'n plekje in het rekje

woensdag 10 april 2013

 Met toestemming van meisje 1 mag ik bovenstaande foto laten zien, het kaartenrekje met zwart/wit kaarten. We hebben haar kamer in het paasweekend ontdaan van het pipbehang en er een stoerdere puberkamer van gemaakt. De kaarten waren onderweg dus het plekje aan de muur werd vrijgehouden. De kaarten zijn de nieuwste aanwinst in de collectie van hart&8
Sterker nog, de kaarten zijn in eigen beheer ontworpen, een unieke collectie dus! Ik mocht de kaarten tijdens het ontwerpproces zien dus meisje 1 wist er al van en besloot toen en daar dat díe kaarten op háár kamer zouden komen,....in een rekje...MIJN rekje welteverstaan. Maar eerlijk is eerlijk, ze zijn voor elkaar gemaakt toch? hart&8 kende je misschien al van de originele sieraden maar de collectie is veel groter dan dat dus!


 Lieve Tricia, ook namens mijn puubster ;) dankjeheelergsuperwel voor een van de eerste setjes kaarten! Ik weet zeker dat je er heel veel mensen ze leuk zullen vinden, je kunt er zoveel leuke dingen mee doen!
XXX

liefs
Lynda

ps: ga eens kijken als je van stoere flessen voor je badkamer en keuken houdt, als je het belangrijk vindt dat het verantwoord is en dus goed voor onze mooie aarde, én natuurlijk voor jóuw huid en haar!

Leave a Comment

Unknown zei

Wat gaaf zijn ze deze kaarten en wat super stoer op haar kamer!!! X

Mirjam zei

Mooi! Dochterlief heeft jouw talent/gevoel voor t vinden&combineren van mooie dingen geloof ik... ;)
X M

Indruk zei

Nou dat is nu wel effe wat anders dan zo'n zoetig pip behangetje :-). het rek met kaarten is erg leuk! pascale X

Madelief zei

Leuke kaarten! Super aan de muur!

Fijne avond,

Madelief x

elv's zei

nou ja... ben ik hier het mooi gevulde rekje nogmaals aan het bewonderen... krijg ik gelijktijdig een berichtje van jou... Wat staat dit geweldig leuk!!!! Super zeg...

hart&8 zei

Heel graag gedaan voor de kaarten; blij om te horen dat je puubster er een leuk plekje voor heeft! X