theetje?

donderdag 11 april 2013

Soms komen er "zomaar" leuke dingen in mn mailbox terecht, en deze wilde ik eigenlijk wel even met jullie delen. Blogland lijkt voor sommige een redelijk anonieme wereld, en dat is ie misschien zo op het oog ook wel maar als je al een tijdje meeloopt(blogt) weet je dat er her en der hele hechte vriendschappen ontstaan zijn, dat er in geval van verdriet maar ook vreugde de liefste kaartjes verstuurd worden. Laten we de superattente cadeautjes over en weer niet vergeten....dus ik denk dat dit hier wel op zn plaats is.

Te leuk toch om niet alleen post in je mailbox te ontvangen maar ook in je "echte"brievenbus, stiekem is dat net even wat leuker ;). Helemaal bijzonder als er een boodschap achter schuilt, en plaatje compleet als er zoals in dit geval een zakje overheerlijke thee toegevoegd is!

 Er zitten héle bijzondere en lieve kaartjes bij!




 En? Zijn ze niet erg lief en origineel? Ik ga van de week eens rustig rondneuzen, weet nog wel een paar mensen die zo'n kaartje verdienen!



liefs
Lynda

Leave a Comment

lia zei

Hele mooie kaartjes om te ontvangen. Ik probeer ook steeds mensen te verrassen met een echt kaartje, want dat is toch leuker dan de mail.
En jij was er een van hé.

Liefs Lia

Ger zei

Hoi Lynda, ben even gaan neuzen....
leuk,leuk....wat ik lees en zie!!

En ook nog een verkooppunt bij mij op steenworp afstand,makkelijker kan het niet.

Bedankt voor de TIP en het delen,lief!!!

Fijne avond!!
Ger

Alie zei

Ja, die blogwereld is toch een aparte wereldje hè?? Het lijkt of je elkaar kent, terwijl je elkaar nooit gezien hebt. Toch wel mooi. Fijn weekend, Alie

Ingrid zei

Wat een leuke kaartjes en mooie illustraties erbij. Ik heb gezien dat ik ze ook in mijn buurt kan vinden. Bedankt.
Fijn weekendIngrid.