December Prettiness - decembercadeaus deel III

maandag 30 november 2015

Nog net géén december maar ik weet zeker dat jullie me dat vergeven want wachten met zoveel leuks is bijna niet te doen! Net als vorig jaar wil ik ook dit jaar weer wat extra aandacht besteden aan onze verlanglijstjes....of de lijstjes van andere mensen :). Ik ben erg gecharmeerd van de unieke winkeltjes, de bijzondere producten die zij verkopen en waar de service gewoon goed is, de mensen hartelijk etc. Je gaat met zoveel moois toch niet wachten op dat pak met reclamefolders in je brievenbus? Yek, ik zeg oud papier plezier ermee! Als je een cadeautje voor iemand( of jezelf)koopt is dat een speciaal moment toch? Dan maak je je daar niet te gemakkelijk vanaf, dat straalt het dan ook uit. Een beetje moeite doen om de allerleukste cadeautjes te vinden is niet alleen voor de ontvanger leuk maar ook voor jezelf. Ik heb wat ontzettend leuke webwinkels gevonden die ik aan jullie wil laten zien! Allemaal anders maar allemaal met een origineel assortiment, die mag je niet missen!

Zo, de aktie van die superleuke kersttrui loopt, de cadeaubon van 40 euro ligt klaar.Duimen voor de deelnemers die al meedoen....nog een kans te wagen voor hen die het nog niet deden! 

We gaan door, meer moois te laten zien! Handgemaakte onderzetters om precies te zijn. Lena Fäustle (ga ook eens haar mooie blog bezoeken) opende afgelopen week haar Etsyshop Mahalolena, precies op tijd voor de feestdagen ;), waarin ze de door haar gemaakte onderzetters verkoopt. Prachtige onderzetters van klei die door haar zelf ook beschilderd en geglazuurd worden. Plaatjes die gewoon ook zonder mok of kop erop gezien mogen worden. Een heel leuk en origineel Sint- of Kerstcadeau, je koopt ze per set van 4. Wil je ze zelf ook? Koop je gewoon twee setjes...of....je waagt hier een kansje om een set te winnen!



Ik laat je hierbij míjn favoriet zien maar jij vindt misschien een van de andere designs leuker? Geen probleem, ga kijken in haar shop naar de andere varianten en laat in een reactie hieronder weten welke jij best graag op je tafel zou willen zien liggen! Je krijgt ook weer een weekje de tijd om mee te doen, volgende week zaterdag 5 december sluit de aktie. Daarna wordt natuurlijk ASAP de winnaar bekend gemaakt.

Leuk? Héél leuk! Succes allemaal!

Leuke cadeaus voor de interieurliefhebber - December Prettiness

zondag 29 november 2015

Nog net géén december maar ik weet zeker dat jullie me dat vergeven want wachten met zoveel leuks is bijna niet te doen! Net als vorig jaar wil ik ook dit jaar weer wat extra aandacht besteden aan onze verlanglijstjes....of de lijstjes van andere mensen :). Ik ben erg gecharmeerd van de unieke winkeltjes, de bijzondere producten die zij verkopen en waar de service gewoon goed is, de mensen hartelijk etc. Je gaat met zoveel moois toch niet wachten op dat pak met reclamefolders in je brievenbus? Yek, ik zeg oud papier plezier ermee! Als je een cadeautje voor iemand( of jezelf)koopt is dat een speciaal moment toch? Dan maak je je daar niet te gemakkelijk vanaf, dat straalt het dan ook uit. Een beetje moeite doen om de allerleukste cadeautjes te vinden is niet alleen voor de ontvanger leuk maar ook voor jezelf. Ik heb wat ontzettend leuke webwinkels gevonden die ik aan jullie wil laten zien! Allemaal anders maar allemaal met een origineel assortiment, die mag je niet missen!


Er is meer, veel meer maar ik doe ze lekker één voor één :). Na de te leuke kerststrui waar je nog tm vrijdag a.s. kans op maakt wil ik je vandaag laten kennismaken met  World of Wouda, een bijzonder fraaie webshop vol met prachtige woonaccessoires én lifestyle. Alles heeft de WOW-factor en dat was ook het streven van Paulien, eigenaresse van World Of Wouda. Mooie spulletjes waar je plaats voor wilt máken. Neem bijvoorbeeld de ontwerpen van het Belgische merk Fou de Feu. In Nederland alléén bij Paulien verkrijgbaar. Er zijn meer mooie namen vertegenwoordigd in de webshop ( namen als Elke van den Berg, Maartje van den Noort, snijder & Co, Rianne Koens, Lotty Lindeman, Lucas & Lucas LLot LLov etc.) maar ik laat je even alleen het moois van Fou de Feu zien. Unieke items die als eyecatchers in je interieur zullen fungeren.


Ze hebben schitterend mooi tafellinnen en keramiek voor op je (kerst)tafel...(dat zijn stiekem míjn favoriete items)


 ...maar ook hele aparte interieursieraden zoals wanddecoratie, hanglampen, objecten om zomaar ergens neer te leggen én sieraden voor om je nek. Alles in het strakke stralendste wit.

Een webshop waar je je even móet gaan vergapen (niks moet maar als je designliefhebber bent wíl je dit zien), zeker als je je bedenkt dat er binnenkort zomaar eens 40 euro kunt gaan besteden! Zomaar ja, 40 euro.....geschonken door World of Wouda aan één van mijn lezers! Wat moet je doen? In een reactie hieronder laten weten welke designer of welk item jíj het allerleukste vindt in het assortiment van Paulien. Eitje toch? Daarvoor krijg je ook weer een week! Volgende week zaterdag 5 december is dan de laatste dag dat je je keuze kenbaar kunt maken en daarna wordt de winnaar gekozen en wordt de cadeaubon per omgaande aan de geluksvogel verstuurd. Kun je nog lekker shoppen voor een cadeautje voor de kerst ;).

Succes allemaal!

 




De leukste decembercadeaus - koop, geef of win!

donderdag 26 november 2015

Nog net géén december maar ik weet zeker dat jullie me dat vergeven want wachten met zoveel leuks is bijna niet te doen! Net als vorig jaar wil ik ook dit jaar weer wat extra aandacht besteden aan onze verlanglijstjes....of de lijstjes van andere mensen :). Ik ben erg gecharmeerd van de unieke winkeltjes, de bijzondere producten die zij verkopen en waar de service gewoon goed is, de mensen hartelijk etc. Je gaat met zoveel moois toch niet wachten op dat pak met reclamefolders in je brievenbus? Yek, ik zeg oud papier plezier ermee! Als je een cadeautje voor iemand( of jezelf)koopt is dat een speciaal moment toch? Dan maak je je daar niet te gemakkelijk vanaf, dat straalt het dan ook uit. Een beetje moeite doen om de allerleukste cadeautjes te vinden is niet alleen voor de ontvanger leuk maar ook voor jezelf. Ik heb wat ontzettend leuke webwinkels gevonden die ik aan jullie wil laten zien! Allemaal anders maar allemaal met een origineel assortiment, die mag je niet missen!

Vandaag trap ik de serie "December Prettiness" af met Happy Sweaters van de Amsterdamse Anne. Een shop op Dawanda met leuke (tijdelijke)tattoos, superleuke zachte sweaters en enige vintage jurkjes. 





Met de tattoos heb ik mijn gezinsleden de stuipen of het lijf gejaagd :D, ze zijn erg leuk om als extraatje bij je cadeautje te bestellen. Maar vóórdat je gaat bestellen.....lees nog even mee.

De kerstsweater kan van jou zijn! Hoe tof is het om met kerst een sweater in stijl te dragen? Niks "foute kersttrui"maar ontzettend leuke kersttrui voor een casual kerstoutfit maar op een wat nettere broek of rokje staat het zeker net zo leuk! Zie je jezelf wel deze sweater lopen, dan hoef je alleen maar onder deze post aan te geven welke van de beschikbare kleuren je het leukste vindt! Die kan je dan winnen, in jouw maat natuurlijk. We houden de aktie kort want stél dat je niet wint (de kans bestaat natuurlijk ;) ) dan heb je nog tijd genoeg er zelf een te gaan bestellen. Wil je daar niet op wachten dan kun je ook nu al bestellen natuurlijk, er geldt een korting van 15% op dit moment!
De winnaar wordt volgende week vrijdag 4 december bekend gemaakt!
Succes allemaal.


"it's beginning to look a lot like Christmas"!

PS: Dawanda krijgt overigens een pop-up shop in Amsterdam, daar kun je meer van dit soort creatieve shops in het echt bezoeken. Meer daarover lees je hier!

de aktie is gesloten!

Bewustwording - het is nooit te laat...

woensdag 25 november 2015

Serieus, ik doe fanatiek aan afvalscheiding, ben overdreven verslingerd aan mijn Toon, doe liever een vest aan (en sjaal om) dan dat ik te vroeg de verwarming aan draai. Heb géén wasdroger en géén vaatwasser. Zuinige lampen - Check.....en meer van die dingen. Maar dan ineens...tijdens het poetsen van mijn badkamer......

De mensen die "ze" in huis hebben (gehad) weten hoe een badkamer eruit kan zien na twee intensieve persoonlijke verzorgingsbeurten van tieners. Zo heb je een schone en opgeruimde badkamer en zo...is dat dus helemaal anders! Nu hoor je me niet zeuren over dat poetsen, met de juiste spullen is dat toch zo gedaan? Een spraytje hier, een pufje daar.....stralend en fris. Zoals een badkamer hoort te zijn. Het overtollige sop spoel je weg (een keer of drie want ik hou van schuimige sopjes)....uhm....wát spoel ik daar nou eigenlijk allemaal weg?

Eerlijk is eerlijk, de TipTop van Dettol is echt heel handig. Je zet 'm op je aanrecht en duwt er gewoon je sponsje of doekje op. Daardoor komt er vloeistof vrij en veeg je zo over je aanrecht etc. Absoluut gemakkelijk....
















Dát ga ik de komende dagen eens even goed bekijken, ik holde al bij Vera binnen voor een tas vol "lekkers" en ga eens kijken of er ook op schoonmaakgebied ruimte voor verbetering is. (ik had me bij 's lands bekendste kruidenier al eens laten verleiden door wat kleurige flessen maar die winkel zit buiten ons dorp dus niet écht handig) Qua looks zit het goed (niet geheel onbelangrijk, gezellige flessen in je kast) en qua geur zeer zeker. Wordt vervolgd....benieuwd of ik mijn favorieten kan uitbreiden ;).
Ook wel heel benieuwd naar wat jullie gebruiken trouwens :D......


Stoer tafellinnen voor een sfeervol gedekte tafel

maandag 23 november 2015

Ze zijn klaar! De door mij bestelde servetten zijn klaar hoor ik net! Blij dat ik ben want kijk.....



.....hoe mooi ze zijn! Handgemaakt door Grietje van Textil Fabrikken. Ze verft alle servetten, placemats en tafelkleden helemaal zelf!  Elk exemplaar is daardoor uniek maar allemaal zijn ze hartstikke gaaf.
Tafellinnen `Roech`is een collectie die bestaat uit diep donkerblauwe, bijna inktzwarte, handgemaakte tiedye servetten, placemats en een tafelkleed van kaasdoek. Veel meer heb je dan niet meer nodig voor een ontzettend sfeervol gedekte wintertafel. In de nieuwe VT Wonen zie je in de feestspecial ook de prachtige nachtblauwe kleur als woonkleur.

Hieronder een sfeerimpressie van een tafel gedekt met `Roech`....een voorbeeld hè want je kunt er je eigen draai aan geven. Met glas en goud ziet het er weer helemaal anders uit. Niet minder mooi, dat is het fijne van deze collectie.....geschikt voor meerdere stijlen!







Haar blog lees je hier en haar Facebookpagina voor bestellen en de laatste nieuwe foto's vind je hier!

Ik ben helemaal in mijn nopjes met deze gave set stoffen servetten! Unieke items gemaakt met passie en heel veel liefde. Meer van dat soort items komen overigens de komende weken meer voorbij! Ik ga jullie weer laten zien dat het het allerleukste is om bij de kleine(re) ondernemers te shoppen voor je decembercadeaus. Geen folderartikelen maar originele kwaliteitsproducten! Wordt dus vervolgd, maar deze heb ík alvast binnen :).


Sinterklaaslekkernijen

zondag 22 november 2015

Dol op tradities en groot fan van Sinterklaas en zijn Pieten. Ook al zijn de meiden in een leeftijd dat er géén schoen meer gezet zal worden lusten ze nog altijd wel de Sinterklaaslekkernijen. Natuurlijk kennen jullie al dat traditionele lekkers wel maar misschien ben je net als ik ook eens toe aan iets nieuws! Rocky Road Sinterklaasstijl! Bij blogger Saskia kwam ik het recept tegen van de Sint Rocky Road en als je de foto ziet.....

...snap je dat ik eigenlijk gillend weg wilde klikken maar dat toch niet deed! Althans....ik dééd het wel...maar keerde weer terug! Ik keerde terug en besloot het te delen met mijn volgers op Instagram want....alles wat lekker en leuk is moet je immers delen (you know the drill). Het account van Saskia ontplofte zowat en ik geloof niet dat ik ooit zoveel dames virtueel heb zien kwijlen *grijnst*. Anyway, ik heb het nog niet gemaakt...maar dacht dat jullie het misschien wel leuk vonden om ook te weten :). Leuk om te zien, eenvoudig om te maken en ik gok....lekker om te eten! Ben je ook meteen van je overschot strooigoed af.

Je moet gewoon even bij Saskia het recept gaan "halen". Sla dan de post over de Twix van de Sint niet over....of misschien juist wel....hoe dan ook...het is allemaal háár schuld!Maar dat weet ze al........
Durf je door te klikken naar haar blog Kers op de Taart?


Een slimme meid...

vrijdag 20 november 2015

*dansjedoet* het wordt kouder! "Ze" zeggen dat het zelfs kan gaan vriezen 's nachts. I don't mind! Ik hartje winter zoals je weet dus mij maak je niet gek met een nachtvorstje meer of minder. Ik ben er klaar voor, helemaal!


Een slimme meid is voorbereidt en dus heb ik de inhoud van mijn tas ook vorstproof gemaakt. Een setje Bag Essentials (dat overigens ook erg leuk is als Sinterklaas/schoen/kerstcadeautje) in een hele aantrekkelijke verpakking kon ik niet weerstaan. Ik ben gek op leuke verpakkingen maar de verpakking zegt natuurlijk niet altijd wat over de inhoud. Zo gebruikte in de laatste maanden de handcreme van de HEMA (cedar) maar eigenlijk alleen voor de geur. Qua verzorging deed het voor mij niet voldoende. Aangezien ik niet snel handschoenen aan zal trekken en ik in het verleden regelmatig last had van winterhanden is het wél wijs om te blijven smeren. De vraag is altijd: waarmee?? Welke crème is nou toch écht goed voor mijn handen? Welke crème ziet er niet alleen leuk uit maar ruikt ook lekker én verzorgt mijn handen voldoende? Het merk Weleda kende ik eigenlijk alleen uit de tijd dat de meiden nog heel klein waren. Toen gebruikte ik wel e.e.a. van dat merk maar dat is..vraag me niet waarom.....vervaagd.  Tot nu, ik kwam het doosje tegen en was gecharmeerd van de verpakking (onverbeterlijk ...I know) én de beloftes op de verpakking. Skin Food schijnt super te zijn voor alle plekjes die extra aandacht nodig hebben. Droge en schrale plekken schijnen snel te herstellen en de geur is zeer aangenaam. Topcreme die zélfs op je lippen zou kunnen...maar daarvoor zit er die lippenbalsem bij hè.  Ik ga het gewoon proberen, eens kijken of ik een nieuwe favoriet heb.




 

Over Food gesproken, het "recept" van de granola staat online.

Woonshoppen met korting

woensdag 18 november 2015

Welkom Sinterklaasje, wat gezellig dat u er weer bent!

Een hele gezellige tijd is weer aangebroken, zelfs met kinderen in de leeftijd van de mijne is het nog steeds een sfeervolle tijd. De schoenen worden dan misschien niet meer gezet maar wensen zijn er genoeg. De dames willen ook zo nu en dan hun kamer weer eens (opruimen… :P ) gezelliger maken. Nou, webshops genoeg natuurlijk waar we daarvoor terecht kunnen maar als er ergens korting gegeven zal worden ga ik dáár natuurlijk eerst even kijken hè. (Zo Hollands als het gras :)). Nou weet ik dat er bij Westwing een nieuwe campagne van start gaat voor het merk House Doctor.






























Stel je voor dat de puberdames hiervoor zouden kiezen ;)







House Doctor is een heel populair Deens merk met echt een superleuke collectie woonaccessoires, meubels etc. zoals ik al zei zijn er natuurlijk heel wat webshops die dat merk in hun collectie hebben maar vanaf 25 november geeft Westwing dus 30% korting op spulletjes van dit mooie merk en spelen zij daarmee dus een beetje voor Sinterklaas. Ik stuur de link naar mijn meiden…en hiermee ook een beetje naar jullie. Woonshoppen met korting, laten we eerlijk zijn, de timing is perfect ;). Geloof dat ik zelf ook even moet gaan kijken volgende week !




i.s.m. Westwing