To swap or not to swap....

donderdag 28 november 2013

zeg, stelletje eigenwijsjes ;)....ik ze geen(tot nu toe één) Swaps voorbijkomen in mijn blogrol? Ik vind alles prima hoor, maar we hadden juist besloten het te vervroegen omdat er vorige jaren wat zendingen verloren zijn gegaan door de decemberdrukte en dát wilde ik dit jaar voorkomen. Dus, wil je wachten met versturen, wie ben ik je dat te "verbieden" maar weet dat er iemand wacht he ;)....er zijn ook nieuwe deelnemers onder jullie die de "kerstswap" niet kennen.
Dus nogmaals, Swap as you want....maar ik wil wat ziehieennnnnn!!!!

 Zoals jullie misschien wel weten organiseerde ik op Instagram ook een swap, daar is het de hele week al een dolle boel! Compleet hyper dreigt instagram zo tegen het einde van de week uit de bocht te vliegen want man wat een leuke pakjes allemaal! Zóveel deelnemers(meer dan 100) en toch allemaal verschillende pakjes, en allemaal zou je ze willen hebben ;).

Zoals elk jaar doe ik zelf ook dit jaar niet mee met swappen, waarom niet? Simpel, ik wil nooit het verwijt krijgen dat ik de leukste/mooiste/grootste/populairste/beste/creatiefste/etc swappartner voor mezelf kies. Zo simpel is dat! En nee dat is niet sneu of naar, dat is een bewuste keuze van mij en ik geniet van alle foto's en blije mensen, dát is míjn beloning. Zelfs ik verkeer bijna in een hypermodus...bijna *oehm*....helemaal nadat ik tóch twee roze cadeautjes mocht ontvangen van IG-ers die dat gewoon graag wilden sturen......zo niet nodig...maar ZO lief en leuk! Dankjulliewel Laura en Cindy
wat grappig ook dat álles roze is ;). Alles heeft een mooi plekje gekregen of is al in gebruik genomen!

Bloggers en IG-ers....ik geloof dat ik het elk jaar zeg maar voor wie het gemist mocht hebben ;)....ik vind het zó bijzonder en tof dat zoveel mensen die elkaar eigenlijk compleet vreemd zijn  een lief pakketje naar een ander willen sturen. Sta je er weleens bij stil dat de ontvanger net zo staat te grijnzen als jij bij ontvangst? Ik zeg missie voltooid, you made someone smile! Ik ben trots!...op jullie! Hoezo social media is afstandelijk? Nou, niet MIJN hoekje van die social media hoor!! Dank voor alle bedankjes(niet nodig, doe het graag) en dank voor de bevestiging...wie goed doet.......precies...dát!

liefs,
Lynda 
ps: foto's zijn niet al te best, maar het wordt ook zo vroeg donker en ik wilde niet wachten tot de andere dag.....duhhh ;) 

Leave a Comment

A fresh start of me zei

Hahahaha ik zit ook al met smart te wachten,heb mijn pakje netjes op de 25e verzonden maar nog niets vernomen dat hij is gearriveerd...hihihi..
Hier nog niks ontvangen dus ik kan het nog nog niet showen...
Sorry dus wat mij betreft moet ik je even je geduld op de proef stellen....

Ik volg jullie gebabbel ook via IG,wat een gezellige boel is het..
Allemaal gave pakjes die verstuurd en ontvangen mogen worden..

Hopelijk volgen na je mededeling meerdere blogposten met kertsknuffels..
Super bedankt voor je organisatie..

Lieve groet Chris

Me And My Dog @ Home zei

Wel jij deed me vandaag al de 2de keer lachen! Zo leuk, jij in hypermodus, tis precies alsof ik merk het tot hier! Vandaag lag ie in mijn brievenbus en hij is al open gemaakt! :O ik maak er dadelijk een post van!
Dank je dank je Lynda! Oeps ik zeg het toch ;-)

Veel liefs Wendy

Huize Kip Kakel zei

Vandaag bij mij op de mat.. maarre.. het zit nog dicht..
Morgen foto's bij daglicht en dan een post maken!
Mijn swap is al door de ontvanger gepost in blogland.. erg leuk om te lezen dat er iemand héél blij is:)
Lieve groet♥

Karlijn zei

Ik heb ze maandag op de bus gedaan en zit elke dag tien keer te checken of ze zijn aangekomen. Maar helaas, nog niet gezien! Wel, heb ik mijn instawapcadeau binnen. Man o man wat een feest. Ik ben ontzettend verwend. Heerlijk om iets voor een ander te maken en al die mooie pakketjes voorbij te zien komen!

Clarieke zei

Wat een leuk initiatief! Ik was -helaas- veel te laat met aanmelden, maar ben volgend jaar zeker van de partij!!

Mirjam zei

Eentje verstuurd en eentje ontvangen... Laat het heel binnenkort op mijn blog zien hoor.....
Fijne avond Lynda,
Lieve groet,
Mirjam

Emma zei

Ahh nu snap ik het, ik dacht al dat mijn pakje verloren zou zijn maar er zijn dus mensen die het expres laten verzenden, gelukkig maar, ik wacht met smart.

Corine(THUIS) zei

Mijn pakje is enthousiast ontvangen ;-)
Nu maar wachten wanneer en wat de postbode hier in de brievenbus achterlaat..

Indruk zei

Mijn pakje is ook goed op de mat gevallen en vanmiddag ontving ik een mooi pakketje. Maak er nog een post van hoor natuurlijk. Wat ontzettend leuk allemaal en wat geweldig georganiseerd Lynda! Pascale X

lia zei

Ben net de foto's aan het bekijken, en wil zo posten.
En ik lees net dat mijn pakje ook is aangekomen.

Liefs Lia

Esther zei

Mijn pakje is aangekomen en er is al een post over. En ik heb een prachtig pakje gekregen. Binnenkort een blogpost van de inhoud. Wat is dit ontzettend leuk!
Groetjes, Esther

Marit zei

Stom van mij, ik had de reden achter het eerder versturen niet goed begrepen. Sorry voor diegene, want het wordt echt woensdag om te verzenden (ben lang weekend weg nu) solly solly, solly, ik zal het goed maken met diegene, goed?

Anneke zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
It's me zei

Tja....en ik maar braaf naar jou luistern...envelop gepost dinsdag...ok dagje te laat,......en nu wachten.....nog nikzzzzz terug hoor....sjucht....zo jammer.....hahahahaahaha!!...x !..ik heb er al een paar gezien hoor !! 3 of zo !!

Anneke zei

Wat een leuke aktie. En wat zul je er een werk aan gehad hebben. Heel graag doe ik volgend jaar ook mee hoor. Ik ga me meteen aanmelden op je blog.
Een fijn weekend.
Liefs Anneke

Janny zei

Ook ik las dit jaar pas over het swaggen (beetje komisch woord: ik schreef al ergens dat het me aan bepaalde zwaaiende onderdelen deed denken:-)
Wat een leuke actie. Ik ga me ook aanmelden op je blog en hoop dan volgende keer ook mee te mogen doen.
Veel succes, ik kan me voorstellen dat je hier enorm veel plezier in hebt!
Groetjes,
Janny

Janny zei

O,o, bloos...bloos...ik zie nu pas dat het swappen is!
Ahum...sorry!
Janny

Lonneke zei

Zooo leuk! Super initiatief! xx

femkefemke zei

Ooooh wat is dit leuk! Ik spotte de Swap eerst op Instagram (want waar kwamen toch steeds al die bijzondere en creatieve pakjes vandaan?) en belandde toen op je blog. Supermooi initiatief, Lynda! Volgend jaar doe ik graag mee :)

Unknown zei

Hee Lynda, ik heb net een blog online gezet over je te gekke actie! Kijk op www.elskeleenstra.nl :). En zoent me in voor de volgende swap! x

Unknown zei

Eh… ik bedoelde natuurlijk COUNT me in! Haha

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Ha Lynda, wat een leuk idee, lees het net pas bij een mede-blogster en ontdek nu pas je blog, erg hé?! Had heeeel graag mee willen doen, kan het eventueel nog of geef je nog een keer zo leuke swap-geval-post voor alle bloggers dat ze zich aan kunnen melden? Hoor graag van je. Lieve-Groetjes, Verie

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Jammer, maar ik ben volgster geworden, dus de volgende keer ben ik ook van de partij! Bedankt voor je reactie! Lieve-Groetjes, Verie

More Than Living zei

Graag gedaan Lynda:). Ik heb mijn geweldige cadeau al ontvangen en ik ga de foto's morgen posten. Jammer dat we hier geen tag kunnen gebruiken om alle leuke pakketjes te bekijken;). Fijne avond!
Liefs Cindy

Marjan zei

Ik heb mijn pakje ontvangen en de foto's op mijn blog geplaatst. Dank voor de organisatie!
Liefs
Marjan

More Than Living zei

Hij staat erop. Hopelijk wacht niet iedereen tot na de kerst. Ik ben benieuwd naar de pakjes:)!!
Liefs Cindy

Nanna zei

Hier helaas ook nog niet veel te melden. Mijn verrassingspakketje is volgens PostNL woensdag bij de ontvanger aangekomen, maar ik kan helaas niet zien of ze het leuk vond/vindt... Hopelijk wel...
En bij ons is er ook nog niets op de mat gevallen. Valt niet mee voor zo'n ongeduld als ik ;-) Gelukkig heb ik volop kunnen meegenieten met de Instaswaps!!
Geniet nog van de zondag!

Rensina Steursma zei

Wat een leuke actie!
Volgende keer wil ik zeker meedoen, want ik hou van cadeautjes geven én krijgen :)
Liefs Rensina