Ik wens het jullie...

woensdag 31 december 2014

Niet dat ál je dromen uit mogen komen want er moet wel wat te dromen overblijven toch? Niet het allerbeste jaar ooit want hoe ga je dat de jaren erna nog overtreffen dan? Niet jóuw jaar want hee, wij willen ook een beetje boffen het aankomende jaar.......


Maar "fijnigheid".....daar wens ik jullie eindeloos veel van. Natuurlijk ook gezondheid en geluk, maar "fijnigheid" omvat dat alles toch? Knallen waar wat te knallen valt, berusten daar waar nodig. Gewoon........een fijn 2015!

Mijn 2014 eindigde met een maand bomvol "fijnigheid"! Meer dan er in dit jaar past eigenlijk want wat zat er de afgelopen week in mijn mailbox? Een uitnodiging voor een (kort) gesprek op de Limburgse TV!

Bovenstaande collage plaatste ik op Instagram, in december was er natuurlijk sinterklaas, mijn verjaardag, het artikel in de Limburgse krant met de dag erna mijn Tedtalk bij Tedx Roermond. Er was kerst, sneeuw....en dus die uitnodiging. Na de "belachelijke" spanning voor mijn Tedtalk durf ik die uitnodiging ook nog wel aan te nemen toch? (*bibber*). Als ik dan de missie ben aangegaan om meer "kindness" outthere te brengen....moet ik alle kansen grijpen die me geboden worden toch? Dat bedoel ik "never forget why you started".

We draven maar door, maar voor nu eerst dit jaar waardig afsluiten. Ik wens al "mijn" lezers een Gezellig en Fijn 2015. Ik probéér wat meer bij jullie blogs aan te komen waaien maar op een of andere manier kom ik altijd tijd tekort. Verbeterpuntje dus ;) (zet maar op de lijst :P).


Leave a Comment

Sas zei

Wat een leuk overzichtje! Ik wens je een fijn 2015 toe

Elisabeth zei

Ik kom ook weer eens even langs wapperen .Je hebt het mooi verwoord .Geen onhaalbare wensen maar gewoon genieten van mooie kleine en lieve dingen in het leven .Ik wens jou en je gezin een mooi 2015
Liefs Elisabeth

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Ik wens jou en je gezin een heerlijke jaarwisseling en een geweldig mooi, fijn, gezellig en gezond nieuw jaar...
Liefs, Mirjam

Bij Guusje Thuis zei

Gezellige jaarwisseling!

Jolanda zei

Ik wens je een fantastisch 2015 en een mooi nieuw blogjaar!

Rensina Steursma zei

Julliie ook een geweldig oud&nieuw en een spetterend 2015!
Groetjes, Rensina

It's me zei

Wij wensen jullie een gezellige jaarwisseling ..op naar een heel goed gezellig en vooral gezond 2015...!!!....liefs van ons x !

Esther zei

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!
Groetjes, Esther

Fuchsiaantje zei

hallo Lynda, ik wil jullie ook nog een gelukkig en gezond Nieuwjaar toe wensen.
En ook veel kijk, lees plezier met het blog nieuws. nog een fijn weekend en groetjes van mij, Riet.

Souraya | Binti Home Blog zei

Leuk om te lezen en super om te zien dat de afgelopen tijd vol fijnigheid zat! ;) Voor 2015 veel feinigheid, creativiteit en liefde toegewenst! :)