Kies wat je zou willen hebben......voor 100 euro.....bij IKEA!

woensdag 3 december 2014

Nou wil ik geen pretbederver zijn maar denk even met me mee....straks ná de kerst, gaat al je kerstversiering er weer uit. En dan? Willen we vaak iets om die "leegte" te vullen. We gaan schuiven met de meubels, gooien de boel eens lekker om. Kom je toch net dat ene leuke poefje tekort, of zelfs een stoel.

Stel je hebt goede voornemens gemaakt, je gaat flink opruimen in huis. Heb je toch wat spullen voor nodig waar wat in op kunt bergen. Opbergdozen, manden, planken etc.

Of je hebt gewoon zin in iets nieuws! simpel ;)
Waarom ik dit vertel? Ga ik shoppen? Hmpf...nee IK niet, maar JIJ misschien wel!



                Kerstblog wedstrijd


Waar dan?








De foto's leende ik natuurlijk van IKEA en wat je ziet zijn dingen die je zou kúnnen kopen met die 100 euro(oké, toegegeven, bij sommige moeten er een paar tientjes bij maar het scheelt tóch 100 euro). Stom natuurlijk want ik hoef je niet te vertellen wat je allemaal zou kunnen kopen voor 100 euro bij IKEA, daar hebben jullie beslist allemaal eigen ideetjes bij.


Wie gaat er shoppen in januari? Nou ik dus niet, maar als ik het dan niet ben dan gun ik het een van jullie wel! Zoals jullie wel weten blog ik elke week bij ShowHome.nl maar ik mag natuurlijk niet meedoen (duhhh). Jullie zijn bloggers, grijp je kans op deze cadeaubon! Schrijf een kerstblog voor ShowHome.nl en maak kans op die bon! Alle blogs worden geplaatst mits ze uniek zijn en geen reclame bevatten. Inleveren kan tot en met 17 december en de winnaar wordt op 22 december bekend gemaakt! Lees alles over de Kerstblog wedstrijd nog eens rustig na op de website. Ben zó benieuwd welke "bekende"namen ik tot mijn tijdelijke collega's mag gaan rekenen! Je doet toch wel mee hè? 

Kerstboom eruit, iets nieuws van IKEA erin!







Leave a Comment

Verie - vvestywo.blogspot.com zei

Heel leuk, Lynda! Toevallig net ingezonden, dus..wachten op de beoordeling en kijken of ze gepost wordt! Ik ben benieuwd..

Lieve-Groetjes,
Verie

Mirjam zei

Hoi Lynda,
Leuke actie, die stoel in je derde foto gaan wij juist volgende week kopen...
Of zal ik... nee, toch maar niet...
Ik wens je een heel fijne avond,
Liefs,
Mirjam

Mirjam zei

....nou, ik ga het toch maar even onthouden denk ik haha... want het lijkt me toch wel heel erg leuk...
liefs,
Mirjam

lia zei

Ik kreeg er een mail over, en wie weet doe ik mee...

Unknown zei

Ikea is echt een top winkel! <3