101 karakters

zondag 10 november 2013

Histor daagde creatief Nederland uit een "kaal"kastje van Piet Hein Eek(wie kent 'm niet) naar eigen idee zo mooi mogelijk te beschilderen met hun verf. Binnen twee weken hadden 2000 inzendingen binnen en hebben ze een groot aantal mensen uitgekozen om in de werkplaats van Piet Hein Eek in Eindhovens hun idee tot uitvoering te komen brengen. Er gingen ook kastjes naar Bloggers, Stylist en andere pers die hun idee thuis mochten uitvoeren. Die kastjes stonden gisteren ter decoratie verspreidt door het pand tijdens het evenement dat Histor dus organiseerde ism PHE. Ik was erbij en maakte een verslag en heel wat foto's van deze dag. Een paar foto's van kastjes laat ik hier even zien, voor het verslag verwijs ik je naar www.showhome.nl. Doen hoor want er waren zóveel mooie kastjes te zien!























 De laatste drie foto's wil ik even onder de aandacht brengen. Dit zijn vader en dochter die samen aan het project werken. Dochter tekende het motief, vader zorgde voor het sjabloon en samen waren ze er gisteren om het kastje van hun "jasje"te voorzien. Hoe leuk is dat?

Ben je al eens bij Piet Hein Eek geweest? Als je in de buurt bent en je houdt van zijn werk of een industriele omgeving dan moet je zeker even aan gaan! Heerlijke koffie en een mooie shop waar je altijd wel wat vindt. Ik kocht een toiletborstel van PHE...:)...echt waar! Een mooierd met een houten handvat, decadent he ;), design op mn toilet.

liefs,
Lynda

 

Leave a Comment

Marjan zei

Leuk om te zien, een kastje op zo veel verschillende manieren!

De Zandhut zei

Leuk! en heel creatief!

fijne avond

Anna Marie zei

Jouw dochter? Een design toiletborstel? Inderdaad. Lichtelijk decadent mevrouw Lynda. ;)

Judith Spaai zei

Wat blijft het leuk om al die foto's te zien!! En nogmaals erg leuk om je te ontmoeten!

SOYZ zei

een paar foto's? :))) dit zijn er toch best een boel. Heel leuk om de dag weer even terug te beleven en heeeel leuk je live te zien en spreken! Plezier met je pleeborstel ;)) x

lia zei

Oh, daar keek jij naar!!
Er zitten wel een aantal bijzonder tussen hoor...

Een dotje wat zei

Wat was het inspirerend, ik wou dat ik het nog een keertje over kon doen! Dan zou ik er nog meer van genieten ;-) bedankt voor deze leuke foto's, het was een genoegen je te ontmoeten! Liefs, Marieke