Originele kerstkaarten...enzo

zaterdag 22 november 2014

Kan ik het kaarten noemen? Het zijn eigenlijk niet echt kaarten, het zijn prints op canvasdoek. 
Ik kwam Emily tegen op Instagram.  Ik was natuurlijk meteen verliefd op ...



 En jullie begrijpen wel waarom toch? Nog altijd, dol op rendieren. De stoute schoenen aan en mailen maar. Ik wilde graag een blogpost over hen maken om jullie te laten zien hoe leuk dit is om als kerstkaart bijvoorbeeld te versturen. Je kunt afbeeldingen kiezen uit hun beeldbank maar je kunt ook je eigen foto op canvas laten drukken! Zo kun je hele originele en persoonlijke kerst"kaarten" laten maken en versturen. Ik kreeg een setje thuis om het materiaal van dichtbij te bekijken. Eigelijk hoorde daar een uitnodiging bij om te komen kijken hoe e.e.a. in zijn werk gaat maar hee....Limburg....ik woon maar weer eens te ver om zoiets gewoon "even" te doen. Maar, er werd wat opgestuurd en voor vragen mocht ik me altijd melden. Niet meer nodig want afgelopen zondag ( 16 november) was er een item over hen bij RTL lifestyle experience en kon ik toch nog een beetje meekijken. 



Bovenstaande schoonheid kreeg meteen een plaatsje op mijn plankje boven de bank, de rest heb ik door het grijze weer gisteren pas kunnen fotograferen en wil ik jullie graag laten zien. De vouwen horen erin, maken het stoer. Je kunt de canvassen met bijvoorbeeld buddies op je muur plakken. Blijft goed zitten. Ik zou ze niet inlijsten, dan gaat de charme er een beetje vanaf maar misschien bovenlangs een lat is een optie als je niet met buddies wilt werken.





Hierboven zie je de "kaartformaten", maar eigenlijk is alles mogelijk en dus ook je eigen foto. Hieronder een groter formaat met een kerstboom erop, ook een supertoffe oplossing voor mensen die geen echte boom willen of er geen ruimte voor hebben. Je kunt deze boom dus ook levensgroot laten afdrukken!






 Ik heb 'm op wat verschillende kleuren ondergrond geplakt voor je zodat je ziet hoe leuk hij uitkomt( weet dat ik geen fotograaf ben en alles met mijn mobiele telefoon doe).

Een andere Instagrammer (Hannie ik heb je dochter even geleend) bestelde een canvas met een eigen foto erop, zij liet haar wonderschone dochter op canvas drukken en zie hieronder het mooie resultaat.

 

 Alles wordt keurig netjes afgeleverd zodat beschadigen niet mogelijk is en de service is perfect! Misschien weer eens wat anders? Een canvas versturen met kerst? En wil je ze niet kwijt, hang je ze gewoon zelf op!

Nog wat voorbeelden van de website? Eentje nog dan...maar ga gewoon zelf kijken en uitproberen want je maakt het allemaal op eigen maat en naar eigen wens en je ziet online meteen het resultaat. O en vergeet niet te kijken naar de herbruikbare muurstickers op canvas....









Leave a Comment

Christel zei

Gaaf zeg!!
groet, Christel

Unknown zei

Helemaal te gek...! Meteen besteld. Ben heel benieuwd! Groetjes Lisanne
draad en praat...

Unknown zei

Ziet er prachtig uit. Ik ga gauw lijken op die site en misschien bestellen als het niet te duur is. 😏

Anneke zei

Wat ziet het het mooi uit.
Liefs Anneke

Thuis bij Tjits zei

Superleuk!! Ik ga meteen even snuffelen:)

Fijne zondag!!
liefs Tjits

Esther zei

Dat ziet er fraai uit. Mooi stoer. Bedankt voor de tip.
Groetjes, Esther

lia zei

Had het al gezien, en was meteen dolenthousiast...

Mirjam zei

Oh dit is wel heel erg mooi zeg....
Ik ga snel eens verder kijken...
Ik wens je een heel fijne namiddag en avond... en dan een heerlijke nieuwe week,
Liefs,
Mirjam

Clarieke zei

Wauw, wat mooi! Dat gekreukte geeft een heel gaaf effect!

Unknown zei

Die grote is zeer indrukwekkend .
Omdat het gekreukt is staat het ook heel stoer .
Leuke tip om cadeau te doen met de feestdagen.
Groetjes christel van Garcyasplace