Verlanglijstje!

dinsdag 25 november 2014

TIKTAK december komt eraan! Dé feestmaand waarin vele cadeautjes over en weer gegeven zullen worden. Het zal bij jullie niet anders gaan dan bij mij, wat te geven? Wat te wensen lijkt misschien makkelijker maar is niet altijd zo simpel ;). Dit jaar wil ik jullie een beetje helpen, inspireren eens wat anders te kopen dan anders. Geen spullen uit zo'n massafolder maar mooie/leuke/originele cadeautjes van de kleine ondernemer. We roepen altijd zo hard dat er in de steden zoveel ketens zijn, dat alle steden steeds meer op elkaar gaan lijken. Gunst, het is ook niet makkelijk om kleine ondernemer te zijn! Ze doen hun best zich te onderscheiden maar in een vlaag van haast en lichte paniek hollen we toch altijd weer die grote ketens binnen waar we dan "vanzelf wat vinden". Hoeft niet meer! Ik heb een paar leuke dingen op een lijstje gezet waarvan ik denk dat het leuke en originele cadeautjes kunnen zijn. Ik weet dat ik een divers lezerspubliek heb, dus daarom heb ik ook ook een divers lijstje ;).

Zijn er veel vrouwen die níet blij worden van een mooi sieraad? Geen opvallende bling maar een prachtig subtiel kettinkje of armband? Mét mooie boodschap natuurlijk. Ook een soort statementketting zeg maar ;). Deze beauties "shopte" ik bij MOOI conceptstore( de link staat onder de foto maar ik wil dat je nog even meeleest;)). Anne bestiert haar winkel met hart en ziel en kiest haar collectie met zorg uit. Conceptstore, dus niet alleen sieraden maar ook mode en woonaccessoires.....en nagellak! Één van jullie krijgt van Anne een flesje nagellak van Face Stockholm. (kleur naar keuze want smaken verschillen, zoek maar alvast uit op de website want stel dat je wint;))




Mooie vrienden of familie aan een tafel die met zorg gedekt is. Dan hoef je nog niet te weten wat er geserveerd wordt, als het er zo mooi uitziet ben je al halverwege een succesmaaltijd! Angelique zet álles op linnen! Op tafellinnen of bedlinnen, wat jij wenst is in overleg meestal wel te maken. Deze linnen servetten bijvoorbeeld zijn voorzien van "tafelmanieren"maar is slechts een voorbeeld van wat er allemaal te koop is in haar webshop Zinnen op linnen. Tafelkleden die je kunt lezen of bewonderen, wat een originele manier om je tafel te dekken. Angelique schenkt één van jullie een setje linnen servetten met tafelmanieren erop ;). Hoe cool is dat? Je gasten zullen er zeker wat leuks over zeggen. Om kans te maken op de servetten hoor ik graag in je reactie hieronder wat Angelique maakte voor een 25 jarig huwelijksfeest :).


Tassen, come on, de juiste maat ontbreekt altijd! Een clutch is hartstikke handig als je op familiebezoek gaat of naar een feestje. Veel neem je niet mee dus het is niet nodig om je grote handtas mee te nemen. Superstoer en stijlvol zijn de clutches Femme (1) en Liv'(2) en met het leren kraagje Vita(3) geef je heel snel een basic top wat extra uhm..."ballen":). Leuke cadeautjes voor zowel de trendy fashionista's als de dames met smaak . Meer tassen én tops op de website.


Ook mijn dochters bevinden zich weleens op de diverse social media kanalen en die keer kwam mijn oudste een toffe houten statement necklace tegen van Lotte vd Wiel. Er was een prijsvraag, Lotte zocht een naam voor haar nieuwste ontwerp en meisje 1 vroeg mij keurig doch dwingend "even een naam te verzinnen".....dusssss.....lang verhaal kort....we wonnen! Aanschouw Fox de la Lot om de hals van mijn dochter :D. Er zullen beslist meer meiden zijn die blij zouden worden van zo'n leuke houten ketting dus mocht je nog iets zoeken voor een jongedame, kijk dan eens bij Lotte in haar shop. Er zijn twee modellen, O My Fox en dus Fox de la Lot. Buiten de kettingen heeft ze nog meer hele originele houten woonaccessoires voor een zeer vriendelijke prijs. Dus ook voor hen die lootjes trokken en een budget hebben.....je gaat er zeker wat vinden!



En ook Lotte geeft wat weg! Een houten statement necklace voor één van jullie! Welke Fox heeft jouw voorkeur?


Je weet, ik hartje winter en het kan me dus niet koud of wit genoeg zijn...ik moet en zal naar buiten! Om het bij je buiten ook gezellig te maken zijn er superleuke spulletjes te koop. Kaarsen doen het altijd goed. Bij geWOON!sfeer "shopte" ik deze stoere buitenkaars. Heul veel branduren dus de winter mag even duren! Je kunt er natuurlijk ook geWOON! van binnen naar buiten naar kijken, mocht je een koukleum zijn :P. Kan het op? Nee hoor! Namens geWOON!sfeer mag ik een verjaardagskalender weggeven! Heerlijk met een kop warme chocola je nieuwe kalender invullen (kaarsje erbij ;)) zodat je het nieuwe jaar weer helemaal up to date begint!


Tijdens de meest recente Instaswap werd het maar weer eens duidelijk, mensen zijn graag bezig, doen graag dingen zelf. Aan creativiteit geen gebrek dus op het lijstje hoort ook iets dat je zelf moet doen. FrouFrou diy heeft heel veel leuke dhz kits waarmee je de leukste dingen dus zelf kunt maken. Zo krijg/geef je dus eigenlijk twee dingen. Je krijgt/geeft een origineel cadeau, je/ze/hij bent/is lekker even bezig en tot slot ontstaat er dus iets unieks! (drie dingen dus). In hun collectie hebben ze drie dhz pakketjes voor de lekkerbek.......welke? Heb je ze goed dan maak je kans op de "kaasmaakset"(bij deze...je zoekt er dus nog twee ;)). Één van jullie kan zijn/haar gasten iets lekkers(zelfgemaakte kaas) voor gaan zetten tijdens de feestdagen, zelfgemaakt!



Voor de theeleut, de natuurliefhebber en tuinfanaat......Anita heeft in haar winkeltje hele grappige vogelhuisjes die gemaakt zijn van een theepot! Veel dingen maakt Anita zelf, handwerk is hip! Lief zijn voor de natuur en zijn bewoners wordt zo wel héél erg gezellig!


Suus is een Limburgs "maedje" die het in de vingers heeft. Ze heeft allemaal leuke houten items in haar webshop die ze veelal zelf maakt. Aangevuld met leuke hebbedingen is er een hele rustige cleane collectie ontstaan waar je altijd wel wat leuks vindt voor een allervriendelijkste prijs. Dit vogelhuislampje is té schattig! Erg leuk voor de kinderkamer (of de extra kinderkamer bij oma thuis ;)) bijvoorbeeld. Voor nóg meer gezelligheid en licht schenkt Suus één van jullie het houten waxinelichthoudertje! Een snoepje is het....dat houdertje ....(het wordt anders zo'n klef praatje he ;))



Ik had nog wel even door kunnen gaan maar dat is niet nodig. Ik denk dat je nu wat leuke adresjes hebt voor je decembercadeaus.

***mocht je dus kans willen maken op één van die prachtige cadeautjes zoals in de tekst genoemd, laat dan een berichtje achter onder deze blogpost en vermeldt dus duidelijk om welk item het gaat! Indien gevraagd bij het item lees ik ook graag je antwoorden ;). De aktie loopt tm 8 december, op dinsdag 9 december maak ik de namen van de winnaars bekend!

Succes allemaal!





Leave a Comment

Over Barbara zei

Oehh die rood/oranje nagellak van Mooi zou ik heel graag op mijn nagels willen zien! Doe graag mee, fingers crossed :-)

Suus zei

Wat een super origineel tip cadeaulijstje! Ik heb alvast een ding genoteerd voor onze surprise hier!

Liefs Suus

Unknown zei

Leuke shoptips! Ik doe graag mee voor de gave verjaardagskalender van geWOON!sfeer. :-)

Christel zei

Wat een leuke blog met deze tips! Doe graag mee voor een fox-ketting.
groet,
Christel

Ingrid Orens zei

Oei oei mijn cadeaulijstje wordt wel héél lang met zoveel leuke dingen te zien ;-))))

Unknown zei

"O My Fox" van Lotje Dotje zou ik geweldig vinden.

Erika zei

Wat een heerlijke blog met fijne tips voor leuke en originele presentjes! Ik doe graag mee met de fraaie Face Stockholm nagellak van MOOI! En inderdaad, Anne heeft een prachtzaak :)

rinkster zei

Ooo wat leuk! Ik vind alles van Lotjedotje geweldig (echt! Niet om te slijmen :)) en zou heel graag een ketting winnen. Welke maakt niet uit, ik kan toch niet kiezen. Hij zou geweldig staan bij mijn altijd grijs/zwarte outfits. Top actie weer Lynda! Groetjes Marinka (@marinka_h)

lia zei

Mozzarella en boter Ijn de andere twee, en het lijkt me leuk om zo bezig te zijn.
Leuke post Lynda.

Anneke zei

Wat een leuke cadeautjes komen er langs. Vooral he theepot volgelhuisje vind ik enig.

Liefs Anneke

Esther zei

Wat een leuke tips! Daar ga ik zeker tussen snuffelen. Ik doe graag mee voor het waxinelichthoudertje van Suus.
Groetjes, Esther

Anoniem zei

Zou heel graag het supermooie vogelhuisje van L'eefstijl ophangen in mijn eigen DIY-kamer met Kerst!
Gr Westenstad
(Reageren lukt helaas alleen anoniem)

Unknown zei

Fox de la Lot maar ook Anita's choice zijn echt mijn favorieten! Beide zo leuk. Ik hou echt van echte originele eyecatchers! Gewoon net dat beetje anders, HEERLIJK!

Unknown zei

A girl can never have to many.....juist...tassen! De afgelopen 5 jaar leek mijn tas meer op een luiertas dus nu is het tijd voor verandering!

Anoniem zei

Wat een leuk initiatief (weer)! Graag zo ik de kalender van geWOON!sfeer willen winnen voor onder de boom! Gr May

Anita'sChoice zei

Wat super leuk om te lezen allemaal! En Lyndia de manier waarop jij de teksten schrijft is echt geweldig! Dank je wel voor de foto's en stukje over mijn winkeltje. Bestellen kan altijd! Vermeld wel even dat je via de blog van Lyndia komt want vind kk fantastisch om weer terug te koppelen.. Groetjes Anita

Anoniem zei

Op de flavourites had ik de geweldige kalender van studio stationery al in mijn handen. Toch niet meegenomen waar ik thuis natuurlijk alweer spijt van had ;-)
Dus wat zou het gaaf zijn als ik hem nu zou winnen van geWOON!sfeer #finferscrossed en nooit meer verjaardagen vergeten!

Liefs Eefje (IG @echtvanhout)

Marijn... zei

Waarom is dit zoooo leuk???? Ik zie weer leuke dingen voorbij komen...die niet mogen ontbreken op mijn lijstje. I like to do something... en niets is heerlijker dan fröbelen in de kerstvakantie... ik ben verliefd op FrouFrou diy... You never know...I keep my fingers crossed!

Anoniem zei

Oh my.. Wat zou ik de Oh My Fox ketting van Lotje Dotje graag winnen. Heb 'm al langer op 't oog, maar zijn dure maanden waarin ik even niets aan mezelf kan uitgeven :) Groetjes, Ayla

Ilanit zei

Wat een leuke reacties en wat zet je Frou Frou DIY fijn in de spotlight!
Ik ben erg benieuwd wie ik straks mag feliciteren.

Succes!

wil15 zei

Al ben ik niet echt meer een "jongedame" de Fox ketting van Lotje Dotje vind ik supergaaf. Waar een instaswap niet goed voor is, ik had anders nooit zulke leuke "web"shops tegen gekomen en zo leuk hoe je hen nu in de spotlights zet. Mooi om te zien hoe alles gaat lopen Lynda, succes!

Corine(THUIS) zei

Goede tafelmanieren heb ik de kinderen altijd van jongs af aan meegegeven, zodat ze overal fatsoenlijk aan kunnen schuiven :-)
Die servetten zijn mij dus op het lijf geschreven en zou ik graag winnen.
Voor het 25 jarig huwelijk werd het familiewapen gebruikt.

omaria zei

omdat ik een belangrijke verjaardag in het vooruitzicht heb ga ik voor Zinnen op Linnen. wow een te gek cadeau.

omaria zei

ik vergeet het antwoord op de vraag zo opgetogen ben ik.
ze maakte..... een tafellaken met servetten met het familiewapen

Sas zei

Wat een toffe dingen zitten hiertussen!

Anoniem zei

Oh wat moeilijk, het is allemaal mooi spul!
Ik zou wel raad weten met het schattige vogelhuisje voor in de nieuwe kinderkamer. En voor mezelf zou een clutch niet gek zijn, aangezien ik me altijd met een complete luiertas verplaats ..

A fresh start of me zei

Wat een leuke spulletjes zeg,, (hoe in hemelsnaam kan ik dit gemist hebben?)
Ik vind ze allemaal wel erg leuk..
Maar als ik een keuze moet maken zou ik gaan voor de geweldige ketting van LotjeDotje,maakt me niet uit welke,ze zijn beide heel mooi.
Liefs Chris..x

Unknown zei

Ahhhh wat een leuke dingen!
En het kan geen toeval zijn dat Thymo in het nieuwe jaar een nieuwe kamer krijgt. Ledikant eruit, peuterbed erin.
Dus dat leuke vogelhuislampje van Leefstijl zou te gek zijn!

Elly Reijnders zei

Woord heel hebberig van dit shoplijstje...
Met stip op 1 staat toch wel de verjaardagskalender van GeWOONsfeer! <3

Annemarie Labee zei

Ik zou heel graag het kaasmaak setje winnen! Kan ik het meenemen naar Kenia straks en zo heb ik dan toch een beetje oer-hollands bij me :-)

Unknown zei

Wat leuk allemaal! Moeilijk kiezen uit zoveel moois. Maar ik ga voor het mooie houten waxinelichthoudertje van Suus.

Evie Nagelkerke zei

Wat n mooie spulletjes zeg! Ik doe graag mee voor de verjaardagskalender van geWOONsfeer! Ik zag m al eens langskomen op IG, maar heb m nog niet gekocht. Zou m graag winnen!

Iris van Lierop zei

Wat een leuke cadeaus allemaal! Ik zou dolgraag de verjaardagskalender van geWOON!sfeer onder de kerstboom vinden :-) Groetjes Iris (iris_vl)

Annika zei

Wat heb je er een leuk lijstje van gemaakt. De verjaardagskalender zet ik op mijn kerstlijstje. Thanks voor de inspiratie, Lynda!

Ik ding graag mee voor de Fox de la Lot ketting van Lotjedotje. Vind 'm geweldig!

Hannie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei

Ik zou graag de verjaardagskalender van geWOON!sfeer willen winnen. Nooit meer een verjaardag missen :$

Patricia Nieuwkerk zei

Prachtige cadeaus Lynda! Maar op 1 cadeau viel mijn oog: De mooie buitenkaars van GeWOON! sfeer:-) ...Deze zou perfect passen in onze nieuwe veranda. Dan kunnen we zonder buitenverlichting (nog)... toch genieten van het buitenleven.

Unknown zei

Wat een leuke tips Lynda! Ideaal voor m'n kerstwensenlijstje! De verjaardagskalender komt er in ieder geval op te staan, maar zou er hier ook graag een lootje voor willen trekken ;-) #fingerscrossed

Unknown zei

De kaars wordt niet weggeven Patricia, wel de kalender ;)

Anique Welmerink zei

Wat een leuke actie weer lynda! Powervrouw! Mijn chaotische ik vergeet heel stiekem heel per ongeluk nog wel eens een verjaardag... Hopelijk met de mooie kalender van geWOON! Sfeer, niet meer!

Imke zei

Oooooh ben verliefd op clutch liv!! Wat is ie moooooi!

Lisanne zei

Geweldige ideeën. Iemand wordt heel blij deze kerst! Maarre misschien word ik zelf ook wel heel gelukkig van de verjaardagskalender van geWOON!sfeer. Nu nog even duimen...

Birgit zei

Ik vind de theepot heel leuk! als fervente theeleut gun ik de vogels ook wat plus als bonus staat dit wel heel gezellig in de tuin!

Monique zei

Waoww de clutch Liv' (2) zou helemaal matchen bij m'n verjaardagsoutfit deze maand!! Doe heeeul graag mee! Fingers crossed.....:):)

Unknown zei

Monique, dan moeten je nu al teleurstellen want niet alles wordt weggegeven. T staat er dan duidelijk bij vermeld

Unknown zei

Birgit, t vogelhuisje is geen weggeef item, dan moet t er duidelijk bij staan ;)

Unknown zei

Wat een leuke prijsjes. Een ding viel mij meteen op. Het diy kaasplankje van FrouFrou, dat lijkt mij erg leuk om eens zelf te maken. De andere diy boter en mozzarella plankjes klinken ook erg leuk en lekker.

Groetjes Phineke