Een lichtsnoer met koperen lampjes....

maandag 1 december 2014


Ik hoor je zuchten! :) Zeker de mensen die mij op Instagram volgen hoor ik luid en duidelijk.  Voor jullie die "alleen" mijn blog volgen, ik praat je even bij. Ik ben bevangen door een "copperrush". Ik kocht wat koperen woonaccessoires een tijdje terug en voor het spuiten van de amaryllisbol een spuitbus met koperkleurige verf. Alleen, er zit in zo'n spuitbus meer dan je nodig hebt voor één bloembol hè ;)











Koper is zó leuk in huis, het brengt warmte en net dat beetje "shine". Ik heb verder een vrij donker interieur dus die "shine" kan het in de winter wel gebruiken. Alleen mis ik nu nog één ding.....voor de aankomende kerstperiode...een lichtsnoer met koperen lampjes! Dat lijkt me wel wat. Zowel tegen de enorme witte muur op onze slaapkamer als beneden tegen een (donker)grijze muur! Waar een wil is is een weg en jawel, ik vond ze!


ook in wit en zwart te koop

5,8 meter koperen lampjes, dat is een fijne lengte, je zou ze ook in je kerstboom kunnen hangen toch? Nou ben ik over een weekje jarig, ik zet deze op mijn wensenlijstje denk ik maar!









Leave a Comment

Ingrid Orens zei

Laat je maar gaan met je spuitbus ! De resultaten zijn mooi !! (Alleen oppassen met huisdieren en familieleden hé, die verf kan schadelijk zijn voor hen ;-))

House of Seasons zei

Ha Lynda, ik vergeet soms dat je ook nog een blog hebt, en nu zie ik je ineens voorbijkomen! Ik heb ook veel roodkoper in mijn winkel dit seizoen en tussen alle kleuren in, het is ZO mooi bij ALLES!
En leuk he, die boompjes, ik heb ze thuis ook "overal" bijgezet!
Jou pot met boompjes en lief hertje lijkt idd op die van mij.
Ach ja, we vinden ook zoveel leuk!
liefs van mij.

Jolanda zei

Wat leuk zo'n spuitbus, wil ik ook! Ben dol op koper (bij Lia uit de winkel:)...) en je lichtjes zijn super! Lieve groet

Unknown zei

Leuk om met koper te spuiten. De resultaten zijn alleraardigst . Ik krijg er ook zin in.
Groetjes, Ingrid.

Anneke zei

Koper is een warme kleur vind ik. Leuk idee om aan de gang te gaan met een spuitbus.
Liefs Anneke

Unknown zei

Jij hebt inderdaad de koper-fever te pakken.
Het is zo dat je overal dat koper begint te zien .
Leuk idee.
Groetjes
Christel van Garcya's place

Clarieke zei

Heel erg tof! Ik kan me voorstellen dat je - als je eenmaal begonnen bent - bezig blijft met zo'n spuitbus.
Even een praktisch vraagje: dekt deze spuitbus in één keer? En moet je de spullen die je wil verven ook voorbehandelen? Ik ben op zoek naar een witte spuitverf voor metaal, maar heb de geschikte nog niet gevonden. Misschien kun je me verder helpen :)
Groetjes, Clarieke (Woonhuis nr. 2)

A fresh start of me zei

Oh hellup,je hebt echt -het koper virus- te pakken..
Ziet er allemaal super cool uit..(en zoveel goedkoper dan iedere keer alles nieuw te kopen..
Groetjes Chris

leonieke zei

O zo leuk! Ik had zoveel moeite met dat koper, dacht er nooit voor te gaan, maar heb nu ook een soort passie. Die amaryllisbollen zie ik ook veel gedipt in gesmolten kaarsvet, ook een heel gaaf effect! Groetjes, leonieke