"geven? Wel graag zo dat ik er TOCH nog wat mee kan?
Ik zie een kast die hier en daar nog een tipje verf nodig heeft, een kast die een flinke láág verf nodig heeft EN een nieuw plekje in de woonkamer, WANT, in een andere hoek stapelt mn "freubelspul"zich op en dat ZOU toch wel heel erg handig in die kast kunnen. Ook zie ik NOG STEEDS een mand met gestreken was op tafel staan, die heb ik zondagavond gestreken(zondagavond=strijkavond) zodat we er weer een week tegen zouden kunnen, maar ja.....hij loopt niet....zó gek.
Aan stapel werkadministratie van mijn inniggeliefde siert een andere tafelhoek. De skeelers van mijn oudste dochter liggen hier voor de bank. De rugzak van mijn jongste dochter ligt in de hal op de grond, wetende dat wij een glazen deur hebben kún je je misschien voorstellen dat dat GEEN fraai gezicht oplevert vanuit mijn stekje op de bank.
Ik ga jullie de beschrijving van mn keukenaanblik(moet toch af en toe een glaasjes water halen) besparen! Dus...zoals je merkt, NIKS gezelligs om met jullie te delen vandaag. En daarom, heb ik maar wat plaatjes van mijn huis doorelkaar gehusselt en hopelijk kom ik er dit keer mee weg *GRIJNS*.

Morgen weer een dag!!

Groetjes,
Lynda

Rust en het "thuisgevoel"......

donderdag 11 maart 2010

het zit 'm vaak in zoiets kleins, iets wat zo gewoon lijkt........


en nu ben ik blij met m'n nieuwe kaars. Hij is mooi van kleur en ruikt héérlijk....
geurkaarsen geven mij rust....en het thuisgevoel.

Fijne avond

Liefs,

Lynda

DANS!!

woensdag 10 maart 2010

http://www.youtube.com/watch?v=OEdVfyt-mLw

Vergeef het me, ben een newbee.....heb nog géén idee hoe ik die link werkend kan krijgen maar neem svp even de moeite om te knippen en te plakken!!!

Dans je mee??

Liefs,

Lynda

"stok"gezocht.......én gevonden!!!!

dinsdag 9 maart 2010




Kijk eens,wat ik vanmorgen tegenkwam op de blog van Bonjade......heb zuchtend de plaatjes bekeken!! Wat een superlieve jurkjes!!!! IK WIL ER ZO 1!!!!!!!.......

alleen tja....dat kán nu nog niet, althans...dat KAN wel, maar het gaat nog niet passen.....NOG NIET!!!*HA*
En dus heb ik mijn "stok achter de deur"gevonden!!!! IK BEN LYNDA, IK BEN AAN HET LIJNEN(nee Marloes(Tante Tee) je bent niet alleen;)) en alle chocola in de wereld deert me geen *PIEP*..........IK WIL ZO'N JURK!!!!!!!! *SNUIF*


Toedels
Lynda

HEBBEN HEBBEN HEBBEN!!!

maandag 8 maart 2010

druk, ik heb het druk, ik zoek stad en land af(vanachter mijn laptopje met een theetje aan mijn zijde;)) naar stalen, stalen, stalen ennnnnnnnn STALEN!!! Ik zoek behangstalen,
en dan niet alleen dat wat ik al bij de bouwmarkt heb ge...uhm....heb meegenomen "ter beoordeling":D, maar ook wat duurdere merken en alles wat een beetje recent is. Ik zoek knipstalen van gordijnen, stalen van tapijt, stukken laminaat, parket, en alle andere stalen van materialen die je zoal nodig hebt om he huis om te richten!!!! Heb zelfs zó vaak een mailtje naar een fabrikant of dealer gestuurd dat ik niet meer uit mn woorden kom(ECHT), kreeg vanmorgen een mailtje terug *kuch* van een uiterst vriendelijke meneer Simon Huppeldepup.....dat hij bést stalen wilde sturen, maar ja.....'k was mijn adres vergeten...*ZUCHT*....anyway....leest er TOEVALLIG iemand mee die me kan voorzien van de door mij gezochte stalen?(geen karrenvrachten meteen, maar alles is welkom) Ik zou er zó blij mee zijn, ik zou voor je zingen, dansen, koken, maar misschien is een leuke bedankje een betere aanbieding;)....'k wil tóch graag die stalen he *kuch*!!!Aldus.......HEBBEN HEBBEN HEBBEN!!!!!:D
Mèn, toch wel handig zo'n Blog, je kunt 'm vullen met gratis oproepjes;)!.
Om dan toch nog af te sluiten met wat leuks......ik zou jullie mn tas laten zien, de tas uit mn vorige blogje?
Komt ie....goed kijken.......'t is een tasje van bescheiden formaat *kuch*....
mijn oudste dochter heeft 'm hier even om, 't kind gaat er achter schuil!!!
Het bromfietsplaatje lijkt groen.....gats....is dus blauw!
Met een "echte"bodem erin!!!

Het plaatje moest blauw want mn nieuwe sjaal is dat ook he ;).

Zo genoeg gekletst, ik zoek weer verder.....naar STALEN!!!!!!!!

Toedels

Lynda

...en ik heb niet eens een tas!!!!!!

donderdag 4 maart 2010

................ik wacht even tot jullie uitgelachen zijn???
Luister nou...ik ben eerlijk, ik héb natuurlijk wel een tas, om NOG eerlijker te zijn, bij de laatste telling waren het er 36! uhm....wacht...ik heb er op de woonbeurs nog eentje gekregen als cadeau bij een abo op de ariadne(een mooie grijze, suede, soepel, groot van formaat, dus altijd alles kwijt, ruikt heeeeeerlijk, en past perfect bij mn grijze laarzen, maar dat terzijde)

Maar een functionele tas......die mis ik. Ik moet zaterdag naar Leiden voor een praktijkdag van mijn opleiding en ik moet wat schrijfspullen meenemen( die passen natúúrlijk niet in mijn xxlformaat handtas, laten we eerlijk zijn. Daarin heb ik al mn telefoon, sleutels, make-upjes, portemonee, deo, mp4 enzo.....)zoals een schrijfblok, etui(die MOET mee want die is zó leuk, van Catalina Estrada, had ik zelf nooit gekocht maar ja, de meidne mochten van opa een nieuwe etui uitzoeken voor het nieuwe schooljaar, dus ik ook :D)agenda, boekje voor in de trein, ennnnnnnnn, o ja....mijn lunch. Die moet daar ook in, een beetje dame(LACH NIET) frot haar lunch natuurlijk niet zomaar in haar handtas;)!
Anyway.......functionele tas dus....en een beetje stoer als het kan.
Gezocht naar de juiste materialen tussen al mijn uhm...verzamelingen;), kan ik nu aan de slag! Het gaat beslist lukken en ja ik zal 'm laten zien, maar als jullie het niet erg vinden dan excuseer ik me bij deze...heb niet veel tijd, dus hou het kort.....naaimachine here I come!!!

Toedels
Lynda
(en voor wie tóch gelachen heeft: :-P!!!!!!)