the King and I...

maandag 29 april 2013

daar is natuurlijk hartstikke geen sprake van (mocht ie willen;)) want ik heb natuurlijk al ruim 22 jaar m'n eigen Prins! Kan geen Willem tegen op (ook niet met een groot huis :)). Maar King staat in dit geval even voor Koningshuis,......ik ben er dol op. Bespaar me even het republikeinse weerwoord want hee...wat we ook hebben...een koning of een President, geld kosten ze ons toch dus kies ik voor de meest tot de verbeelding sprekende "variant" van regent.






De "rood-wit-blauwe" bosjes bloemen zijn door het huis verspreidt(roze wit blauw...dat snap je) en de tv doet het en vanaf klokslag 9.00 uur kun je me vinden in de hoek van de bank. Gekookt zal er niet worden, we krijgen een hapjesbuffet want ik wil natuurlijk niet langer dan nodig van m'n plek he, je zult toch wat missen zeg!

Ooit zou ik K-dag in Amsterdam willen meemaken maar dit jaar leek me niet het geschikte jaar daar eens werk van te maken. Couchpotatoe dus...frontrow zeg maar, met m'n neus vooraan...tissues binnen handbereik(en zo ook de afstandbediening...stel dat er een huisgenoot snode plannen heeft ).

Wat je ook gaat doen, waar ter wereld je ook bent, ik wens je een hele gezellige en vrolijke K-dag(weet niet precies wiens dag het nou is, tot tien uur die van Beatrix en daarna die van W.A. daarvan raak ik in de war...dus K-dag...de nette variant alsjeblieftdankjewel!).

 
 wat je zoal nodig hebt als je thuis blijft morgen KLIK
Leve de Koning...hoezee hoezee hoezee!!

royale kushand,
Lynda 

Leave a Comment

Home and Lifestyle zei

Als fan zit ik ook voor de buis hoor, dit moeten we meemaken toch?

Ik wens jou ook een hele gezellige en feestelijke dag, Lynda!!

Lieve groet, Ingrid

Bonjade zei

Tuurlijk zit ik ook samen met jou gezellig voor de buis....;)

Geniet ze

Unknown zei

Jij bent er klaar voor :)!!! Lekker genieten morgen! X Margreet

Ger zei

Jij hebt het draaiboek voor morgen al in kannen en kruiken, opgefleurd met leuke rood-wit-blauwe bloemen in glazen flesjes.

Amuseer je en heb een fijne Koningsdag!!!

Lieve groet,
Ger

Marit zei

Fijne dag! Liefs