Stoer tafellinnen voor een sfeervol gedekte tafel

maandag 23 november 2015

Ze zijn klaar! De door mij bestelde servetten zijn klaar hoor ik net! Blij dat ik ben want kijk.....



.....hoe mooi ze zijn! Handgemaakt door Grietje van Textil Fabrikken. Ze verft alle servetten, placemats en tafelkleden helemaal zelf!  Elk exemplaar is daardoor uniek maar allemaal zijn ze hartstikke gaaf.
Tafellinnen `Roech`is een collectie die bestaat uit diep donkerblauwe, bijna inktzwarte, handgemaakte tiedye servetten, placemats en een tafelkleed van kaasdoek. Veel meer heb je dan niet meer nodig voor een ontzettend sfeervol gedekte wintertafel. In de nieuwe VT Wonen zie je in de feestspecial ook de prachtige nachtblauwe kleur als woonkleur.

Hieronder een sfeerimpressie van een tafel gedekt met `Roech`....een voorbeeld hè want je kunt er je eigen draai aan geven. Met glas en goud ziet het er weer helemaal anders uit. Niet minder mooi, dat is het fijne van deze collectie.....geschikt voor meerdere stijlen!







Haar blog lees je hier en haar Facebookpagina voor bestellen en de laatste nieuwe foto's vind je hier!

Ik ben helemaal in mijn nopjes met deze gave set stoffen servetten! Unieke items gemaakt met passie en heel veel liefde. Meer van dat soort items komen overigens de komende weken meer voorbij! Ik ga jullie weer laten zien dat het het allerleukste is om bij de kleine(re) ondernemers te shoppen voor je decembercadeaus. Geen folderartikelen maar originele kwaliteitsproducten! Wordt dus vervolgd, maar deze heb ík alvast binnen :).


Leave a Comment

Anoniem zei

Alles waar liefde in gestopt word is zo mooi ! Heus niet jaloers -
Houseoffiv5

lia zei

Leuk!!!

Judith zei

Owh... wat een moooooie plaatjes laat je hier zien #genieten