Groen...

dinsdag 9 april 2013

al die sociale media zijn eigenlijk niet "goed"voor mij, verloor ik me eerst in het vouwen van de leukste hangers omdat ik ergens een mal tegenkwam en dat natuurlijk ook weleens wilde proberen...nu las ik een "gesprek"op twitter over Slowjuice, smoothies en juicers....uhm...stél je voor dat ik nu toch eens iets leuks zoue missen, dat ik iets lekkers aan mn neus voorbij zag trekken, iets spannends totaal clouless voorgeschoteld kreeg en ik er niks maar dan ook niks van op zou steken.....:D.... dus ik klikte het gesprek open(zo gaat dat op twitter) en dus.....zijn we in huize H verslingerd aan de groene smoothies!

U trekt uw neus op? Niet doen, want zelfs de meiden hier vinden het lekker en geven een kik als ze maar even overgeslagen dreigen te worden! Elke dag een nieuwe spannende combi uitproberen. De eerste "groene" bestond uit spinazie, banaan, kiwi en rode grapefruit, een volgende fabriekte ik van het restje spinazie, frambozen en sinaasappelsap(vers), gisteren was het andijvie met banaan en en mango en today.....courgette met frambozen en mango. En écht, het fruit overheerst en je proeft niks van de groente.
Zo "at" meisje 2 zomaar spinazie, doet ze anders nooit ;) en heeft ze voor vandaag haar portie courgette binnen(ook een no go normaliter).

Dat e.e.a. supergezond is hoef ik niemand uit te leggen toch? Powershotje met een rietje..

 frambozen, mango en courgette...
 spinazie, banaan, kiwi, rode grapefruit
 spinazie, framboos en sinaasappelsap

 Wil je er meer over weten dan google je gewoon even groene smoothie, et voilá er gaat een wereld voor je open! Zo simpel, ZO lekker en ZOOOOO gezond!

Wat ook groen is, de muur bij Jeanette, geen lekkere overgang, dat geef ik toe maar stél dat je het huis van Jeanette nog niet kent dan hebben wij een binnenkijker op onze website HIER 

Fijne dag!

liefs,
Lynda  

 

Leave a Comment

Nermina zei

Het klinkt als een rare combie, maar ik zou het eens moeten proberen, toch? :)

Bonjade zei

Ohhh...YES Love it! Laat ik hier nu net één staan hebben van kers, blauwe bes yoghurt en honing....
Fris en fruitig ;)

Ga eens los op Twitter denk ik ;)

FF

Indruk zei

Die rode ziet er voor kinderen nog wel aantrekkelijk uit! Wel een lekker idee dat je weet dat ze hun vitamientjes dan voor een groot deel binnen hebben. Misschien moet ik het hier ook maaf eens gaan proberen bij mijn twee meiden. Pascale X

Kom Achterom zei

ojeeh laat ik maar even niet aan dochterlief zien!! dan wordt ik hier volgepropt met smooties we waren het net een beetje vergeten het is echt een verslaving! maar wel een gezonde dat weer wel! maaruh mooi hoor van Jeanette ze heeft ook zo'n mooie smaak!
fijne dag
Yolanda

Ingrid zei

Ja, hier doen we ook lekker gezond. Vanalles in de blender en de vitaminen slok je naar binnen.
Groetjes, Ingrid

Corine(THUIS) zei

Ik ben niet zo van kleur, dus ook niet van groen, maar vandaag loop ik wel in een nieuwe groen broek en jouw groene smoothies lijken me heerlijk :)

lia zei

De bovenste lijkt me wel lekker, maar die groene.....

It's me zei

Goed bezig !!!....gezonde knuffel van mij....xxx...!

Unknown zei

Wat een goed idee! Ik ga eens even googlen en het ook eens proberen: wie weet dat mijn meiden dit ook willen proberen...!!!

Anna Marie zei

En waar maak jij die dingen dan mee? Hier ook een dametje die niets eet dat gekleurd is. Behalve de kleur geel. Patatjes en pannenkoeken. Ik ga het dus ook maar een keer proberen.

G-STYLE zei

Zoals je kunt lezen in mijn post van vandaag ben ik ook gezondere gewoontes aan het kweken.

Al een jaar en de laatste maanden kwamen daar ook de groene smoothies langs . Ik drink ze nog niet elke dag, soms komt het er niet van, maar toch zeker vier keer in de week een groot glas vol.

Heerlijk en fris en ook nog eens super gezond , wat willen we nog meer ;-))

Fijne week verder , lieve groet Gea

Carla zei

Jij ook al aan de gezonde drankjes.
Ik heb het ook een tijdje gedaan, en moet eigenlijk weer....want het is idd best lekker...en als het dan ook nog gezond is....
De groene zien er idd minder uit, maar smaken hardstikke goed hoor!!

fijne dag meis...liefs Carla.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.